Questbars

annonse

Mens jeg ligger her å er så høy på feber at jeg snart ikke husker mitt eget navn, tenkte jeg å dele en aldri så liten gladmelding med dere. Proteinfabrikken har ENDELIG fylt opp lageret, med enda flere varianter av Questbars

Jeg har jo fortalt dere om disse før, men gjør det mer enn gjerne igjen! Questbars er i mine øyne verdens beste sjokolade av den sunnere versjonen. I en slik bar, får du ikke bare i deg masse fiber og proteiner, men barene inneholder fra 180 – 210 kalorier og er helt glutenfrie. Og det er virkelig helt genialt! Jeg er så frelst av disse barene at jeg velger de faktisk lett fremfor vanlig melkesjokolade, så da sier det vel sitt om hvor gode de faktisk er.

 – Cheat clean with Questbars –

Hvis jeg skal velge en av alle typene dere bare må klikke hjem, så blir det Chocolate Chip Cookie Dough. Det er min all time favourite, jeg har faktisk ikke ord for hvor god jeg syns den er. Hvis jeg skal beskrive smaken, så blir det vel som en myk og deilig cookie med masse sjokoladebiter. Helt seriøst seriøst – lov meg at dere smaker denne! Problemet er bare at man fort blir hekta, og spiser opp esken fortere enn man fikk de hjem… Men, med et slik næringsinnhold så kan man spise med god samvittighet. Try it, jeg kan garantere deg at du ikke vil bli skuffa! Og det kommer fra en som sjeldent liker slike sunnifiserte greier, denne sukkermomsen vil helst ha the real deal… Haha! Men disse, dere! Disse er m a g i s k e ♥

Pssst! Prøv å ta baren med cookie dough i stekeovnen. Del den opp i fire deler, og stek på svak varme på midterste rille i noen få minutter. Og voila – du har nystekte og verdens beste amerikanske cookies. Akkurat som de fra bakeren, bare enda bedre. Og sunnere! Utrolig nok 😉

15 kommentarer

 1. De er såå gode 🙂 bruker å ta de i mikroen, like godt 😀

  Brownien er også god 🙂

 2. Må du slutt å tull, så god e dem virkelig ikke..:p

 3. De har jeg hatt lyst til å prøve 🙂 får se om jeg kanskje kjøper meg en 🙂

 4. LisaLDN

  God bedring! Skal prøve dei barene 🙂

 5. Takk for tipset,disse skal klikkes hjem…Så jo bare fantastisk gode ut…

 6. Hei! Har veldig lyst å bestille den her 🙂 men såg den inneholder nøtter, uten at det står kva nøtter det er. Veit du ein plass det står? Er allergisk mot valnøtter :/ men dei ser så gode ut!

 7. Sunniva

  Jeg syns desverre ikke questbarer smaker i nærheten av de de skal smake, cookie dough-baren smaker veldig falskt og cinnamon roll smaker kun kanel i en kvalmende utgave. Jeg stemmer for ekte melkesjokolade og ekte cookie dough! 🙂

 8. Kristina Andersen

  Marie: Det aner jeg faktisk ikke, altså :/

 9. Kristina Andersen

  LisaLDN: Det må du gjøre 😀 Og tusen takk for god bedrings melding <3

 10. Kristina Andersen

  Iselin: I knooow 😀

 11. Iherb er mye billigere 🙂

 12. Synes den smaker salt

 13. Sara Katrin

  Syns ikke de var spesielt gode jeg. Iallefall ikke den med Oreo. Syns dem er altfor seig, i tillegg til at dem ikke smaker særlig oreo heller. Den med bringebær var bedre, men jeg tviler likevel på at jeg kommer til å kjøpe flere slike senere.

  Er det en ting som du MÅ prøve, så er det barene fra Eqology. Dem er dødsgode! Kan minne litt om nøttebaren fra New Energy, hvis du har smakt den.

  Her er link, hvis du vil lese om produktet:

  http://no.eqology.com/index.php?do=product&id=1036

 14. hanne foss

  kan ikke du ha konkurranse, å dele ut en 12-pk med questbarer?

  har ikke paypal, og mamma vil ikke lage det så får ikke bestilt det på iherb, der det er billigst. også har jeg alltid hatt lyst til å smake dem fordi venninnen min sier den med oreo er kjempe god! 🙂

 15. Fikk nettopp 12 stk av den med kokos og casewnøtter i posten, men den var fryktelig, ikke kjøp den

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *