Litt nytt i garderoben

Her startet dagen så tidlig som 06.00…. Skylder på både varmen og Milo, som kom å våknet meg allerede 05.00 på morgenen. For en ramp! Det positive med å våkne så tidlig er i hvert fall at jeg har fått unnagjort en hel haug av ting. Jeg har støvsugd og ryddet leiligheten, vasket noen maskiner med tøy og planlagt jobbdagene for den kommende måneden. Jeg er derimot så trøtt at jeg tror øynene skal lukke seg hvert eneste øyeblikk, selv etter tre kaffekopper klarer jeg ikke våkne til. Satser på at en liten treningsøkt kan gjøre at jeg kvikner til, for straks skal jeg opp på Solsiden for å løpe intervaller. Så går turen til regnskapsfører for å kjøre lønning til meg, samt ordne med skattetrekk og moms for denne terminen. Viktig å ha god orden og struktur i disse viktige tingene 🙂


Flere av dere har etterspurt bilder av det jeg kjøpte i Bergen, og jeg svarte at jeg ikke ville lage innkjøps-innlegg. Men så tenkte jeg at søren heller, hvis mine skjønne lesere har så lyst å se mine nyeste innkjøp, så skal de selvfølgelig få lov til det. Med meg hjem ble den rosa kosedressen jeg gikk med i går kveld, en oversized strikkegenser, noen topper jeg ikke tok med på bildet og litt nytt til trenings-garderoben.

 – something new –

20 kommentarer

 1. Å gud for et bra innlegg.. ingen info og bilde av klær som er brettet, du har virkelig kvalitet i bloggen din -.-

 2. Kristina Andersen

  Anonym: Haha, oisann! Noen som har våknet på feil bein i dag, eller? :p Dette innlegget kom etter etterlysning fra flere av leserne mine, de ønsket å se hva jeg hadde kjøpt på tur. Hvis du savner info så er det bare å spørre, så skal jeg svare deg så godt jeg kan 🙂

 3. Cecilie Mathisen

  Så sinnsykt freshe treningsklær! Ekte motivasjon!

 4. Mina Jahnsen

  alltid gøy med nytt trenigstøy, mer motivasjon! 😀 fin den genseren din også:) må dagen din bli like flott som deg! 😀

 5. Tips til hvor du kjøpte skoene ?:) bor i Bergen og har sko dilla. Uheldigvis ble ALLE skoene mine for liten nå etter eg var gravid. Kan du tenke deg mer uflaks? Jaja eg har verdens vakreste baby jente så Då får eg bare bite i meg å kjøpe nye sko. Tips til butikk?

 6. Kristina Andersen

  Kathe: Nei, så kjedelig og uflaks! Men så heldig du er som har fått en liten baby <3 De gule er fra Zalando, mens de rosa kjøpte jeg på en eller annen butikk i en sidegate i Bergen.. Husker ikke hva den heter :/

 7. Kristina Andersen

  Mina Jahnsen: Åå! Takk snille Mina <3 Og i like så, ha en alle tiders onsdag 😀

 8. minlangehistorie

  så kule de rosa skoene var! 🙂 Hvor har du kjøpt dem? 🙂 er det ute eller inne sko? skulle hatt nye joggesko skjønner du, ser litt ut som innesko:)

 9. Aina Nilsen

  Nå tripper jeg bare enda mer for å komme meg fra kontoret og ut i marka! God trening fina 🙂

 10. Hei 🙂 Hvor er den rosa kosedressen fra? Elsker sånne koseklær 😀 Har aldri kommentert bloggen din før, men må bare si at det er en av mine favoritt-blogger! Du er en skikkelig gledesspreder! Ha en super dag 🙂

 11. Kristina Andersen

  Ingrid: Hei søte Ingrid! Den er fra BikBok 🙂 Og vet du hva? Den er på salg til 99 kroner per del! Iiiih, løp og kjøp! Den er så fiiin og GOD 😀

 12. Caroline Corthouts

  Ahhh new workout clothes are the best! Such a motivation to work out 🙂

 13. Er dette de gule? http://www.zalando.no/nike-performance-nike-free-3-0-v5-lette-lopesko-hvit-n1241a06h-a11.html

  Synes de så mye finere ut på dine bilder, hehe!

 14. Hei, når får vi se den andre Michael Kors vesken du kjøpte i Barcelona? er så spent på den?

 15. Jeanette

  kjempefreshe farger! sykt trøtt i dag jeg også,måtte virkelig tvinge meg selv ut på en powerwalk,men så føles det alltid sååå mye bedre etterpå 😀

 16. Kristina Andersen

  Tina: Ja, det er de 🙂

 17. Hvor har du kjøpt dent mintgrønne treningstoppen? Jeg bor i Bergen og vil gjerne ha en lik! Flott motivasjon 😀

 18. Å så utrolig freshe treningsklær! Likte spesielt godt de hvite skoene og den gule toppen. Kan jeg spørre hvor du har kjøpt toppen? 🙂

 19. Den gule treningstoppen var dødskul! Hvor har du kjøpt den? 😀 Hvilket merke er det?

 20. Daniella

  Elsker joggeskoene..:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *