Start – Molde

Denne søndagskvelden har jeg tilbrakt på Sør Arena, som er Starts hjemmebane her i Kristiansand. Det betyr med andre ord at det har vært fotballkamp! Start spilte mot Molde, så da er det klart man må stille opp for å heie på guttene 🙂 Jeg syns det var veldig bra spilt av Start i dag, kampen var både gøy og spennende med masse iver. Det endte med uavgjort, så da kan vi vel ikke klage? Det er alltid moro å være på fotballkamp når det er hjemmebane, jeg blir så ivrig at jeg skriker av full hals og veiver som en gal med armene i været. Haha! Skal ikke stå på innlevelsen her i gården, klart man må heie skikkelig når man er på kamp.

Hva har dere gjort i dag, da? Håper dere har hatt en veldig fin søndag, og er klar for mandag som nærmer seg med storskritt. Nå har jeg nettopp fått besøk her, så vi skal lage kveldsmat og bare slappe av resten av kvelden 🙂

mango skjorte – zara bukse – marc jacobs klokke – reebok sko

9 kommentarer

 1. Gøy med fotballkamp da. Selv har jeg sett på stabæk – Rosenborg på tv, og ble veldig fornøyd siden jeg er stabæk fan. Ellers har jeg vært på familie brunsj og nå pakket bagen igjen. Nok en gang til fjells, Haukeliseter er neste stopp. 4 jenter på tur i fjellheimen i 4 dager! Blir sikkert bra, gruer meg litt å kjøre, men går sikkert bra! Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 2. Katrine

  Om det ikke er din bil i bakgrunnen ville jeg vært svært forsiktig med å legge ut bilder av reg nummeret så åpenlyst. Enten sensurert det noe, eller rett og slett klippet det bort slik at det var DU som var i fokus og ikke bilen du helt klart prøver å vise frem her. Hvor er poenget med det egentlig??

 3. Hørtes kjekt ut! 🙂 I dag har hele familien kjørt båt, badet og avsluttet en fantastisk dag med et herremåltid, altså biff, poteter i ovnen og masse godt tilbehør. Og nå ikveld så har vi mimret tilbake til barndommen med film fra vi var små, kjempekoselig!

 4. Sponset?

 5. Kristina Andersen

  Amalie: Så koselig! ingenting som slår slike kvelder 🙂 Ønsker deg en fin start på uka, Amalie!

 6. Kristina Andersen

  anja: God tur Anja, din spreking! Kos deg masse 😀

 7. Katrine: fordi man tar bilde foran en kul bil så betyr ikke det at man eier bilen og at man ønsker å vise frem den, herrefred. Ettersom jeg har forstått så eier ikke Kristina bil, mulig det er en venn sin, foreldrene eller at hun bare syntes den var kul. Ta deg en pille før det koker over for deg.

 8. Kristin

  Du mener vel Sparebanken Sør Arena? 🙂

 9. Kristin: Vi sier bare Sør Arena her nede….

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *