Coffe’O Clock

Jeg hadde store planer om å oppdatere dere en tredje gang i går, men jeg kom plutselig ikke hjem før klokken var alt for sent – så da stupte jeg rett i seng. Gjett hva jeg gjorde i går? Jeg var på motorsykkeltur! Vi kjørte helt til Lillesand, videre til Birkeland, så hjem til mine foreldre og så tilbake til Kristiansand. Det var bekmørkt ute og nesten ingen biler på veiene, og himmelen lyste så fint. For en fin tur! Jeg ble helt rusa på livet bakpå sykkelen og følte virkelig at jeg levde! Haha.. Vi (les: jeg..) tenkte jo at vi var Jax og Tara på tur, så følte meg ganske badass der jeg satt. Motorsykkel er gøy, men jeg skjønner greia med at det er en drapsmaskin hvis man ikke er forsiktig. Heldigvis hadde jeg på meg fullt kjøretøy, samt ryggskinne og sko – så da følte jeg meg ganske trygg. Så ja, det var litt om min torsdagskveld! Det er jammen ikke hver kveld jeg er ute på tur med selveste Jax 😉

Ellers må jeg jo si god morgen til dere Jeg jublet av glede når jeg fikk begge mine favoritt-magasiner dalende ned i postkassen i går! Fordelen med å være abonnent, da kommer de før de er i butikken. Så denne morgenen koser jeg meg med nytraktet kaffe, masse inspirasjon fra magasinene, samt en stor frokostskål. I dag finner dere både rørte jordbær, cottage cheese og Fedon Lindberg sin musli oppi skålen min. Så godt, og så sunt. En perfekt start på dagen!

Denne helgen er ganske fullspekket for meg. I dag skal jeg jobbe og i noen møter, og når kvelden endelig kommer blir det kino med Hilde. I morgen skal jeg jobbe på Specsavers på Sørlandssenteret fra 12.00 – 16.00, forteller dere mer om dette i morgen – men dere må gjerne holde av litt tid på lørdagen for å komme å si hei! På kvelden blir det bursdag til Simi, og jentekveld med noen andre venninner senere hvis tiden strekker til. Det er gøy å ha det litt hektisk da, så denne helgen blir nok veldig fin. Kose meg skal jeg så absolutt, med alt fra hyggelig jobb til kvalitets-tid med venner.

Har du noen koselige planer for de kommende dagene? Endelig er det fredag, og det er så deilig! Og apropos fredag, i dag tenkte jeg det var passende å komme med en ny oppskrift. Hint: fredagskos! Stikk innom litt senere, da 🙂

17 kommentarer

 1. Kristin

  Søte, søte deg ^^

 2. Er det shellac du har på neglene? I såfall, hvilken farge?

 3. Ha en fin helg!

  I helgen kommer kjæresten hjem fra militæret. Vi har ikke sett hverandre siden vi vant bud runden på leilighet for et par uker siden! Det skal feires! 🙂

 4. Hei 🙂 turen høres helt fantastisk ut 🙂 det er super deilig å være på motorsykkeltur 🙂

  Jeg og kjæresten har ofte sånne turer, og jeg koser meg masse bak på sykkelen hans 🙂 den genseren din ser sykt god ut 🙂 hvor har du kjøpt den og er den fortsatt å få tak i?? 🙂 blir det flere sykkelturer på dere eller 😉

 5. Deilig start på fredagen, og helgen!! I kveld skal jeg i bursdag til broren min, så det blir sikkert kjempe koselig. Og i morgen er det jo tid for det store løpet, Oslos Bratteste. men har hanglet litt i dag, småforkjølet og greier, men jeg skal løpe i morgen,UANSETT!!

  God fredag videre, og god helg, Kristina! Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 6. Kristina Andersen

  anja: Kos deg masse i bursdag, og lykke til i morgen Anja! Krysser fingrene for deg, spreka 😀 God klem!

 7. Kristina Andersen

  Frida: Genseren er fra Zara 🙂

 8. Kristina Andersen

  C: Så koselig! Kos dere masse <3

  Silje: Ja, men husker ikke fargen :/

 9. Miriam ♛

  Er det marshmellows du har i koppen din? :p og vanlig sort kaffe?

  så utrolig yummii ut

 10. Kristina Andersen

  Miriam: Ja 🙂

 11. Marianne

  Hei,

  Har du link til den genseren, og hvordan er den i størrelsen?

 12. Hvem er vi? 🙂

  På motorsykkelturen liksom 🙂

 13. Thale Sunniva

  I morgen kommer kjæresten min på perm fra militæret, vi har ikke sett hverandre på 7 uker, så det skal bli veldig koselig og gøy å få han hjem 😀 Ha en fin helg!

 14. Hei 😀 hadde vært supert med link til genseren 😉 den så høstvennlig ut 😉

 15. Hei 🙂

  Var det Heaven is for real dere så idag? 😀

 16. Kristina Andersen

  Louise: Ja, den var så fin <3

 17. I ser det e nokre andre som lurar på link te gensaren så i sleng mæ på der.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *