Morgentur i byen min

Noe av det jeg liker best med å bo på det glade Sørlandet, er den fine naturen som er rundt oss her. Fine turstier, og kort vei til både skog og sjø. Her får jeg litt av det beste fra alle verdener, og det liker jeg godt! Vanligvis starter jeg alltid dagen min med en forfriskende powerwalk rundt i byen min, etter at frokosten er spist og Milo begynner å bli klar for en lengre tur. Forrige uke tok jeg med kamera på en av disse turene for å vise dere, men glemte helt å poste bildene. Derfor tenkte jeg det kunne være fint å vise dere nå, dette er min faste turløype nesten hver eneste dag ♥

 – This is were I do my morningwalks almost everyday. Pretty idyllic, right? –

Er det ikke fint, dere? Føler en strøm av hverdagslykke hver eneste gang jeg går rundt her, fordi det er bare så fint og idyllisk. Balsam for sjela å starte dagen slik. Og et lite tips til dere som bor i Kristiansand! Ser dere trappen på bildet over? Den ligger rett bak Kilden, og er helt super å løpe intervaller i! Jeg går gjerne en tur rundt Odderøya først, og avslutter med ti intervall-drag i denne trappen. Ti ganger med full spurt opp, og rolig jogg ned igjen. En gøy og annerledes måte å gjøre intervallene på, pluss at det gjør susen for både rumpe og lår. Anbefales!

29 kommentarer

 1. Monique

  Det hjalp ikke akkurat på hjemlengselen!! Æ vil hjem!!

  (God fredag forresten! Nyt helga vennen – så håper jeg tennene er snille med deg<3 )

 2. Kristina Andersen

  Monique: I like så vennen, god helg! Vi tar igjen daten vår når vi begge er oppegående igjen <3

 3. Hei!

  Jeg lurer på hvor i Kristiansand trappen ligger?? Skulle gjerne trent i den :)))

 4. Kristina Andersen

  Hanna: Det står i innlegget hvis du tar deg tid til å lese ordentlig 🙂

 5. Linusen

  Så herlig ut!!

  Btw, kanskje hun er ny i byen og ikke vet hvor kilden er;) jeg aner ikke hvor det er selv om jeg synes jeg er ganske godt kjent i krsand da jeg har vært der så mye før:)

  Ha en fin dag Kristina! Du er ei flott jente med hodet på rett plass:)

 6. Bak Kilden er den trappen. (Ble for slitsomt for Kristina og skrive det på nytt).

 7. Kristina Andersen

  Linusen: Det ligger nede ved Fiskebrygga i Kristiansand, før man går opp til Odderøya. God helg <3

 8. Ragnhild

  Hvorfor svare så spydig til Hanna, er nok mange som bare titter på bildene dine og ikke leser det du skriver. Og siden du svarte henne kunne du heller skrevet hvor det var. Vær høflig mot leserne dine.

  God helg.

 9. LisaLDN

  Nydelig! 🙂

 10. åå for noen fine bilder! Jeg er ny her i byen og digger at du har sånne innlegg i ny og ne:D

  Dette var et supert tips! Jeg visste ikke om den trappen. Men jeg skal ta turen rundt odderøya og sjekke ut den trappen allerede idag om formen kommer seg etter byturen igår! 😉 haha!

  Ha gjerne flere slike innlegg om ting og tang det går an å gjøre her og hvilke plasser som må oppleves 😀 Har ikke enda truffet deg rundtom her, men om jeg gjør skal jeg si hei 😀 🙂

  Ha en super fin helg, skjønna!

 11. May-Lene i Edinburgh

  Nydelige Kristiansand! 🙂

 12. Kristina Andersen

  Mette: Så gøy du vil prøve den ut! Lykke til og god helg 😀

 13. Veronica

  Heheh, enig med Ragnhild: når du likevel tar deg tid til å svare tilbake, så kan du like gjerne skrive hvor trappen ligger 😛

 14. Fine bilder av fin by! Hvor er Milo når du løper intervaller? 🙂

 15. Den båten lignet fryktelig mye på en av mine kjære sine! Bare det at han har en liten speedbåt på siden.. Og kanskje litt større.. Men de var helt like! De er så fine!

 16. Kristina Andersen

  Bell: Han står på bunnen å venter på meg.. Haha! 😀

 17. Ragnhild: Kristina svarer alltid spydig til leserne som ikke roser henne opp i skyene 😛 Ser vel eksempeler på det hver uke.

 18. Therese

  Ja,Kristina er sååå spydig! Tenk at hun ikke gidder å si noe hun allerede har skrevet i innlegget fra før av:p Hva med å heller lese innlegget enn å bruke tid på å spørre om noe i kommentarfeltet når svaret allerede ligger der?:-) Merkelige folk! Godt å se at formen din har blitt bedre,Kristina:-) Ønsker deg en fantastisk dag! Selv er det min tur å ligge syk hjemme i dag. Godt at jeg har serier og bloggen din som underholdning:-)klem

 19. Må folk slutte med pisspreiket sitt – Kristina er i sin fulle rett til å påpeke at hvis man leser innlegget ordentlig får man det med seg. Herlighet, dem som kun er ute etter å se på bildene, de får enkelt og greit bare være utenfor når det gjelder informasjon, da vet dere! Er så dumt at det gauler.

 20. Kristina Andersen

  Therese: God bedring, kjære deg <3

 21. Veronica

  Therese og anonym: er dere ikke dog LITT enige i at når Kristina faktisk tar seg tid til å svare at man kan lese innlegget, så kunne hun like gjerne bare svart hvor denne jækla trappen ligger 😛 I steder for bare be leseren se i innlegget 😛 Hun kunne jo bare enkelt svart «Kilden, det står i innlegget», eller noe sånt. Synes ikke svaret var direkte spydig eller noe, jeg, bare synes hun like gjerne kunne svart på selve spørsmålet samtidig.

  Det er jo dere som klikker for ingenting. Pisspreik? Vi har ikke kommet med noe pisspreik, det er faktisk ganske legitimt å påpeke.

 22. Ragnhild

  Therese, det handler vell mer om hvordan Kristina svarer sine lesere. Ja vi kunne lese hvor det var, men hvorfor ta seg tid til å være spydig. Hun har en blogg hun lever av, kanskje være litt mer høflig. Og heller svare de som virkelig prater dritt.

 23. Oi, så det kom en feil der! MIN kjære, ikke mine.. Heldigvis har jeg bare en.. Haha!

 24. Flotte bilder! Hvor et bildet nederst til høyre tatt? God helg!

 25. Alt jeg vet er at jeg overhodet ikke hadde hatt tålmodighet til å være sympatisk toppblogger om jeg måtte hanskes på nytt og på nytt med folk som ikke kan bruke vett eller logikk. Det er heller ikke snakk om å klikke for ingenting, for jeg ser av kommentarfeltet at hun stadig får slike kommentarer, så jeg synes hun er svært tålmodig, jeg. Eneste jeg legger merke til, er at hun ikke svarer når det er snakk om noe som kan oppfattes det minste kritisk av ting hun liker, selvom spsm tydelig er stilt kun av nysgjerrighet, ikke fordomsfullt. Men nok en gang, det er hun også i sin fulle rett til, det er hennes liv og blogg.

 26. Vendela

  Hei Kristina!

  Jeg får skikkelig lyst til å reise til Kristiansand med de bildene du viser! Lurte på om du kunne skrive litt om hva man kan gjøre i Kristiansand? Som f.eks spisesteder, attraksjoner eller gjøremål?

  Hilsen Vendela

 27. odagbjerkevoll

  oppvokst i kristiansand faktisk, vil dra tilbake en dag 🙂

 28. Ragnhild

  Anonym. Nå tror jeg du sporer litt av. Dette handlet om hvordan Kristina svarte en av sine lesere, som spurte et helt enkelt høflig spørsmål. Og ja hennes liv og blogg, som er hennes levebrød (jobb)Hadde hun svart slik på en arbeidsplass med direkte kundekontakt, hadde hun blitt sett på som uhøflig.

  Ellers ønsker jeg Kristina, god bedring. 🙂

 29. Marianne

  Tusen takk for at du viser hvor de trappene er!! 😄 har sett mange bilder av de flere steder men ikke fått vite hvor de er. Elsker trappe intervaller! Uansett, du er en superblogger, heilt klart en favoritt:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *