Family days are the best days

Gjett hvem som har vært på motorsykkeltur i dag? Meeeeg, hihi! Onkel har en utrolig kul veteran motorsykkel, så når han spurte om jeg ville sitte bakpå en tur – var jeg ikke sen med å takke ja. Sava, her snakker vi virkelig adrenalin-kick! Noe så gøy 🙂 Når vi kom hjem igjen hadde Beate stelt i stand god lunsj til oss, så da spiste vi alle sammen og koste oss. Utpå ettermiddagen tok jeg med meg Mommo og mine fettere hjem til mine foreldre, og siden det har timene gått til dette:

Det var så ville tilstander i bassenget at Øyvind bestemte seg for å kaste meg ut av det, sånn bokstavelig talt. Jeg fikk faktisk badenekt resten av dagen, fordi jeg ikke klarte å oppføre meg som normale mennesker gjør i vannet.. Litt kleint i en alder av 23 år, men altså, hva er normalt i et badebasseng? Det er jo så gøy at jeg klarer ikke kontrollere meg. Så da var jeg lettere frustrert og varm resten av dagen, mens de andre badet. Jeg har vel bare meg selv og min overivrige sjel å takke, haha! Grillet har vi også gjort i dag, på menyen stod det laks og piggvar grillet i olivenolje med urter og sitron. Så fantastisk godt! Dette har vært en utrolig fin mandag, med verdens BESTE familie ♥

17 kommentarer

 1. Kristin

  Tirsdag? Er det ikke mandag i dag a?

 2. minlangehistorie

  Å så koselig 🙂 nå ble jeg skikkelig misunnelig, blir liksom det på de som er i syden, men dette her frista mye mer 🙂

 3. Hahaha, seriøst? Har du veldig manglende selvkontroll? 😛

  Datteren min som er 20 år yngre en deg klarer jo å begynne å oppføre seg ordentlig i god tid før hun blir kastet ut av bassenget 😛

 4. Hahaha, du er bare helt fantastisk! Jeg digger deg 🙂

 5. Så herlig! Vet du hvor tallerkenene er fra?:)

 6. Hahahahaha eg dauer!! At de holder ut med deg :’D hahaha, du er så søt! Høres ut som du koste deg glugg ihjel! Sov godt :*

 7. Elisabeth

  Hei! ❤️ elsker basseng-bildene og bassenget, hvor er bassenget kjøpt? 😄

 8. Linda Marie Stuhaug - besøk min nye blogg: WWW.LINDASTUHAUG.NO

  Spøst om det må rømmast til Kristiansand! Her på Vestlandet høljeregner det etter ei veke med fint vær – håper det letter opp igjen til veka 🙂

  Ser og høres ut som du hr hatt en nydelig dag vertfall, du stråler 🙂

 9. Haha, du må være den kvinnelige utgaven av kjæresten min. Han eier heller ikke badevett. Med en gang han kommer i vann tror han at han er 8 år. Kjempegøy for han, lite kult for alle oss andre som ikke er 186 cm og 90 kg!

 10. Kristina Andersen

  vilde: HAHA!! 😀

 11. Kristina Andersen

  Iselin: Vil tro et menneske på 23 år klarer å være litt mer gal i vannet enn en unge på tre år som ikke kan svømme :p

 12. Caroline Corthouts

  The food looks so delicious and summery and refreshing! Your family looks great!

 13. Kristina Andersen

  Caroline Corthouts: Thank you sweety!

 14. Så utrolig koselig! Blir familie dag på meg i dag også. Skal til hunderfossen med Lillebror og bare kose oss, gleder meg 😀 Ha en fin dag videre 🙂

 15. Oi, eg blei visst anonym på kommentaren :’D ha en fin dag sunshine 😀

 16. Haha, badenekt?! Er du fire, liksom? Og hahaha, ler meg ihjel av den herlige kommentaren om henne som har en kjæreste som er den kvinnelige utgaven av deg mtp det hun sier om at han glemmer han er 186 og 90kg, hahaha

 17. Natascha

  Fede tallerkener fra Ikea! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *