Propercorn

Her har jeg tilbrakt de siste 24 timene, i senga mi. Feberen er enda høy, nesa mi er tett som ei potte og tennene er ikke snille. Syns litt synd på meg selv, men så fikk jeg sett Kampen For Livet igjen i går, og konkluderte da ganske raskt at jeg ikke har noe å klage på. Når man er syk i noen dager, setter man virkelig pris på at man har en god helse til vanlig. Jeg er heldig, jeg! Timene går til å slappe helt av, gnage på litt propercorn og se masse på The Killing. Nå har jeg nettopp runda sesong to, og begynner straks på nummer tre. Det er så alt for spennende! Og litt skummelt.

Jeg skulle jo egentlig reist på jobbtur til Oslo i morgen, for en spennende fotoshoot og møte med den flotte Specsavers gjengen. Men i den formen jeg er nå, kan jeg verken fly eller gjøre meg godt på bilder. Heldigvis fikk jeg utsatt det til neste uke, så da har jeg god tid til å bli frisk igjen på 🙂 Nå skal jeg lukke ned laptopen, og spise indisk takeaway som jeg nettopp fikk levert på døren. Må ha noe litt spicy mat nå, jeg kjenner jo ikke smaken hvis ikke.. Haha! Hvordan har dagen deres vært?

21 kommentarer

 1. God bedring solstråla!

  Jeg bare lurte på hvor du får tak i propercorn?

  Klem

 2. God bedring!

  Hvor er koppen din fra, og hvor mye kostet den? Var veldig søt 🙂

 3. Monique

  Nei, er du også syk?! Åå, bli frisk vennen! Så bra du fikk utsatt shooten! Vi skulle jo egentlig kommet hjem til helga, men må nok holde senga jeg også:(

 4. Hva heter neglelakken?😍

 5. Hvor kjøper du det? 😀

 6. Kristina Andersen

  Lene og Julie: kjøpte den faktisk på en interiørbutikk 🙂

 7. Kristina Andersen

  Marita: Aner ikke, det er shellac 🙂

 8. Kristina Andersen

  Monique: Jaa, søren heller! Du også? Tror det er noe som går altså! God bedring vennen min, bli frisk og kom hjem asap <3

 9. Håper du har hatt en fin dag i dag kristina 🙂

 10. Caroline

  Krya på dig Kristina! Jag undrar vad du använder för kamera? Har försökt kika igenom lite inlägg men hittar inte om du har skrivit det tidigare 🙂 <3

 11. Hvor har du kjøpt tøflene hen?? De minner meg om morfar, haha!

  God bedring, Kristina 🙂

 12. Kristina Andersen

  Lina: De er Mofar sine, jeg arvet de <3

 13. Kristina Andersen

  Caroline: Canon 600d 🙂

 14. Hei,Kristina 🙂

  Jeg lurte på om du ville laget et blogginnlegg om mageøvelser man kan gjør hjemme? 🙂 når du er blitt frisk igjen.

  God bedring! 🙂

 15. Hvor får man god indisk mat i Kristiansand? 😀

 16. Hei er tøflene dine fra Topaz og heter pampus??:)

 17. Ingvild

  Ååh jeg har helt glemt å kommentere i det siste! Ville bare ønske deg god bedring jeg, og håper at helgen blir så bra som den kan bli ❤️ Drikk te med ingefær oppi,det funker alltid på meg uansett hva det skulle være. Hehe ☺️

 18. Det er så godt det popkornet:) Kjøpte også på en interiørbutikk (home&cottage i oslo)

 19. Huff, ikke noe godt! Bra du har tidsfordriv med serier da 🙂 God bedring, søte deg 🙂

 20. Kristina Andersen

  Ingvild: Takk snille <3

 21. Kristina Andersen

  Anonym: Mother India 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *