Fiat 500

Jeg har kjøpt ny bil! Den fineste lille Fiat 500 Jeg har hatt lyst på denne bilen i evigheter, så i dag bestemte jeg meg for å slå til. Jeg bor jo supersentralt her i byen, men likevel har jeg savnet en liten by-bil som jeg kan farte rundt i når jeg skal besøke familie og venner. Så denne snertne saken er helt perfekt for meg 🙂

– My new and supercute car. I’m so happy –

Jeg får den om bare noen få dager, så dere kan tro jeg gleder meg! Elsker spesielt detaljene inni bilen, jeg syns det er så utrolig fint med en kombinasjon grått og kremhvitt. Gleder meg til å farte rundt i denne fine saken fremover, det skal bli så kjekt!

32 kommentarer

 1. Camilla Korsnes

  Suupersøt:)! Gratulerer!!

 2. Maren Myrene

  Jeg har også fiat 500, er en helt suuuper bil å kjøre, så er de jo veldig flotte å se på i tillegg! 😀

 3. Camilla Iren

  Så søt!! 😀

 4. Gratulerer med bil! 😀 håper du kommer til å bli like glad i den som jeg er i min! Fantastisk skjønn bil 🙂

 5. nydeligste så fins!

 6. Julie Husvær Madsen

  Å så fin!! Gratulerer 🙂

 7. Sara Katrin

  Hvor mange seter er det i bilen?

 8. Gratulerer med ny bil! Supersøt 🙂

  Men trodde ikke du kunne kjøre bil med det dårlige synet ditt? :O

 9. å så fin bil 😀 søt og liten, slik bil vil jeg også ha 🙂

 10. Grattis! Men korleis går det med køyring og ditt dårlege syn? 🙂

 11. Kristina Andersen

  heidi: Det går helt fint 🙂 Er medfødt med dårlig syn, så det vil si at jeg fikk lappen med dette synet.

 12. Kristina Andersen

  Sara Katrin: Fem? 🙂

 13. Kristina Andersen

  Maren Myrene: De er så fine!! 😀

 14. Sara Katrin

  Aaah. Så ut som det bare var to på bildene. Hehe.

 15. Ååå drømme bilen min! Den er så søt og fin!

  Blir nok kjempe gøy og kjøre rundt i noe så fint 😀

 16. Gratulerer med ny bil 🙂

 17. Har du kjøpt den eller leaser du?

 18. Hei Kristina. Gratulerer så mye med fin bil. Kunne du hjulpet meg med noe angående en oppskrift du hadde her på bloggen? Det var den fullkorn pizzaen du lagde. Hva var oppskriften altså hvor mye tok du av hver ting ? Hilsen en leser 😉

 19. Hvorfor falt ikke valget på en el-bil egentlig? Med tanke på miljø, årsavgift, by kjøring, gratis parkering og ikke minst gratis bom passering osv…

  Golf sin nye el-bil kommer jo med bla. 5 seter.

 20. Kamilla Haaland

  så søøøøt!

 21. Hanne Mjåseth

  Åh, for en søt bil! Skjønner godt at det blir stas å farte rundt i denne 🙂

 22. Herregud å fin! Jeg skal ta oppkjøring innen noen få dager, består jeg da får jeg min første bil av mamma å pappa. Jeg har så lyst på nissan leaf, selvom jeg egentlig sikler på en tesla…..Hoho :p

 23. Kristina Andersen

  Anonym: Jeg har kjøpt 🙂

 24. Charlotte Tunes

  Ååå, den er sååå fin! Skikkelig søt jente-bil vil jeg si 😀 Gratulerer så mye med bil, det er vel fortjent! <3

 25. Er det ikke bare fire seter i fiat 500? Det var det i den vi hadde før, og den er lik som denne.

 26. Hei! Gratulerer med ny bil. Den er så fiiin <3

  —–

  Venninen min var i London og skulle kjøpe

  Michael Kors Hamilton. Da hun spurte de ansatte om de hadde vesken med sølv logo og detaljer mente de at det ikke finnes. Selv har jeg sett at du har i sølv og regnet med at den er autentisk:)?

  Vi ble begge så forvirret.

 27. Kristina Andersen

  MK: Selvfølgelig finnes det 🙂 Jeg kjøpte min i Oslo ved Frogner på en butikk.

 28. Rikke Nilsen

  Åh, så nydelig liten sak! Har selv en Mercedes jeg deler med brodern, men når jeg flytter ut skal jeg nok skaffe meg en egen 🙂

  Ha en fin dag!

 29. Veronica

  Gratulerer med ny bil!!! Beste følelsen i verden <3

  Jeg MÅ bare nevne at jeg drømte om deg i natt… Fy søren så morsomt det var! Jeg elsker ditt positivt vesen, og det kom virkelig fram i drømmen min! Det begynte med at du skulle få meg til å begynne og trene SKIKKELIG, aka crossfit og hardcore styrketrening. Glatt var jeg med på det, men først skulle jeg få en skikkelig Kristina Andersen-dag. TOTALT Mislykket!!! Det begynte med at du angreip smågodthylla i en butikk, og dette var i en ukedag, krise! Deretter skulle vi ta brazilian wax. Det var også mislykka…. Det gjorde vondt, og verre var det vel at du bare måtte se på. Hahahahahah. Etter det måtte vi på yoga. Der viste det seg at broren min var instruktør, og stemningen ble veldig klein, både for meg og deg. Du kjente han visst veldig godt… …. Vi sprang ut igjen for vi måtte kjøre i den nye bilen din. Den var så liten at det ikke var plass til meg. Jeg må jo si det at jeg prøvde å være like glad som deg i hele drømmen, men det var liksom helt umulig, for jeg var SÅ skuffa, hele tiden, hvorfor var alt så mislykka, når jeg endelig hadde fått sjansen til henge med deg? Dagen skulle være SÅ fantastisk!!! Det VAR mye latter i drømmen, for jeg var VELDIG glad da jeg våknet i dag morges, men jeg husker ikke hele drømmen klart! Det jeg husker der i mot, er det morsomste jeg har drømt på lenge!

 30. Kjersti

  MK: hvis det er til hjelp så var jeg akkurat i New York, og der hadde de Hamilton med sølv-detaljer både på rene MK-butikker og på Macys. Så det fins 🙂

 31. Trygt.

  Er ikke du nesten blind?

 32. Charlotte Hagen Edvardsen

  Kjempefin bil 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *