Treningsleir i L.A & Familiedag

Da var jeg trygt hjemme i Kristiansand igjen! Jeg har reist så mye de siste månedene at det er alltid ekstra godt å komme hjem til leiligheten, uansett hvor mye jeg har kost meg på tur. Nå får vi se hvor lenge jeg har ro i kroppen til å holde meg nettopp hjemme, da. Det blir nok ikke så alt for lenge hvis jeg kjenner meg selv rett! Skulle så ønske jeg var tøff nok til å dra alene til Los Angeles, med null planer og bare forhåpninger om å få en uforglemmelig opplevelse. Bli kjent med nye mennesker, og bare dra ut på et skikkelig eventyr. Men det er jeg ikke, og det irriterer meg egentlig grønn – fordi jeg har så utrolig lyst! Er det forresten noen av dere som vet om det går an å reise på treningstur til L.A? Altså, reise på en tur der man har trenere og opplegg innen trening/kosthold hver eneste dag. Hvis det, skriv gjerne til meg i kommentarfeltet! Jeg vil gjerne vite mer, for noen ukers bootcamp i Amerika hadde passet meg perfekt. Iiih, tenk så kult!


Nå skal jeg straks hoppe på bussen og dra på besøk til min Onkel 🙂 Planene for dagen er å besøke mine fettere, det er så lenge siden jeg har sett Torjus og Vetle siden de har vært på sommerferie rundt i Norge nå i noen uker. Gleder meg til å se gullungene igjen! Etterpå skal jeg besøke Mommoa mi, og så hjem til mine foreldre en tur for å grille og bade i bassenget. Dette blir med andre ord en skikkelig familiedag, og det passer meg midt i blinken! Hva skal dere bruke dagen til? ♥

Mango kjole – forever 21 hodebånd – havaianas slippers

24 kommentarer

 1. Sararara

  Hei,

  Har du tatt bildene selv? Har du noen tips til hvordan man kan ta bilder av seg selv med stativ? 😀

 2. Det hørtes gøøøøøøøøy ut, med treningsleir i La. Håper du får en fin dag. Jeg kom hjem fra Gjendesheim og Besseggen i går, en fantastisk tur by the way. Så nå skal kofferten pakkes ferdig før jeg drar til Stockholm senere i dag. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 3. Barrys bootcamp ligger i LA tror jeg og den har blant annet Kim kardashian og Amanda Seyfried vært på 🙂 lykke til

 4. Karoline

  Dette er ikke noe jeg har sjekket ordentlig ut, men kom over denne siden! Kan jo være aktuelt å sjekke ut hvertfall:)

 5. minlangehistorie

  Så fin du er 🙂 det hodebåndet, har du link til det? 🙂

 6. Caroline Corthouts

  I love the headband! So summery! Where is it from? 🙂

 7. Kjenner meg igjen. Jeg skulle ønske jeg turte å reise til sør-afrika alene for å jobbe som frivillig en måned med store kattedyr. Jeg prøver å psyke meg opp til flyreiser, møte nye mennesker, snakke så bra engelsk at jeg kan ta med besøkende som guide og fortelle om plassen og dyrene der. Jeg har hundre unnskyldninger, men tenker at jeg burde bare drite i de. Once in a lifetime, right?

 8. Cecilie

  Vet Marianne hu i tv2 var på et slikt opplegg. Det var på Ibiza da men.. http://www.mariannejemtegard.com/tag/treningsleir/ Lykke til!

 9. Hei. Kan jeg spørre et spørsmål? Var du innom den militærbåten som lå rett ved hotellet deres i bergen?

 10. Fant denne linken du kan sjekke ut:

  http://www.bootcampla.com/main.htm

  Lykke til! Iblant må man bare gjøre det, komme seg litt ut av comfortsonen! Ha en herlig sommerdag med familien din 😀

 11. Er det ikke noe sånt Lene Alexandra driver med? Jomfrureiser? Og hun virker jo som ei helt fantastisk dame med mye tæl i. Tror hun har reiser til veldig forskjellige steder, så ville sjekket ut om det er noe for deg 🙂

 12. Therese

  Dersom du går inn på lonelyplanet.com og i søkefeltet søker «bootcamp» så får du opp et alternativ på en artikkel som handler om det Lonelyplanet mener er USA’s beste og mest luksuriøse bootcamper!:-) Jeg kunne tenkt meg å dratt til den som enten er på Hawaii eller i Malibu selv;) Hadde vært kjempestilig om du dro på en slik camp og inspirerte oss lesere! Du har en knallbra kropp allerede nå så tenker du hadde fått den drømmekroppen etter et opphold:-D Ha en fantastisk dag!

 13. Hei, LA høres supert ut. Har desverre ingen tips å komme med. Du kunne ikke tenkt deg en ny Gran Canaria tur da?

 14. Thea ♥

  Åhh, du stråler jo! Kos deg masse med familien din idag! 😀

 15. Det kryr av boot camp i LA!

  Er så mange å velge i og de har selvfølgelig forskjellige priser. 🙂 http://www.barrysbootcamp.com er vist kjempe bra, de har til og med boot camp i Oslo.. 😛 Til og med Kourtney & Kim har vært i NYC på boot camp hjennom Berry’s!

 16. I dag startet dagen med en frosen skyr, nektarin, jordbær og havregryn mens jeg leste forrige ukes innlegg! Perfekt start på dagen. Etter ei uke med soling, mat og is trenger denne kroppen litt trening. Men dørstokkmila ble så stor at intervallene ble bytta ut mot en rolig sykkeltur.. har virkelig fått kjenne på hva lite trening og mye og usunn mat gjør med kroppen. Deilig med ferie, men nå altså! Haha, den eneste desserten det blir på meg er frukt og bær i en vannmelon de neste ukene 😉

 17. Kristina Andersen

  Therese: Oi, så kult! Takk for tips, skal sjekke det ut med en gang 😀

 18. Kristina Andersen

  Anita: Takk for tips snille! 😀

 19. Kristina Andersen

  Caroline Corthouts: Forever 21 🙂

 20. Sara Vintland

  Hvis du skal på bootcamp så blir jeg med:-D

 21. finner du noe sånnt håper jeg du informerer om det, det har jeg jeg også lyst til! 😀

 22. Lene Alexandra har slike reiser 🙂 Google navnet hennes og jomfru reiser 🙂

 23. Henriette

  Stamina trening Grenland arrangerer treningsleir i Florida (ikke LA da, men USA) nå i september 🙂

 24. Karoline

  Åh for noen nydelige bilder av deg 🙂 Du stråler!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *