Kveldstur med jentene

I run slower than internet explorer on 90´s dial-up. But I run.

Jeg syns setningen over er så fin, og fylt med et utrolig viktig budskap som jeg gjerne vil skrive noen linjer om. Det handler ikke alltid om å være raskest, sterkest eller sprekest – det handler om å gjøre en innsats. Vi er alle forskjellige, og har forskjellige forutsetninger for hvordan vi ser ut og hvordan vi presterer. Men så lenge man gjør det beste man kan, så har det absolutt ingenting å si hva sidemannen gjør! Jeg konkurrerer aldri mot andre innen utseende eller prestasjon, kun mot meg selv i mitt eget hode. Og jeg er så glad jeg har den holdningen til slike ting, fordi det er så vondt hvis man skal sammenlikne seg med alle andre. Det å være fornøyd med det man har, mens man jobber mot det man gjerne vil – det er så utrolig viktig. Du er god nok akkurat som du er – aldri glem det.

I kveld har jeg kost meg på kveldstur med disse to fine snuppene! Vi trasket lenge rundt i Baneheia, og maste hull i hodene på hverandre. Og Milo? Stakkars… Jeg har klippet han med kjøkkensaksa i dag, og det gikk ikke helt etter planen for å si det mildt. Han ser ikke ut! I morgen vurderer jeg å bare barbere av han all pelsen. Tenker det vil bli godt for han uansett, han er jo så varm hele tiden nå på sommeren. Prøver å holde meg for å le når jeg ser på han, siden han blir så flau – men det er jammen ikke lett…. Haha!

Nyt kvelden, dere! Vi sees igjen i morgen

24 kommentarer

 1. Veronica

  Just what I needed to hear! På tide med å bare sette i gang med løpingen… Den feriedørterskelen altså!

 2. Får lyst til å kjøre til Kr.Sand bare for å gå tur der du/dere går nå! Så utrolig vakkre bilder! 🙂

 3. ÅÅÅÅ, Hilde minner meg så sykt om Hannah McKay fra Dexter!! Altså, ikke personligheten, HAhA. Men utseende, hun er så pen 🙂

  Elsker smilet ditt forresten! Du er flink til å spre glede<3

 4. Hei!

  Så fin blogg og så fine bilder du tar! Bruker du det Sony kameraet du kjøpte for ikke så lenge siden? Er du fornøyd? Skal kjøpe nytt kamera og er så mangen å velge mellom, så håper å få litt tips!

  Klem:)

 5. Er det hjemmefarging, eller frisør? Isåfall hvilken farge? 🙂

 6. Takk Kristina ♡ trengte et sånn flott innlegg i dag!

 7. Hei Kristina 🙂

  Jeg fant bloggen din for noen dager siden og herregud for en fin blogg du har 🙂

  Virkelig inspirerende 🙂 men er noe jeg ikke helt har fått med meg enda, du skriver at du har vært på jobb men hva jobber du med?? Og eier eller leier du leiligheten? Og så må jeg bare spørre hvor den toppen din er fra 🙂 elsker den fargen på den 😉

 8. Ser ut som dere er en herlig venninnegjeng:) Vet du hvilken lengde og tykkelse du har på vippene dine? Dine ser så annerledesut enn mine nemlig. Dine er finere;)

 9. minlangehistorie

  Så sprek du er a, stå på henda! prøver jeg det så faller jeg bare helt rundt jeg 😛 og kul treningsgenser 🙂

 10. Hahaha, «Han ser ikke ut!» Ler meg skakk av deg..

 11. Hei vakre deg!

  Skal et par dager til Kristiansand på kjærestetur i morgen og trenger noen restauranttips, både lunsj og middag 😉 Hjeeeelp!?:p Spiser forsåvidt alt begge 2.

 12. Kristina Andersen

  Lena: Lunsj ville jeg spist på Herlig Land, som ligger i Markensgate av sentrum i Kristiansand 🙂 Så ville jeg tatt turen ned på Fiskebrygga for å spise middag. Magisk fint der! Kos dere i Norges fineste sommerby 🙂

 13. Kristina Andersen

  C: Aaaner ikke, men tror de lengste er 14 mm. Har lengst ytterst, og kortere inn mot den andre delen av øyet 🙂

 14. Kristina Andersen

  Åse: Så hyggelig at du kom over bloggen min, Åse 🙂 Jeg jobber som blogger, og driver Kristina Andersen AS. Leiligheten min eier jeg 🙂 Og toppen min er fra Nike, hihi! Ha en fin torsdag 🙂

 15. Flotte bilder. Har du fått silikon?

 16. Kristina Andersen

  Maria: Nei, det har jeg ikke 🙂 De har sikkert vokst fordi jeg har lagt på meg, satser på at de minker igjen snart :p

 17. Haha, elsker svaret ditt på silikon. Ærlig og hærlig, synes du er flott som du er og holdningen din til å sette DINE mål er jo fenomenalt. Selv måtte jeg unfollow alle fitnessdamene som pressa rumpa si mot skjermen min på insta, ble litt hjernevaska der ei stund, haha :p Nå er høsten klar med mine realistiske mål 😉

  Klem

 18. Okey, da har du lengre enn meg iallefall. Mine lengste er 12 mm;) Får prøve litt lengre neste gang kanskje;)

 19. ♥ Lizbethosnes.com - Hjemmemammaen med skrivekløe

  Det var en utrolig fin setning, og AKKURAT hva jeg trengte å lese akkurat nå 🙂 Så takk for det! Denne frøkna skal få kjørt seg på senteret i dag også, bein og rumpe står på planen – HURRA 😀

  ♥ Lizbethosnes.com

 20. Du er FANTASTISK Kristina og jeg digger deg, holdningene dine og humoren din! Smilet ditt stråler gjennom skjermen og jeg har virkelig troa på at du er en tvers gjennom god sjel 🙂 Har lest bloggen din i årevis (er 23år og like stor fan nå som da jeg satt og smugleste blogger i timene på videregående, he he). Du er en av de bloggerne som inspirerer meg på en god måte! Sjeldent jeg slenger igjen kommentarer på en blogg, men jeg har jo skjønt at det som blogger følger med en del negative kommentarer. Du fortjener kun de positive spør du meg, og derfor kunne jeg ikke dy meg 🙂

  Var forresten i «byen din» tidligere i sommer, og OM jeg skal tilbake! Så latterlig vakkert!!

 21. var å jogget der med kjæresten min i over i går, og siden jeg ikke er fra kristiansand tenkte jeg på hva jeg hadde gjort om jeg hadde møtt på deg xD ha ha! HEI hadde jeg sagt

 22. Caroline Corthouts

  So sporty! Love it! Looks cozy!

 23. Kristina Andersen

  MARI: Så skjønn du er! Tusen takk for kjempefine ord, Mari 🙂 Utrolig gøy at du har fulgt med lenge, alltid koselig med lesere som har vært med hele veien. Håper du har en fin torsdagskveld <3

 24. Siv Renate

  Såååå herlige bilder! Det er bare så koselig å gå turer i skogen med venninner 🙂

  Hvor har du kjøpt den turkise genseren du har på deg? Sykt fin farge og kledde deg vanvittig

  godt 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *