Levende stillhet

Even through the joy I feel the pain. Even in the sun I feel the rain. Even when I’m high I feel the lows. Like that’s all I know.

Kvelder som dette er ganske så utrolig fint. Når solen er på vei ned, og det snart er leggetid. Da liker jeg å snøre på meg joggeskoene og ta på meg en stor hoodie over skuldrene for å ikke fryse. Så legger jeg på tur ned til sjøen, og sitter på steinene til det nesten blir mørkt. Nyter synet av blikkstille vann, folketomme løyper og båter som tøffer rundt på vannet. Det er så fint! Jeg liker å høre trærne ruske omkring meg, fugler som kvitrer og vinden som suser. Sammen er dette naturlig stillhet, en stor ro for meg som er godt. Levende stillhet

16 kommentarer

 1. theresekristina

  SÅ deilig!

 2. Kristina Andersen

  theresekristina: Absolutt, helt nydelig 🙂

 3. Tenker på deg 🙂

 4. Kristina Andersen

  Anette: Takk snille deg <3

 5. alle liv tar slutt. man kan ikke gjøre noe med det, uansett om man vil. fokuser på det gode dere fikk oppleve når dere kunne. er sikker på at han tenker på deg hver dag om han kan, og vil at du heller skal vere glad og huske han for noe positivt i steden for å lide. <3

 6. ♥ Lizbethosnes.com - Hjemmemammaen med skrivekløe

  Jeg håper så inderlig at ting blir lettere for deg snart.. <3 Sorg er ingen enkel følelse, på noen måter..

  ♥ Lizbethosnes.com

 7. minlangehistorie

  Å så deilig 🙂 og så fine bilder <3

 8. DÅNER av de skoene. Såå fine 😀

 9. Åh, slike kvelder er som balsam for sjela! Tenker på deg, Kristina. <3

 10. <3

 11. Monique Lund

  Sørlandets magi <3

 12. Kristina Andersen

  Monique Lund: Så sant <3

 13. Kristina Andersen

  Lizbethosnes.com: <3

 14. Sorg er vondt og på et vis forsvinner den aldri. Men etter en stund er ikke det den følelsen som ligger først og som man kjenner mest på. Jeg mista hunden min for tre uker siden. Han fikk kreft og ble veldig syk. Han var min aller beste venn og jeg savner han veldig. Men han lever videre i hjertet mitt. Heldigvis har man gode minner å se tilbake på. Uansett om man mister et menneske eller et dyr så er sorgen forferdelig vond, men man lærer seg på et aller annet vis å leve med den.

  God klem til deg

 15. Gleder meg til jeg kan ta slike kveldsturer så fort beina blir bra (brekt begge, heheh)!! Er så deilig å bare rusle rundt mens mørket senker seg 🙂

 16. Så utrolig fine bilder!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *