Den store skrekken

God morgen, dere  I dag våknet jeg av meg selv så tidlig som 06.00, så da tenkte jeg det var greit å unne seg en liten time ekstra i senga. Det er alltid luksus å få ligge litt til under en varm dyne, ikke sant?

 – I keep up with the Kardashian better than I keep up with my own life –

Jeg så selvfølgelig en episode av Keeping Up With The Kardashians mens jeg lå under dyna, hehe. Jeg er så hekta på denne familien at det snart går helt rundt for meg, og jeg er så innmari klar over at jeg kan virke helt gal når det kommer til dette, men jeg klarer seriøst ikke kontrollere meg. Haha! Akkurat i dag var det ekstra godt å drømme seg inn i denne verdenen, rett og slett fordi jeg skal til tannlegen om en liten time. Og vi vet jo alle hvor skrekken jeg har på det….. I dag skal vi ta bilder av tennene mine, og kartlegge hva vi skal gjøre angående visdomstennene. Sannsynligvis blir det narkose på meg når de skal fjernes, noe jeg takker høyere makter for. Hvis ikke er sannsynligheten stor for at jeg hadde takket for meg i tannlegestolen, krepert av redsel og aldri våknet igjen. Og lets face it, tannlegen er den siste plassen Lady KA vil ende livet sitt på.

Nå sitter jeg altså å manner meg opp til jeg skal sette foten over dørstokken til helvetteshuset aka tannlegesenteret. Det å ha så ekstrem skrekk er faktisk helt fryktelig, jeg klarer ikke en gang å beskrive hva jeg føler. Men, dette må gjøres før tennene snart vokser ut av kinnene mine. Send meg noen gode tanker, så blir jeg glad

45 kommentarer

 1. Rikke Tansøy Johansen

  Hver gang jeg går inn på bloggen din før jeg virkelig lyst til å hyle av glede! Masse lykke til hos tannlegen, jeg er nødt til å manne meg opp til en time selv snart, hehe 🙂

 2. Jeanette

  hehe,jeg skjønner deg godt.er selv hekta på den type program! det er jo så gøy! elsker real housewifes of beverly hills og vanderpump rules 😉

 3. Lykke til vakre jenten! Skal tenke masse på deg, og sende tonnevis med gode ord og varme tanker <3 god klem

 4. marthe cecilie

  jeg har også hekta på kardashians familien, elsker de!!! har sett alt frem til sesong 7 + tilleggssessongene fra miami osv, men jeg finner ikke sesong 8 noen plass…… vet du hvor jeg kan få sett den? og sesong 9?

 5. Hvilken nettside ser du kardashians på ? 🙂

 6. Lykke til! 😃 btw, hvor ser du episodene henne? 🙂

 7. Kristine

  Uff, vet så godt hvordan det er å ha tannlegeskrekk. Har hatt det hele livet, var ekstremt da jeg var liten men nå går det heldigvis litt bedre. MEN har gått i over to år med betennelse av og til pga visdomgjekslene og jeg tør bare ikke å fjerne de! Takker bare høyere makter for at jeg ikke måtte til tannlegen på 50-tallet hvertfall, hahaha! Du får trøste deg med det. Masse lykke til! 🙂

 8. LisaLDN

  Ikkje morro med tannlegen, men det høyres i det minste ut som om du har hatt det koselig i senga før du måtte dra!

  Er sjølv fan av Kardashian-familien, men såg nettopp bilde av at Kim, Kendall og Kylie hadde sittet på telefonen under 1 minutts stillhet for Ferguson på VMA..! Litt usikker på kva eg syns om det, er det sant er det jo forkastelig!

 9. Caroline

  Lycka till Kristina! Känner samma skräck som dig och har en del problem med detdär visdomständerna.. Får hålla tummarna att de sköter sig! 🙂 Klem

 10. Lykke til i dag! Prøv å snu om på situasjonen: Egentlig burde du jo elske tannlegen – siden han er den eneste som kan hjelpe deg i situasjonen du befinner deg i! Han er jo en reddende engel som befrir deg fra smerter og ubehag 🙂 Dyktige, profesjonelle utøvere som bare vil at man skal ha en frisk, ren og pen munn :p Hihi! Glis 😀

 11. Hei,

  Jeg har også hatt ekstremt tannlege skrekk.

  Jeg har alltid med meg mamma til tannlegen, og jeg er 24 år gammel…

  Jeg er fullstendig åpen om tannlegeskrekken og da har jeg observert og merket at de gjør så godt de kan rundt meg. Finner bøtte hvis jeg må kaste opp, holder og stryker meg på pannen hvis jeg gråter osv.

  Nå må jeg jo si at tannlegen jeg har hatt de siste gangene har hjulpet meg masse.

  Tror grunnen til at jeg alltid har vært så redd er fordi jeg har utrolig sprøyte skrekk og ingen setter vel heller særlig stor pris på bli pirket og dratt i kjeften…

  Men, når mamma kan holde meg i den ene hånden og assistent tannlegen i den andre så klarer jeg på et merkelig vis å komme meg igjennom.

  Så jeg ønsker deg masse lykke til og at tannlegen som skal undersøke deg er en hyggelig og forståelsesfull person 🙂

  Klem fra meg <3

 12. Hei! Hvilken side får du streamet Kardashians på ? Den jeg pleide å bruke er lagt ned :/

 13. Lady KA xD xD xD …….

 14. Hvor ser du KUWTK?

 15. Hvor ser du på det? Er det den nye sesongen?

 16. Hei, hvor får du sett på nye episoder av søstrene K?

 17. kristina

  Hvilken episode så du? Jeg venter i spenning på episode 19 men virker ikke som den kommer ut før 31.August?

 18. Sender deg mange gode og beroligende tanker.:-)

 19. Lykke til hos tannlegen! 🙂 Hater det selv, men er jo himla fint når en endelig er ferdig i stolen!! 😀 Vet du har sagt det før, men hvor var det vi kunne se de nyeste episodene av KUWTK? Prøvde å bla i arkivet ditt, men fant det ikke igjen. Det var en svensk side tror jeg jeg husker? 🙂

 20. Laster du ned kepping up with the kardashians eller ser du det på en side?

 21. Hvor ser du keeping up? :)<3

 22. Elisabeth

  Heia Kristina 🙂 lykke til hos tannlegen!! <3 lurer bare på hvor du har kjøpt den fjøla du har på bildet? klem!

 23. off jeg har ikke vært hos tannlegen på ja alt for lenge. Og sist gang jeg var der fikk jeg beskjed om at jeg burde operere bort visdomstennene mine.. da fikk jeg skikkelig ja.. off 😛

 24. Hvor ser du på Keeping Up With The Kardashians? 🙂 Lykke til hos tannlegen! 🙂

 25. Hvor ser du Keep ut with the kardasians??

 26. Kristina Andersen

  Elisabeth: Den er fra Nicholas Vahe 🙂

 27. Kristina Andersen

  Milla: Legger ved link her i kommentarfeltet 🙂

 28. Kristina Andersen

  Caroline: Takk snille <3

 29. Kristina Andersen

  LisaLDN: Uff.. Det er overhodet ikke bra i det hele tatt 🙁

 30. Fikk du ikke med deg den episoden hvor Lamar – som hadde en utrolig til tannlegeskrekk – ble tvingt med til tannlegen av Khloe? Han fikk narkose, og etter behandlingen ønsket han å komme til tannlegen hver dag. Litt usikker på om han endret mening når narkosen gikk ut av kroppen da. Du kan jo håpe det samme skjer med deg, hehe 🙂 Uansett, lykke til. Det går sikkert kjempebra 🙂

 31. May Lene

  Håper det gikk bra hos tannlegen i dag! Jeg så forresten deg og skjønne Milo i Markens gate i går, veldig gøy for meg som ikke er fra Kristiansand 🙂 Også må jeg nesten bare si at du ser enda mer smashing ut i virkeligheten!

 32. Camilla

  Lykke til! Vil faktisk anbefale deg hypnose, det funker for mye og mange har blitt kvitt skrekk som eks tannlege etter en hypnosetime 🙂

 33. Kristina Andersen

  May Lene: Nei, så søt du er! Tusen takk, det var koselig å høre <3

 34. Kristina Andersen

  Maria: Haha jo, den fikk jeg med meg! Lo godt av den faktisk, krysser fingrene for at det skjer meg å 😀

 35. Må man legge inn kortnr osv for å få sett serier på den siden? Kommer nemlig opp at man må registrere seg før man kan streame der? Skeptisk!

 36. Kristina, lurer så på hvor kruset ditt er fra (glasset med sugerør) ? Har mast tidligere, men skjønner du ikke bare har meg å svare her 🙂 Hadde blitt så glad for et svar, for ser så innbydende ut å drikke av det der altså!

 37. Når jeg går inn på siden for og se, så kommer det opp at jeg b.la må registrere kredittkortet , ble litt skeptisk. Har du gjort det? 🙂

 38. Kristina Andersen

  Ine: Kjøpte de hos Hansen & Co her i Kristiansand, merket er Nicholas Vahe 🙂

 39. Heei, du har du funnet episode 19? Finner den ingen steder 🙁 *avhengig*

 40. Juhu..takk for svar, flotte Kristina 😀

 41. Hei 🙂 Lurer så fælt på hvordan du lager de rundingene med skrift på bildene dine 🙂

 42. Kristina

  Jeg støtter deg fult ut, jeg er så nervøs for tannlegen selv. Sist så måtte jeg borre, og jeg har i tillegg sprøyteskrekk så endte opp med å borre uten(!!) bedøvelse, noe som gikk overrasket greit, helt til jeg var ferdig, og holdt på å besvime, haha. Den tannlegen altså… Ikke gøy i det hele tatt!!

 43. Karoline

  Alltid herlig med en episode av Kardashians 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *