Buddies for fall

Jeg er helt forelsket i mine nye Nikes ♥ Dette er Air Max Thea modellen, og etter hva jeg vet er det utsolgt for denne fargekombinasjonen over alt. Derfor er jeg overlykkelig for at jeg fikk røsket til meg et par før det ble tomt. Ikke bare er de fine og superfreshe, men de er også magisk gode å ha på foten. Gjett om disse skal bli flittig brukt i høst? Oh yes!

12 kommentarer

 1. Hanne Mjåseth

  Jeg bruker mine så og si hele tiden! De er så fine og går til absolutt alle antrekk 🙂 Utenom gallakjoler da.. haha!

 2. LisaLDN

  Kjempefine! Støtter dei Nike+? Gjekk egentlig utifrå at alle skoa deira gjorde det no, men når eg kjøpe mine siste Nikes i USA i sommar måtte eg leite skikkelig for å finne Nike+-sko.. 🙂

 3. Åh så fine! Hvor kjøpte du dem? 🙂

 4. Åhh, så fine! Hvor kjøpte du dem? Butikk eller på nettet? 🙂

 5. cassandra ¢¾ foto & mitt liv

  De er råfin! Har lyst på de selv, bare helt svarte 😀

 6. Emeline

  Hvordan er de i størrelsen:)? Har hørt at de er litt små!

 7. Perfeksjon! Elsker Nike-sko, får aldri nok.. Kjøpte meg DE fine sorte i København for litt siden, de er en drøm å gå med !!<3 Kjæresten min kunne ikke skjønne at jeg trengte enda et par – men man trenger jo alltids et nytt par av Nike 😉 hihi

 8. therese kristina

  Dei er så gode!

 9. å de så skikkelig gode ut 😀 hvor har du kjøpt de da?

 10. Kristina Andersen

  mkde: Sportamore.no 🙂 Men de er dessverre utsolgt.

 11. Kristina Andersen

  Bell: Heeeelt sant! Nike kan man aldri få nok av, hihi 😀

 12. Kristina Andersen

  Emeline: Helt normale syns jeg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *