90 dager til julaften

Tenk, i dag er det akkurat 90 dager igjen til selveste julaften! Skyt meg for å begynne med denne julestemningen litt vel tidlig, men jeg gleder meg bare så innmari til Desember!

– can’t wait for christmas –

Jeg gleder meg til å bake kakemenn, lage pepperkakehus, komme hjem til mamma og kjenne lukten av julekaker, pynte juletreet, gå på lange turer i snøen, se julegrana tennes, titte i alle de fine butikkvinduene som er pyntet for julen, drikke varm kakao med krem, se koselige julefilmer, kjøpe julegaver, se snøen dalen ned, dra på lange skiturer, drikke varm kaffe i julegata som lyser så fint, tykke pledd og stearinlys, fyr i peisen og julestemning med de jeg er glad i. Er vi flere som gleder seg allerede nå?

31 kommentarer

 1. Gleder meg helt ekstremt mye! Gikk på Primark her om dagen og så all julepynten de solgte, og bare drømte meg bort. 😀

 2. Guhh, elsker julen og alt det der men…. såg at de har begynt å selge pepperkaker, julemenn og julebrus i dagligvarebutikkene allerede nå og DET synes jeg er å drite litt vel hardt?! Mye av desembersjarmen blir borte i mine øyner vertfall 🙂

 3. May-Lene i Edinburgh

  Ååh, så herlig innlegg! Jeg gleder meg også allerede <3

 4. Haha helt enig! Elsker jul og advent!! Har hatt nedtelling siden påske 😉 lenge leve julegalskapen, vi er mange som lider! 😀 wooho!!! JUUUUL!!! <3 <3 <3

 5. Vet du, jeg gleder meg helt vilt til jul i år! I fjor hadde jeg nesten ikke julestemning i det hele tatt, men i år har den allerede meldt seg, så jeg håper jeg klarer å holde på den. Jeg smiler bare ved tanken på lysfesten i Bergen. Du bør virkelig vurdere å ta turen, helt klart Bergens koseligste dag i løpet av året!

 6. Siv Renate

  Ååå, så vanvittig koselige bilder! Er jo litt vel tidlig å tenke på jul allerede nå, hehe, men jeg gleder meg også sykt mye til pakker, god middag samt dessert og ikke minst det å pynte rommet<3 det er alltid så gøy:-)

 7. Natascha

  Jeg glæder mig også helt vildt til jul og bagning! 🙂

  Skønne billeder du har fundet frem! 😀

 8. Haha, du er herlig, Kristina!!

  Godt det ikke bare er meg 😉 selv prøver jeg å spare på de tankene til oktober i det minste!

  Klem fra juleelsker nr. 2 <3

 9. Christina

  Fantastiske bilder! Kan jo ikke annet enn å glede seg nå…

 10. Kristina Andersen

  Marit: Haha! 1 oktober kommer kakemennene her i Kristansand 😀 NomNom!

 11. Kristina Andersen

  Natascha: Det blir så koselig, altså! God torsag Natascha 😀

 12. Kristina Andersen

  Eva: HOHOHO 😀

 13. Ohh,no! Nå gav du meg jammen julestemning! Og det i september!!! Hihi 🙂

 14. JAAA!!!!! Jeg har ogå fått julestemning allerede! Ble forresten dritglad av å lese at du tenker på deg selv! Man blir glad av å lese om ting du skriver når du er glad, man merker selv gjennom skrevne ord på en skjerm om hjertet er med i teksten eller ikke. Kjempemorsomt at du skriver at du har julestemning og gleder deg til jul, SELVOM det er grincher der ute som sikkert blir sure for det, deilig å se at du har bestemt deg for å være glad på DIN måte uten å unnskylde det! Det er det som er gøy å lese i en blogg, om andres glede, og den kan man bare selv definere, bedre og bedre jo mindre man hører på andre 🙂 man blir glad av det man blir glad av, så pleasing fungerer ikke. Selv om akkurat det du blir glad av ikke er det samme som hos meg og mine interesser, så smitter gleden og iveren, så tenk mer på å formidle gode følelser slik som du gjør nå, enn å tenke at temaene skal treffe,, følelsen gjør det allikevel 🙂 så skriv om det du liker, hvis det er mat en uke, trening en annen, moter, styling, natur, mommoen din eller lillebror eller mammaen din sine boller, skriv ditt liv, det er det eneste du har, og så er du så heldig å faktisk inspirere gjennom å bare være deg selv. Ikke bli trykt ned av misunnelige mennesker, ikke tenk at du må prestere, for DU er bra nok til å kunne leve av å være deg selv, det er det bankkontoen din som styrer og bestemmer, ikke lesertall og kommentarer!

 15. Jeg gleder meg så mye! Vi har jo ikke så mye snø i England, men jeg håper på en snowday eller to i år.. De gjør det beste ut av det da heldigvis, med julemarked overalt 🙂

 16. HanneSol

  Åååh, HERLIGE bilder!! Her er det også nedtelling, man blir liksom aldri for gammel til å glede seg til jul 🙂 Koseligste tia på året!! 🙂

 17. Karoline

  Herlig! Jeg har faktisk tenkt på jul i hele dag, og de bildene der gjorde bare at jeg gleder meg enda mer xD

 18. Jaaa! Gleder meg til å følge med på bloggen din når det blir juletider også. Glad for at det går bedre med deg! Viktig å tenke på seg selv, og ikke alltid ha dårlig samvittighet for alt man ikke får gjort 🙂 Ha en fin kveld videre!

 19. Yvonne S

  Alltid rundt 24. September så kommer juletankene mine også 🙂 og med de herlige bildene her ble de enda mer forsterket!

 20. sunniva

  Et perfekt innlegg på en torsdag kveld. Gleder meg så til høststormer og deilig høstvær, men ikke like mye som til jul selvfølgelig!

 21. Ha, ha du er ikke alene om å være tidlig ute Kristina. Jeg er allerede på utkikk etter et nytt naturtro juletre. Har kastet det gamle:))

 22. ååååååå så koselig 😀

  Nå ble jeg glad! trodde det var bare meg som var så gal:P Så fine bilder 🙂 koselig, Kristina 🙂

 23. Kjersti

  Åh, jaa JUUL 😀 😀 Litt tidlig, men guud som jeg gleder meg!

 24. Til jul får jeg se kjæresten etter 3 mnd fra hverandre, så jaaaaaa jeg gleder meg!!

  Kunne ikke du laget et innlegg om Milo kanskje? Fun facts, når du fikk han osv. Han er jo så søt! 🙂

 25. Åh, jeg gleder meg så sinnsykt! Har allerede begynt å høre på julemusikk og se julefilmer, klarte bare ikke holde meg borte lengre. Julen er virkelig den fineste høytiden! 😀

 26. Karina Jørgensen

  Åh, for et herlig innlegg!! Å lese dette fikk meg til å glede meg masse!

  Kan ikke bare desember komme nå?! 🙂

 27. Charlotte Hagen Edvardsen

  Det er ikke noe tvil om at tiden flyr. Gleder meg kjempemasse til desember jeg også 🙂

 28. Jenny Viktoria

  Jeg elsker når du skriver innlegg om julen, du er så flink til å få meg i julestemning 🙂 Jeg er helt julegal, hadde nedtelling allerede den 25 desemeber, ja riktig nok dagen etter juleaften….haha kremt. Men førjulstiden/juleaften er jo den beste tiden i året, mener jeg 🙂

 29. Åh, så bra jeg ikke er alene! Eeeelsker julen, den beste høytiden i året!

 30. Henriette Hansen

  Åh, hvor jeg gleder meg til jul! Jeg er som deg, elsker alt med julen og gleder meg allerede til rødkledde stuer og rom. Dette blir min første jul hvor jeg ikke bor hjemme, da jeg flyttet ut fra foreldrene mine i sommer. Dilemma er hvor jeg skal feire julen i år, da det er så mange å velge i. Men jeg og samboer finner vel ut av det, julen vil uansett bli utrolig fin! 🙂

 31. Therese jonasdal

  Jeg har hatt julestemning lenge da jeg hører på den flotteste julecd jeg vet om med Kurt Nilsen og synger og øver på å treffe toner osv.kjempegod sangtrening. Så holder jeg på å strikke julepresang som er et stort prosjekt jeg håper å få ferdig til jul 😊

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *