Endelig sommerfresh igjen

Denne varmen ass, det er ikke stort man orker å gjøre i denne ekstreme heten! Sant? Sett bort i fra å sole seg eller bade, da. Men i dag hadde jeg ting på planen, så da var det bare å kaste på seg en sommerkjole og våge seg ut i varmen. De siste to timene var ekstra deilige, da var jeg nemlig innom hudpleieren for å fikse litt på fasaden 🙂

sponsende behandlinger

Først gikk turen til Anita på Auds Minst Hudpleie, hvor jeg fikk fikset neglene. Denne gangen gikk jeg for en helt naturlig look, franske negler med i fargen nude. I hele sommer har jeg hatt negler i alle regnbuens farger, så nå var det deilig å tone det ned til noe litt mer nøytralt. Ble det ikke fint? Så får jeg heller ta på shellac-farge igjen neste gang, farger er jo så fint i sommer. Men trengte noe helt annet litt nå 🙂

Rett etterpå løp jeg videre til Linda på Auds Hudpleie for å fylle på med vippe-extension. Så nå er de endelig lange og fine igjen! Påfyllingen tar rundt 50 minutter, og jeg sovner hver eneste gang jeg er der. Deilig med en liten powernap da, vet dere! Hihi.. Linda kan dere bestille time hos ved å ringe 38 07 09 45 og Anita kan dere få time hos på telefonnummer 38 02 47 00. Begge jentene holder til i sentrum av Kristiansand, og de er så flinke! Anbefales på det sterkeste fra meg ♥

Så nå er jeg endelig sommerfresh igjen, og det er så digg! Hvordan har dagen deres vært så langt? 🙂

13 kommentarer

 1. Marita Dæhlin

  Åh, så fine neglene ble! Deilig å ha litt hverdagsluksus som det, fylte selv på vipper igjen i dag! Deilig å føle seg fresh og fin igjen!

  Ha er super fin dag videre, fine deg! Vi må bare nyte det fine sommerværet vi har her på Sørlandet. 😀

 2. Hvor ofte fyller du på vippene dine?:) Det ser kjempefint ut! Jeg skal fylle på mine i morgen, etter fire uker på reise så ser jeg helt ribba ut på vippene… Man blir avhengig!

 3. Så fin du ble 🙂

  Dagen her er blitt tilbrakt på kysten med bølgeskvulp og bading i sola.

  Men det er en ting jeg lurer på. Hvordan får du til så flotte og jevne bryn?

  Hadde blitt suuuper glad for et innlegg med guiding og bilder!! 🙂

  Klem fra Arendal!

 4. Kristina Andersen

  Lina: Jeg fyller de hver andre til tredje uke, hehe.. Litt for ofte egentlig, holder nok å gjøre det hver fjerde uke som du gjør. Sant det du sier, man blir heeelt avhengig! Det er jo så fint 😀

 5. Kristina Andersen

  Tina23: De er tattovert. Så vokser jeg de to ganger i måneden 🙂 Klem tilbake til deg Tina!

 6. Sara Katrin

  Kom til Ålesund du, Kristina 🙂 Her er det varm temperatur, men ikke kokvarmt som det har vært tidligere. Her er det også overskya med litt plasregn en gang i blant.

  Må si jeg misliker regnvær veldig sterkt, men etter så mye varme som har vært siste ukene, så er det bare deilig å få litt regn på bakken 🙂

 7. minlangehistorie

  Hvor lenge sitter de neglene sånn cirka ? 🙂 tenker å sette på meg slike selv, men redd de faller av med en gang:/

 8. Utrolig fine neglene ble! Er det gele eller acryl du legger på? 🙂

 9. Kristina Andersen

  Stine: Takk! Gele 😀

 10. Caroline Corthouts

  I love getting my nails done!!

 11. Katrine

  Hei! Hvor mye koster de fine neglene ? 😀

 12. Martine

  Så fin du er =)

  Vet du hvilken tykkelse, lengde og curl du har på vippene? De var veldig fine. Hvor ofte «fresher» du opp fargen på øyenbrynstatoveringen? Ha en fin kveld =)

 13. Charlotte

  Hei Kristina 🙂

  Hvor mye koster det for første gangen og for videre påfylling av vipper, og for neglene?

  Klem 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *