Not my day

Da var det på tide å komme med en skikkelig oppdatering fra gårsdagen 🙂 Dere er så søte som tenker sånn på meg! Besøket hos tannlegen gikk fint, heldigvis forstod de hvor redd jeg var – så jeg slapp unna med å kun ta bilder av munnen, ikke noe pirking med instrumenter. Vi ble enige om at narkose er det beste for meg, så i Oktober skal jeg fjerne alle fire visdomstennene. Vet at flere av dere lurer på pris, og narkosebehandling hos tannlegen koser nesten 30 000 kroner…. Heldigvis får jeg en liten del dekket, pluss at jeg tenker at helsa er vel noe av det beste man kan bruke penger på. Som tannlegen sa, om jeg ikke gjør det – kommer tennene snart ut av kinnene på meg. Ehe, veldig lite morsomt! Betennelse har jeg også fått i munnen nede, noe som igjen gjør at jeg ligger rett ut med feber. Med andre ord burde man ha respekt for visdomstenner, og ikke gå med vondt så lenge som jeg har gjort. Det blir bare ris til egen bak! Nå har jeg heldigvis fått penicillinkur, så innen en uke skal betennelsen være borte og forhåpentligvis skal jeg slippe å ha feber annenhver dag.

Når jeg kom hjem var jeg seriøst helt utmattet og hadde så vondt i munnen, men jeg tenkte jeg skulle lage en suppe som jeg skulle legge ut oppskrift til dere på. Og hva skjer da? Jo, kjøkkenviften min eksploderer og hele kjøkkenet blir oversvømt av pulveriserte biter av glass. Så det ble ikke noen suppe, foråsidetsånn! Gårsdagen var virkelig ikke min dag, så jeg la meg tidlig til å sove og ønsket meg en bedre dag i dag.. Haha! Vi får krysse fingrene, jeg har troa 🙂

selected femme skjørt – mago skjorte – zara sko

29 kommentarer

 1. Stakkars deg. God bedring. Visdomstann og infeksjon skal man virkelig ikke tulle med. Viktig å få ordnet det, frøken Andersen. Har operert de ut hos tannkirug, så jeg vet at det ikke er godt, men det hjelper. Håper denne dagen blir bedre. Nå har jeg kommet hjem fra sovende nattevakt, så skal kose meg med litt frukt og tekopp og boken «et helt halvt år». Virkelig en fantastisk bok. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 2. supermarie

  Auuu, mine visdomstenner er på vei ut de også, men foreløpig har jeg sluppet unna den verste smerten…. Håper jeg har plass til dem og at alt er greit, jeg HATER tannleger selv! (mest fordi min alltid legger puppen sin i øret mitt. og fordi det er ubehagelig og vondt og ekkelt i munn)

  Du er så nydelig Kristina! Håper dagen blir bedre enn i går 🙂

 3. Wow! Du er rålekker jo! Det antrekket var som skapt til deg 🙂

 4. Karoline

  Krysser fingrene for at det er din dag i dag 🙂

 5. Håper du føler deg bedre 🙂 Ha en fin dag 🙂

 6. Karoline

  Tips til en sykt bra serie: The Following.

  Hvis du liker psykopater så vil du ELSKE denne serien. Jeg begynnte i går, og ble helt hekta i løpet av første episode. Det er bare 2 sesonger ut foreløpig, det er det eneste som er kipt:/

 7. Jeg laget skolebollene til meg og min kjære i går! Å herregud.. Så nam 😀 lykke til hos tannlegen! Jeg skal rotfylle i november :-s

 8. Camilla

  Uffda! Det hørtes ikke helt bra ut, men håper du får en bedre dag i dag da :))

 9. ♥ Lizbethosnes.com - Hjemmemammaen med skrivekløe

  Oioiii, det var virkelig ikke billig! 😮 Helt vanvittig at det ikke har blitt gjort noe med de enorme summene man må ut med for et lite tannlegebesøk.. Huff =/ Men det blir selvfølgelig verdt det, no doubt 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com

 10. Kristina Andersen

  Lizbethosnes.com: Du sier noe.. Tenner er farlig dyrt altså, skulle egentlig ikke vært lov med slike priser.

 11. Kristina Andersen

  Karoline: Googlet The Following nå, og den virket super spennende 😀 Skal ta å snurre første episode asap, takk for tips! Perfekt nå som jeg ligger syk på sofaen og kjeder meg ihjeeel :p

 12. Kristina Andersen

  supermarie: Skjønner deg godt, haha! Tannleger er ikke kult ass.. Takk snille Marie, håper dagen din også blir fin <3

 13. Kristine

  Et lurt tips fra meg er å reise til Tyrkia og trekke de der. Hadde aldri trodd at jeg selv noengang skulle gjort noe så «vilt», men det var helt utrolig. Jeg var på ferie med venner – og vi ble anbefalt tannlege der nede av en tidligere venninne. Jeg har også tannlegeskrekk, men denne tannlegen var den snilleste mannen i verden. Klemte meg når han så at jeg var stiv av skrekk – og sa gode ord hele veien. Jeg betalte 4000 kr for å sjekke tennene, ta røntgen,rens og trekke 3 visdomstenner.. MIDT I SYDENTUREN VÅR! Jeg tok 3-4 paracet første dagen, og var tilbake på partyboaten dagen etterpå. Ingen smerter eller ubehag. Var helt sykt!! Nå reiser jeg tilbake hvert år for min årlige sjekk 🙂

 14. cassandra ¢¾ foto & mitt liv

  Classy og fint antrekk! Du er så utrolig fin 😀

 15. Kristina Andersen

  Kristine: Når jeg ikke tørr å gå til en tannlege i Norge for å en gang ha en tannsjekk, hva får deg til å tro at jeg da drar til Tyrkia for å trekke fire visdomstenner? Neidu :p

 16. Karoline

  Awesome! Si ifra hva du syns;) Det er alltid så koslig å kommentere hos deg på bloggen din, siden man får alltid så snille og gode svar, føler liksom at du virkelig bryr deg! God bedring forresten! hater tannlegen selv, så lykke til):)

 17. Du kler deg alltid så utrolig fint, men her var du bare rålekker!

 18. Sandra.

  Tenner er nok den dyreste spisestuen som finnes. Hehe!

 19. Marianne

  Hei kristina 🙂 så bra du får mulighet til å trekke med narkose ! Jeg har selv trukket to (uten narkose), og jeg begynte å le under inngrepet på grunn av at jeg ikke kjente noe 🙂 men regner med det ikke hjelper din skrekk hehe ! håper du får en superfin dag tross for dine smerter skjønne du !

 20. Hei! Jeg er også LIVREDD for tannlegen, men vet du hva? Bedøvelse gikk virkelig helt supert – det eneste jeg kjente var et stikk! ha en fortsatt fin dag:D

 21. Utrolig fin outfit!

 22. Til hun som nevner Tyrkia over her, vet mange reiser dit og ordner tennene sine mens de er på ferie, for det er så rimelig. Er jo et tips til de som ikke lider av tannlegeskrekk og vil slå to fluer i en smekk.

 23. Jeanette

  dra til tyrkia ffor å trekke tenner? så reisen kommer i tilegg liksom 😛 for en kommentar haha

 24. Har hatt en dårlig dag selv, godt å høre vi er flere i samme båt! Du må ha masse god bedring, og må også legge til at du så helt strålende ut på disse bildene! Elsket antrekket og håret ditt er så fint om dagen! 🙂

 25. Karoline

  Huff, er litt bekymret for disse vidsomstennene jeg også. Har gått bra med dem hittil, men er redd tannlegen :p Nydelig antrekk forresten!

 26. Heisann!

  Eg måtte «operere» mine visdomstenner ut på sjukehus (fordi dei låg vannrett, hoho) og betalte berre 280kr i eigenandel. Resten blei dekka. Berre eit lite tips:)

 27. 30 000, ja. Tannlegeskrekk har ikke jeg råd til akkurat. Men nå er jeg så heldig at jeg ikke har det, det er bare utrolig ekkelt å trekke tenner.

  Lykke til.

 28. Benedicte

  Så fine ben du har! Fin kropp generelt. Hehe, hadde ikke noe med innlegget å gjøre, men bare tenkte på det

 29. Kristian

  Bare elsker stilen din!! du er å blir Norges svar på Kim Kardashian..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *