Hårpleie etter sommeren

annonse

Har sol og saltvann slitt håret ditt i sommer? Vel, du er ikke alene. Solen tørker ut både hud og hår, og saltvann er med på å gjøre håret både seigt og slitt. Håret trenger virkelig ekstra kjærlighet nå som høsten har startet! Mitt aller første tips blir å ta deg en tur til frisøren for å få høstens hårklipp, slik at du sier farvel slitte og flisete tupper. Så kan du begynne å reparere håret, med pleide produkter som gjenoppbygger skadet hår.

 – dusj og vask håret med pleiende shampoo og balsam –

De siste ukene har jeg virkelig fått opp øynene for Alexander Sprekenhus sine fantastiske hårprodukter. Jeg har selv kjøpt både shampoo og balsam i Hydrating serien for andre gang nå. Disse to produktene er fulle av pleie, og det er akkurat det håret trenger etter en badeglad sommer! Både shampoo og balsam er basert på argan-olje, samt at de er proteinrike og hjelper deg med å bygge opp håret igjen. Jeg vil også tipse dere om Hair Styling Elixir Light, som i mine øyne definitivt er den beste hår-oljen på markedet. Denne tar du i tuppene før du føner håret, og den gir både smøring og glans – uten å tynge.

 – en god hårkur kan gjenoppbygge skadet hår –

Ønsker du å reparere håret ditt, så er en god hårkur virkelig et must! Selv bruker jeg Percy And Reed sin hårkur akkurat nå, denne hårkuren gjør håret ditt mykt og deilig. Ved hjelp av marshmallow og kokkosolje tilfører den både fukt og pleie, og den styrker og gir håret ditt den næringen det trenger. Jeg tar denne i etter shampoo, og lar den virke i ti minutter – før jeg skyller den ut og avslutter med balsam for å lukke skjellaget i håret. Til denne hårkuren følger det med en badehette som jeg vil anbefale å bruke mens kuren virker, da denne skaper varmere temperatur og gjør virketiden enda mer effektiv.

Husk også å bruke stylingprodukter som beskytter håret. Hvis du er som meg, og er flittig bruke av både føner og rettetang – så sliter dette unødvendig mye på håret. GHD sin Heat Protect Spray inneholder varmebeskyttende ingredienser og uv-filter.

 – ikke vask håret unødvendig mye, hver tredje dag er mer enn nok –

Visste dere at de aller, aller fleste jenter vasker håret sitt alt for mye? Dersom du vasker håret hver dag, tørker du ut den naturlige syrekappen du har av fett og talg. Det som da skjer er at hodebunnen blir tørr, og dette kan føre til overproduksjon i talgkjertlene – noe som igjen vil gjøre at håret ditt blir fortere fett enn ellers. Håret anbefales faktisk å kun vaskes hver tredje dag, og selv vasker jeg aldri håret mitt mer enn dette. Det jeg derimot gjør, er å jukse meg til friskt og rent hår med en god tørrshampoo! Som dere vet elsker jeg Jan Thomas sin Dry Shampoo, og anbefaler den på det varmeste videre. Den sprayes i hodebunnen, og gjør håret ditt friske og fint igjen – helt uten vann.

– den beste pleie til tørre lokker –

Nå har Coverbrands -20% på ALT av hårprodukter i nettbutikken – så her er det kroner å spare dersom du vil klikke deg hjem litt nytt. Og du? Husk at Coverbrands alltid har fri frakt og lynrask levering. 1-3 dager og vips – pakken din er hos deg!

12 kommentarer

 1. Bruker du disse produktene på hair talk håret ditt? Det håret er kun ment å bruke hair talk sine produkter på??

 2. så bra tips 🙂 du er flink til å skrive slike annonser 🙂 kunne du ha skrevet ett innlegg der du skriver tips til hvordan man kan skrive bra reklame innlegg? 🙂

 3. Kristina Andersen

  mkde: Det kan jeg sikkert få til en eller annen gang 🙂 Hovedtipset blir jo å skrive om ting du bruker selv og er 100% fornøyd med – det er utrolig viktig. Sammen med dette, gode bilder og fin tekst – har vi en sikker vinner. Ærlighet varer alltid lengst, og når man viser frem noe man selv digger – da blir det lett å skrive gode reklamebaserte innlegg 🙂

 4. Kristina Andersen

  Anonym: Det gjør jeg 🙂 Opp til hver enkelt hva man vil bruke, selv om man har Hair Talk hår.

 5. Ja vet det er opp til hver enkelt, tenkte bare på garantien på håret forsvinner da når en bruker andre produkter:-) Bare lurte siden jeg har hair talk selv 🙂

 6. Kathrine

  Hei!

  Lurer bare på om du vet om noen av merkene er dyretestet…? Ha en fin kveld:)

 7. Kristina Andersen

  Kathrine: Her må jeg rett og slett bli flinkere til å følge med :/ Men verken Percy And Reed, Jan Thomas Studio eller Alexander Sprekenhus står på listen over dyretesting, så da håper jeg det betyr at de _ikke_ tester.

 8. Men når du trener blir du jo veldig svett i hodebunnen. Hva gjør du da? Skyller du håret?

 9. Kristina Andersen

  iselin: Gjør ingenting 🙂 Bruker tørrshampoo hvis det er et problem.

 10. Sara Katrin

  Du bør sjekke ut Steampod rettetangen fra loreal. Den retter ut håret ved hjelp av damp, og sliter mye mindre på håret.

 11. Er den tørrshampooen drøy i bruk? Og går den til både blondiner og brunetter? :))

 12. Hei! Når du bruker Hydrating Shampooen, får du den til å skumme da? Sliter så med at jeg ikke får den til å skumme, og får heller ikke håret rent…Har ikke brukt den flere ganger etter hverandre, så lurer på om det bare er fordi håret er så «fullt» av silikoner og anna fra andre produkter…:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *