Pajamas all day

God søndagsmorgen, dere

Jeg tenker det var flere av oss som fikk med seg premieren på Skal Vi Danse i går? Det er jo så gøy! Og ekstra gøy siden Caroline er med dette året, hun er jo så flink og skjønn! Syns det er så gøy når blogg-kollegaene mine får være med på slike ting, så da er det klart man må heie, støtte opp og stemme masse 🙂 Jeg og min lillebror tok turen til Mommo, og der koste vi oss hele kvelden. Vi spiste taco, og fikk selvfølgelig med oss dansingen. En veldig fin og rolig lørdagskveld, noe som var perfekt for meg da jeg enda ikke er blitt frisk…. Dere kan tro jeg holder på å bli gal!

Dagene går til å tvinge kroppen til å bli god igjen, slappe godt av, drikke grønne juicer, te med sitron og hele den regla der. Denne influensaen sitter jammen meg godt denne gangen, jeg kan ikke huske sist jeg har vært sengeliggende i så mange dager? Heldigvis er jeg helt god i tennene igjen, penicillin-kuren ble jeg ferdig med denne morgenen og det føles som om den tok knekken på betennelsen. Så det hjelper jo godt på! Hvordan har helgen deres vært?

17 kommentarer

 1. Dere lagte taco? Dere lagde det ikke?:-)

 2. Sliter selv med influensa nå, og fikk et tips om å ta saften fra en halv sitron og litt honning, og blande det med kokende vann 🙂 det skal visst funke.

  Masse god bedring, søte deg!

 3. Tror det er noe som går, har selv Vært syk i snart 2 uker nå, orker ikke Gjøre noe som helst, og er skikkelig lei selv her 🙁 Masse god bedring til deg 🙂

 4. Å, den morgenkåpen er så deilig, fra Victorias Secret ikke sant? Jeg har den samme 🙂 Så utrolig kjedelig å være syk så lenge, man blir så frustrert og lei av det! Det at du er/har vært så dårlig er sikkert i sammenheng med både betennelse i tennene og influensa. Blir dobbelt opp liksom 🙁 Kos deg (så godt du kan!) og nyt en slapp søndag!

 5. Kristina Andersen

  bell: Den er fra VS, ja 🙂 Takk snille!

 6. Kristina Andersen

  Milla: God bedring til deg også, Milla 🙂

 7. Ligger med noe innfluensa-lignende selv. Det suger:) Det tar jo så innmarri lang tid før det går bort. Går rundt og tusler i samme morgenkåpe jeg også, og drikker kaffe:) hihi. Ellers vil jeg bare si at du har en blogg jeg bare MÅ gå innpå hver dag:) Du virker som ei super jente Kristina:-) med gode skriveferdigheter, flott utseende og utsråling, fine klær, og ja,lista er lang. Håper du ser det selv:-) Ha en fin dag, og bli fort frisk! Vi lesere har blitt glad i deg. Rart å si det, men sånn er det blitt 🙂

 8. elisabeth

  God bedring og stor klem til fine deg.

 9. Kristina Andersen

  elisabeth: Stor klem tilbake 🙂

 10. Kristina Andersen

  Marie: God bedring til deg også, er så kjedelig å være syk :/ Og tusen takk for så fine ord, det var innmari koselig å lese 🙂 Jeg er glad i dere også, det er det ingen tvil om! Takk for at du leser bloggen min, Marie <3 Håper søndagen din blir fin, og at du føler deg bedre i morgen 🙂

 11. Godt å bare kose seg med pysjamasen da 🙂 gikk rundt med den i hele går, til og med når jeg dro til mamma. Håper du blir frisk igjen da kristina, ønsker deg god bedring<3

 12. Høres ut som en deilig helg, sykdom tross alt:) Og så utrolig bra at du er fri for betennelsen – endelig! Håper det varer bra frem til du skal trekke.

 13. Linda Marie Stuhaug - besøk min nye blogg: WWW.LINDASTUHAUG.NO

  Huff, så kjedelig å være så dårlig! La oss kryss fingrane for at dette er en supersøndag for deg, så du blir frisk til ei ny veke, måned og årstid imorra 🙂

  Stor klem!

 14. Hei Kristina. Jeg synes det er fryktelig leit å høre at du er så mye dårlig, men jeg må få lov til å påpeke en liten ting. Influensa er et sesongbetong virus som rammer Norge (og andre land i nord) i månedene november til april. Influensaviruset muterer, og det er grunnen til at vi ikke kan vaksinere oss permanent mot influensa. Viruset bryter ofte ut i sydligere land om sommeren, også ‘vandrer’ det nordover mot oss og treffer oss på vinterstid. Når man har hatt influensa én gang ett år, så er sannsyligheten for å få det igjen svært liten – vi har et såpass godt fungerende immunforsvar at huskecellene reagerer dersom man blir utsatt for viruset. Jeg betviler på ingen måte at du føler deg dårlig, sliten, slapp og syk, men influensa har du nok ikke så ofte som du påstår. Du kan for eksempel være rammet av en kraftig forkjølelse (som ikke er det samme som influensa), eller så er det ikke helt unaturlig å bli ganske slått ut av å ha vondt i tennene – de er noe herk! Dette er kanskje litt i overkant pirkete, men jeg synes det er så dumt at mange slenger ut at de har ‘influensa’ i tide og utide, når influensa faktisk kan være dødelig, gi varige mén og den slags – i motsetning til en kraftig forkjølselse.

  God bedring!!! Og lykke til med vidsomstennene!

  Hilsen Ingrid

 15. Amen, Ingrid 👆

 16. Bra skrevet Ingrid. Ikke lurt å gå på besøk tll mormor hvis du har influensa Kristina. Skikkelig influensa slår en vel såpass ut at en ikke orker verken å ha besøk eller gå på besøk :-).

 17. Kamilla Haaland

  Håper du blir fort frisk 🙂 Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *