Slik går no dagan

Ville bare innom å ønske dere alle en riktig god helg ♥ Får så dårlig samvittighet når jeg ikke får blogget skikkelig, men det er ikke så lett når jeg er syk og ser ut som et mareritt. Blir seriøst skremt når jeg ser meg selv i speilet, haha! Satser på at jeg blir bedre over helgen, målet er jo å bli frisk som en fisk innen mandag! Til uken står det så mye på planen, blant annet to eller tre dager i Oslo. Så jeg har ikke tid til flere sykedager nå, altså! Helgen skal derfor brukes til å slappe av, sove masse og egentlig bare jobbe med å bli frisk. Har dere noen spennende planer for helgen, fininger?

14 kommentarer

 1. Å, god bedring. Du får slappe av og lade batteriene. ikke tenke så mye! Bli frisk under dyna og se på serier! Har ikke så mange spennende planer, unntatt bursdagsfest for en venninne i morgen. God bedring, håper du kommer deg til Oslo! Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 2. God bedring fine du <3 Slapp helt av og sov mye! I helga skal jeg trene, klippe gress,besøke min kjære bestemor og mest sannsynlig få besøk av ei venninne 🙂

 3. Synes du er veldig flink å blogge nå, jeg:) Og for et skjønt bilde av dere♥ God bedring

 4. Håper du blir i form igjen da kristina 🙂 ønsker deg god bedring og en god helg 🙂

 5. May-Lene i Edinburgh

  God bedring, skjønne deg <3 Jeg skal også bare ta det med ro i helgen, tilbringe tid med familien og pakke litt før jeg flytter neste uke 🙂

 6. Henniie

  God bedring <3

 7. God bedring, fine deg!

 8. Kristina Andersen

  May: Takk snille! Kos deg i helgen 🙂

 9. Kristina Andersen

  Anonym: <3

 10. Nora Sveen

  God bedring, Kristina! Drikk te og kos deg under dyn med Milo 🙂 Mine planer for helgen er litt det samme som dine, å slappe av mest mulig, med litt sjokolade og vin i kveld. Det blir nok noen gåturer med hunden min og litt styrketrening i tillegg 🙂

  <3

 11. sånn går no dagan*

 12. Masse god bedring!:-) Håper du får slappet helt av og at du får en koselig lørdagskveld.<3

 13. Charlotte Tunes

  Uff, visdomstenner er noe dritt! Jeg må egentlig fjerne alle fire, men jeg valgte å fjerne den ene først, og herreguuud. Jeg nekter å fjerne de andre, haha! De stakk bedøvelsen i nervene mine, TO ganger og nå er jeg faktisk lammet i litt av underleppen min, mest sannsynlig for alltid. Men, det er heldigvis ikke til noe hinder eller noe, bare veldig rart, haha! Tror det er bra du får fjernet tennene med narkose 😀 Håper du blir fort bedre, skjønne skjønne deg <3 Klem!

 14. Jeg kan ikke fatte og begripe hvordan folk kan mene det er en god idé å fortelle deg tannlegeskrekkhistorier:p

  Jeg har aldri fjernet visdomstenna selv, men siden jeg har alle fire så er det stor sannsynlighet for at jeg må gjøre det en eller annen gang… Jeg velger å lytte på alle vennene mine som har fjernet dem uten problem. For dem er det mange av, det er bare ikke like stor stas å fortelle om det, så du hører flest skrekkhistorier (der folk i tillegg gjerne smører tjukt på). Jeg er sikker på du kommer til å være kjempeoverrasket over hvor greit det går når du har fått dem ut, Kristina!:) Og det sier jeg både for din del og min egen, haha:p

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *