Noe jeg ser frem til

HØST Som jeg gleder meg! Høsten er i mine øyne den fineste årstiden vi har her i Norge. Etter en utrolig fin og så innmari varm sommer, tar jeg den kalde høstluften og friske roser i kinnene hjertelig velkommen når den tid kommer.

Noe av det jeg liker så godt med høsten er alle de magiske spaserturene ute. Følelsen av å gå seg en tur i skog og mark, med en kald vind som røsker litt i kinnene – den er helt fantastisk. Blader i deilige jordfarger som har falt ned fra trærne og ligger så fint på bakken. Det er som å gå rundt i et levende maleri! Og ikke minst, følelsen av å komme hjem igjen, være litt småkald i kroppen og kjenne at man har ute på en skikkelig tur. Det er noe jeg liker så godt!

Det å krype opp i sofaen etter en lang dag og bare nyte at det begynner å bli mørkere ute. Stearinlys, fyre i peisen, en stor kopp med varm kakao og myke pledd rundt kroppen med favorittboka i hånden – mens vinden herjer på utsiden..

Lukten av fersk bakst som fyller huset, alt er så mye mer lunt og koselig. Deilige høstklær, som er så utrolig fint! Myke strikkegensere, varme tøfler og store skjerf – jeg gleder meg til å ta dette i bruk igjen.

Høsten er så fin! Og jeg elsker at jeg kan glede meg til denne magiske tiden, mens jeg nyter resten av sommeren. For sommeren er virkelig fin den også, altså! Men jeg er en person som elsker koselige kvelder, hvor det er mørkt ute og man kan kose seg inne. Litt rødvin i glasset eller en kopp varm sjokolade, stearinlys som lyser opp i mørket og gode samtaler med de man er glad i. Filmkvelder og sleepovers. Ting som dette er så mye mer koselig på høsten, for på sommeren – da er man gjerne ute hele tiden og nyter finværet. Så når denne årstiden er over, skal det bli deilig med rolige tider. Ekte høstkos

21 kommentarer

 1. Åå! Jeg elsker høsten, kald og frisk luft på lange løpe turer og komme hjem til en kopp med kakao 🙂

 2. Heelt enig med deg! Elsker høsten selv 🙂

 3. Katrine

  Jeg kunne faktisk ikke vært mere enig! Senest i går sa jeg til moren min at jeg gledet meg så til høsten når vi kunne fyre i peisen, tenne stua full av stearinlys og pakke meg inn i varme og myke gensere! Etter en så flott sommer gleder jeg meg masse til høsten!

 4. Ingvild

  Høsten er helt nydelig, ja<3 Hva er dine planer for høsten som kommer nå, tenker du deg tilbake på skolebenken eller no?:)

 5. Caroline Corthouts

  Ahhh a combination of all the perfect things!

 6. Kristina… du aner ikke hvordan jeg føler meg nå! Jeg ELSKER høst/ vinter over alt på jord, og i tillegg ga du meg disse bildene. Fysøren, det kiler i magen min! Tusen,tusen takk for dette innlegget, vakre deg!

 7. May Lene

  Så koselig innlegg <3 Elsker når du lager sånne inspirasjonsinnlegg. Har tatt meg selv i å tenke på høst og vinter (JUL<3) selv de siste dagene, det har vel kanskje noe å gjøre med at regnet bøtter ned ute etter ukevis med sol og varme! Det er godt å ha noe å glede seg til også, og ikke minst så er det viktig å sette pris på alle årstidene. De er jo alle så fine på hver sin måte! 🙂

 8. Kunne ikke vært mer enig! Høsten er bare helt magisk!!

 9. Høsten er så fin. <3

 10. Kristina Andersen

  May Lene: JUL <3 Magisk tid! Det er godt å ha noe å se frem til ja, og så fint at vi har fire forskjellige årstider. Vi er heldige her i Norge 🙂

 11. Kristina Andersen

  Anonym: iiiih, så bra søta 😀 <3

 12. Kristina Andersen

  Ingvild: I høst blir det jobbing på meg, surfekurs og enda mer reising. Ikke noe skole altså 🙂

 13. Å, elsk! Gleder meg til høsten nå:)

 14. supermarie

  Å herregud, jeg gleder meg sånn! Høsten er MAGISK! For et deilig innlegg 😀

 15. Kamilla Haaland

  gleder meg også til høsten <3

 16. Kristina F

  Elsker att høstklærne kommer tilbake <3 Skjerf, og myke cardigans, fine støvletter, gode varme gensere 😀 Men ellers syns jeg høsten er trist. Liker ikke at det blir mørkere ute, kjenner jeg blir litt deprimert av det..

 17. Jenny viktoria

  Åh elsket dette innlegget<3

 18. minlangehistorie

  å nå fikk du meg til å like høsten, synes egentlig den er mørk og trist men disse bildene fikk meg ja til å like den 🙂 for er en koselig årstid 🙂

 19. Blir så glad av og lese bloggen din! Er innom flere ganger daglig! Du er så utrolig flink og inspirerende 🙂 med både trening, kosthold og andre slike inspirerende innlegg som dette!! Gleder meg virkelig til høsten når jeg leser dette!

  Håper du får en fin helg Kristina!

 20. Victoria

  Nei, uff, ikke enda! :p Den siste sommermåneden skal nytes før jeg ønsker høsten velkommen!

 21. Annette

  Så koselig innlegg! 🙂 Gleder meg også til høsten! Pakke meg inn i deilige, myke klær, tenne masse lys og kose seg inne! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *