Det er viktig å kose seg mye

Meg: Koser du deg?Eirik: Ja, litt.Meg: Koser du deg ikke mye? Jeg vil du skal kose deg mye!Eirik: Dette er helt greit..

Sånn er det altså å ha lillebror på besøk. Jeg må nesten tvinge dette familiemedlemmet for å få han besøk, tror ikke han syns jeg er særlig kul å henge med. Så da blir det jo til at jeg løper rundt som en tulling og gjør alt for han, for å få han til å si at han koser seg mye. Haha, jeg ler! I kveld har vi vært ute å spist kveldsmat på restaurant, og nå skal vi til å snurre film her hjemme oss meg. Jeg koser meg mye, lillebror koser seg litt! Helt på normalen, med andre ord. Jeg søkte etter filmtips på instagram, og nå ser jeg at tipsene har rullet inn her. Så da skal vi (Eirik…) velge hva vi skal se, og slappe av resten av kvelden med yoghurtis og boksecola. Perfekto!

9 kommentarer

 1. amaliewj

  Hørtes koselig ut! Kos dere «litt» da, fine du! 🙂

 2. Hahaha, høres helt likt ut som når broren min på 17 er på besøk hos meg! Jeg ser tydelig at han savner den stasjonære PC’en sin, men jeg skjønner ikke hvordan noe kan være mer gøy enn å være hos storesøster!

 3. haha, du er en fantastisk storesøster!

 4. minlangehistorie

  unn deg det, kos deg masse 🙂 håper du har hatt en fin tirsdag 😀

 5. Kristina Andersen

  G: Hahaha!

 6. Jeanette

  » dette er helt greit» haha 😛

 7. Hahahaha herregud! Jeg tror jeg hadde ledd meg ihjæl rundt deg! Så herlig 😀

 8. Vilken str har du i den mysdressen?:) Tänkte att jag skulle beställa den nu när den är på salg.

 9. Karoline

  Haha så komisk! xD «Jeg vil du skal kose deg mye!»

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *