En dag på Specsavers

I dag har jeg hatt en alle tiders dag på Specsavers! De ansatte i butikken var så utrolig imøtekommende og skjønne, så det var rett og slett en fryd å få jobbe sammen med de i dag. Jobben min var å hjelpe folk med styling, mingle i butikken og dele ut fine goodiebags til de som handlet hos oss. Alt sammen gikk strålende, og jeg storkoste meg. Er så stolt av å få være ambassadør for Specsavers, og utrolig glad for å få jobbe med et så dyktig team 🙂

Kjenner dere igjen denne kjekkasen? Det er faktisk Eirik, som plutselig er klar for catwalken. Min bror gikk nemlig modell for Specsavers i dag, og jeg syns han var så fin! Ble jo så stolt av han at jeg holdt på å sprekke ♥ I en helt rå dress fra Filippa K og briller fra Specsavers, gjorde han en alle tiders jobb. Og jenter? Sant han kunne minne litt om Matt Bomer på disse bildene? Jeg syns han ble helt ekstremt lik! Spesielt når Matt spiller Neal i White Collar, og har på seg briller.. Haha!

14 kommentarer

 1. Kjøpte briller hos deg idag.Veldig fornøyd.Utrolig fine var dere, både du og broren din.

 2. Så fine. Da var oslos bratteste gjennomført. Kom meg opp på en ganske bra tid synes jeg, så kanskje jeg skal prøve å slå den neste år. Jeg gav ihvertfall alt, for jeg holdt på å besvime da jeg kom i mål. Lagt ut bilde på instagram. Tok litt tid å hente seg inn. Nå er jeg klar for masse vann, litt Pepsi max og Taco og «skal vi danse» på tv. God lørdag til deg. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 3. Jeanette

  så gøy! fin bror du har

 4. Fin ettervekst på plakaten :p

 5. Haha, har du sminka han? ;p

 6. Kristina Andersen

  hisa: Han ble sminket av sminkør for å skulle se ut som en utsillingsdukke 🙂

 7. Kristina Andersen

  Anja: Det viktigste er jo faktisk å gjennomføre! Så flink du er Anja 😀 Håper du koste deg med taco og lørdagstv! Stor klem

 8. Kristina Andersen

  Anonym: Koselig å høre 🙂

 9. elisabeth

  Så fine dere er !

 10. Elisabeth

  Synest du er kjempe fin med hvordan du fremhever formene dine med hvordan du kler deg 🙂 Rett og slett nydelig.

 11. Så fine dere var begge to! Bildet av deg på plakaten var også kjempefint 😀 Stå på <3

 12. Renathe

  Han lignet absolutt ikke på Matt Bomer! Men kjekk var han uansert

 13. Skal du dit flere ganger?

 14. Martina

  Så härligt att höra att du har goda upplevelser med Specsavers, det värmer 🙂 Jag arbetar själv i en Specsavers-butik i Østfold men är hemma ett tag då jag födde barn i våras. Men jag glädjer mig till att komma tillbaka till jobbet 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *