Vol.2: four to follow

@mostextremepictures

En utrolig fascinerende instagramkonto som viser ekstreme bilder tatt rundt i verden. Det kiler faktisk i magen av å se på bildene som blir lagt ut her, det er både helt rått og utrolig skummelt. En ting er sikkert, slik ville jeg aldri tatt sjansen på selv! Men det er godt noen våger seg, for gode og kul bilder – det blir det.

@thegoodlifeinc

Navnet sier seg selv, her får du bilder av det såkalte gode liv. Selv elsker jeg denne kontoen, og syns den er utrolig inspirerende! Bildene er vanvittig fine, og man får innblikk i steder og opplevelser de fleste av oss drømmer om.

@slettvoll_no

Jeg elsker Slettvoll, og det tror jeg ikke jeg er alene om. Finnes det noen nordmenn som ikke elsker dette flotte merket? Når jeg en gang i fremtiden skal ha hus, er det ingen tvil om hvor møblene skal være fra. I mens drømmer jeg mer bort i Slettvoll sine magiske bilder på instagram..

@mariewolla

Fashionista fra Norge! Marie er utrolig flink med bilder, har inspirerende antrekk og virker som en veldig søt jente. Jeg liker når folk legger tid i bildene sine som de legger ut, og det er det tydelig at denne jenta gjør.

5 kommentarer

 1. Marie Wolla

  Så snill du er! Tusen takk for fine ord, Kristina 🙂

 2. Kristina Andersen

  Marie Wolla: Bare koselig, flinke du 😀

 3. å den nummer 3 🙂 så mye fint 😀

 4. Henniie

  åååh, slettevoll <3

  Andre du bør følge er:

  @theurbanspotter

  @christophgun

  @thebillionairesclub

 5. Du burde ta en titt på @elsemarte , ei treningsglad og eventyrlysten jente som minner litt om deg! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *