My guilty pleasure: Questbar

annonse

Det er noen ting her i livet jeg er fryktelig dårlig til å kontrollere meg selv på. Bading og plasking er nummer en, stalking av Kim Kardashian er nr.2 og overspising av Questbars er nr3. Sistnevnte har likevel gått i perioder, siden jeg har måtte bestille disse barene helt fra USA for å få de hjem. De gangene jeg har gått tom, har jeg altså måtte vente en uke eller to med kraftige quest-abstinenser for å få nye esker i posten. Men nå er det plutselig slutt på denne eviglange ventingen, fordi Questbars har kommet til Norge! Jeg vet helt ærlig ikke om jeg skal juble eller bli bekymret for meg selv, for problemet mitt er at jeg er virkelig så alt for hektet på disse farlig gode barene…

Det kunne likevel vært verre, fordi disse barene er faktisk helt geniale på næringsinnhold. De er glutenfrie, helt uten tilsatt sukker, med 20 gram protein og alle inneholder rett rundt 180-200 kalorier per stk. Det er ikke verst for en bar som seriøst smaker helt MAGISK! Det er sjeldent at slike sunne greier smaker så godt som det disse gjør. De er faktisk såpass gode at jeg velger en questbar over melkesjokolade any day, sånn helt seriøst. Jeg har ikke ord for hvor frelst jeg er, som dere sikkert forstår av å lese dette.. Haha! Selv er jeg veldig glad i den med oreo, cookie dough, double choco chunk og cinnamon roll. Sistnevnte må dere prøve å legge i mikrobølgeovnen i 15 sekunder før dere spiser den. Jeg lover dere, det smaker seriøst som en fersk kanelbolle som nettopp har blitt stekt.. HIMMELEN!

Hele Questbar-utvalget til Proteinfabrikken finner dere HER. Barene er nå nedsatt med 29% rabatt ♥

Når dere først er innom Proteinfabrikken, så ikke glem å sjekke ut Sommerkampanjen de har gående nå. Den varer kun ut denne måneden, så i morgen er siste dagen med disse gode tilbudene!

22 kommentarer

 1. Lille meg

  Usj, ser du skriver at de ikke er tilsatt sukker, men de inneholder likevel 35% karbohydrater. Mer enn vanlig mørk sjokolade med andre ord… Synd, hadde vært supert med en sukkerfri bar, men funker da ikke på LCHF-dietten min… :-/

 2. Camilla

  Namm! Fikk lyst til å kjøpe det nå! Hvor lenge er de nedsatt? 🙂 ha en stående dag vakre deg!

 3. Kjæmpegode er disse.Skal klikkes hjem.Takk for tips fra deg.

 4. Idiotisk å kjøpe der når de er mye billigere på iherb.

 5. Kamilla

  Haha, for all del ikke ha de i mikroen i mer enn 20 sekunder, min ble HELT svart, og leiligheten ble røyklagt 😛 HEHE.

 6. Caroline Sofie

  Hallooo! Ta en chill pill 😀

  Er disse virkelig ssååå gode? Jeg forstår seriøst ikke hva folk snakker om. Jeg er veldig altspisende og finnes ikke kresen. Men jeg forstår ikke denne påstanden om hvor fantastisk disse er! Jeg har smakt fem ulike quest-bars. Den eneste jeg synes er grei nok og kanskje kommer til å kjøpe igjen er den double chocolate chunk. Ellers er jo konsistensen helt forferdelig. Å putte den i mikron hjelper en smule. Men næringsmessig skjønner jeg heller ikke alt oppstyret. For det første er ikke gluten farlig. En svært liten prosentandel av befolkningen er glutenintolerante. Mange sier de føler seg bedre av å kutte ut hvete/gluten/melk osv. Men da tror jeg det kan være en ide å heller se på kostholdet sitt som en helhet. Jeg mener bare.. kanskje det er DER problemet ligger? Hvis kostholdet består av skyr, kylling pålegg, havregrøt og quest-bars på daglig basis er det klart kroppen vil si fra. Jeg beveger meg vel ganske langt bort fra poenget nå. Det kan jo hende dette er den ene av veldig få ting jeg bare er litt kresen/sær på. Men jeg foretrekker heller å spise en ekte melkesjokolade med det dobbelte av kaloriene, sukker, fett, karbo, gluten om jeg er lysten på noe godt, enn å lure meg selv til å tro at det jeg spiser er godt kun fordi det er merket med «naturlig» «proteinrikt» «sukkerfritt» osv..

 7. Caroline Corthouts

  Where do you buy them? 🙂 I really want to order some! They look delicious

 8. Vet du om det er nøtter i alle disse barene eller om det er mulig å få uten? Alle de jeg har sett her i Norge er med nøtter så:(

 9. minlangehistorie

  namnam de så gode ut 🙂 prøvd noen slike selv og var jo så deilige 🙂

 10. Questbarene har vært i norge en god stund… De selges på helsekostbutikkene.

 11. Terese Hagen

  På iherb får du bestilt de veldig billig 😀

 12. Kristina Andersen

  Camilla: Aner ikke dessverre :/ Ha en fin kveld du også 🙂

 13. Kristina Andersen

  Lille meg: En bar inneholder 2-7g karbohydrater 🙂 Det er ikke mye.

 14. Kristina Andersen

  Anonym: Og på helsekostene er de grisedyre :p

 15. Kristina Andersen

  Julie: Trykk på næringsinnhold, så ser du hva som er i de 🙂

 16. Victoria

  Hurra! Nå ble jeg glad! Har jo vært umulig å finne glutenfrie proteinbarer! Takk for tips! 🙂

 17. proteinfabrikken var faktisk utrolig treg på leveranse sist jeg bestilte derifra, tror jeg ventet 2 uker! fikk pakken min fra iherb igår som jeg bestilte mandag forrige uke, så holder meg nok fortsatt til iherb!

  proteinfabrikken har også unødvendig høy frakt + produktene er generelt dyrere enn fra usa også, så man sparer massevis av penger på å bestille fra usa, og i dette tilfellet med proteinfabrikken – så sparer man tid også!

 18. Sara Katrin

  Kjøpte nettopp Oreo varianten på iherb. Der kosta den 167 kr for samme pakningen. Hos proteinfabrikken koster den 250 kr ordinært. Sendingstida fra iherb ligger også på rundt 2-4 dager hvis man bruker DHL som leverandør. Via airmail tar det mellom to og tre uker. Var hvertfall det jeg så da jeg bestilte isted. Og fraktkostnadene skiller bare med 4 dollar, så det er ikke all verdens uansett.

  Men jeg gleder meg til å prøve. Har vært godtesjuk i hele dag, så skal bli gøy å prøve ut noe nytt. Hehe.

  Jeg er absolutt ikke imot vanlig godis, men etter å spist meg ihjel på det omtrent hver eneste dag i årevis, så har jeg blitt så dødens lei.

  Jeg kan få skikkelig cravings på noe søtt, men når jeg kommer på butikken, så orker jeg ikke tanken på å gå bort i godtehylla og plukke ut. Blir nesten dårlig av se på alt godteriet. haha. Men når jeg kommer hjem igjen derimot, DA kommer cravingsen tilbake og så blir jeg sur fordi jeg ikke gadd å kjøpe noe når jeg var på butikken.

  Hvis jeg i det hele tatt kjøper noe, så gjør jeg det mot min vilje for å gi litt faen, og når jeg kommer hjem så spiser jeg så mye at jeg får vondt i magen…Kort fortalt så ender jeg opp med å få dårlig samvittighet resten av kvelden. Haha. Til vanlig så skjønner jeg ikke helt logikken med å få dårlig samvittighet av å spise det man vil, men når man spiser seg nærmest ihjel pga cravings – da er det seriøst ILLE, og da bør man få dårlig samvittighet.

  Men med disse så slipper jeg heldigvis det. Kan kose meg gløgg ihjel (hvis jeg liker dem) og likevel slippe den dårlige samvittigheten 😀 Herlig herlig 😀

 19. Elsker questbar, spiser faktisk cookies and cream nå!! NAM!

  Spiser du questbars hver dag 🙂 ?

 20. Jeg syns cookie dough er best <3

 21. Cookies & cream og white chocolate raspberry… Yammy!!

  Liker ikke iherb men bestiller fra http://www.fitnesslife.no

 22. Stine Vaksdal

  Hei.

  Jeg har veldig lyst å prøve disse barene, men jeg lurer på om man er nødt til å trene mye for at det skal være vits? Jeg skjønner liksom ikke greien med all denne treningsmaten, kan du forklare ? 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *