Mine beste skjønnhetstips

annonse

Skjønnhetstips kan vel vi jenter aldri få nok av? Jeg blir i hvert fall alltid hoppende glad for noen gode og freshe tips innen skjønnhet, og tar gode råd imot med en stor takk. I dag tenkte jeg derimot å dele mine tips med dere. Kanskje du finner deg et nytt favoritt triks, eller deler noen felles med meg?

Farvel til mørke ringer under øynene: det å dekke over mørke ringer og ujevnheter med en concealer må jo være skjønnhetstips nr.1! Jeg er rett og slett avhengig av å bruke concealer hver dag, og med god grunn. Dette sminkeproduktet dekker mørke ringer under øynene, og gjør at jeg ser fresh ut uansett hvor dårlig jeg har sovet. I alle år har jeg brukt Glo Minerals Concealer, den tryller bort et trøtt ansikt på null komma niks! Og best av alt, den inneholder to fargenyanser. En til sommer, og en litt lysere til vinter.

Bevar hudens fuktighet: tilbringer du mye av arbeidsdagen foran dataskjermen, og føler at dette suger fuktigheten ut av ansiktet ditt? Vel, da er du ikke alene! Et godt tips er å alltid ha en god fuktighetsspray stående i nærheten. Jeg sverger til Maya Water Facial Mist, som tilfører huden min ekstra fukt utover dagen. Sprayen har beroligende ingredienser som roer ned huden og binder masse fuktighet i huden. Denne er jeg helt avhengig av!

Friskt og sunt hår: tørt og livløst hår som floker seg og ser bustete ut er virkelig ikke pent. Da kan en god hårolje være redningen! For jeg som både har extension, langt hår og i tillegg gnurer hodet ned i puta om natta, er en god hårolje på morgenen et absolutt must. Det er en jungel av nettopp håroljer på markedet, selv har jeg funnet en stor favoritt i Alexander Sprekenhus sin. Denne oljen har en lett formula, som gir et skinnende, mykt og sunt resultat – uten å tynge håret. Påfør den helt nede i tuppene på håret ditt, og voila – jeg lover deg at håret ditt ser sunnere ut enn noen gang.

Få nok søvn: visste du at de fleste av oss trenger åtte timers søvn om natten? Selv sover jeg alltid minst åtte timer, gjerne mer. Dårlig søvn kan faktisk gjøre deg syk, i dårlig humør og ikke minst gjøre at du ser sliten ut. Sørg for å få deg gode rutiner, slik at skjønnhetssøvnen din blir en del av hverdagen. Gjør det også til en vane å reie opp senga hver eneste morgen, slik blir den mer innbydende å legge seg i når kvelden kommer. Drikk gjerne en god kopp te før du legger deg, og sov deg inn i det søte drømmeland!

Hvite og friske tenner i en fei: et hvitt og fint smil gjør ikke bare at du ser freshere ut, det gir deg også bedre selvfølelse! Som dere sikkert har fått med dere er jeg storfan av Smile Lab Sensitive sin behandling, som gir deg et hvitt og fint smil på en rask og skånsom måte. Dette kittet er utviklet av nettopp tannleger, så her er du og tennene dine i trygge hender! En boks inneholder 15 dobbelpakker, hver med en strip for øvre og nedre tannrad. La stripsene være på i 30 minutter, og gjenta i cirka ti dager til tennene er hvite nok.

Ansikts-leire: alle jenter må ha Glamglow sin Youthmud Treatment på badet. Altså, bare navnet youthmud er jo god nok grunn i seg selv til å prøve den! Denne masken er faktisk kåret til vinner av «the best mask in the world» av Elle International Beauty Awards 2014. Så det sier sitt om hvor god den faktisk er! Dette er enkelt forklart en 10-minutters ansiktsbehandling på boks, som skaper en latterlig fin og glødende hud umiddelbart. Leirebasen kommer forresten fra Middelhavet i Sør-Frankrike Ja, denne deiligheten er like digg som den høres ut!

Tryll bort hovne øyner: eyedews har den siste tiden blitt min lille guilty pleasure 😉 Jeg har vært mye på farten de siste ukene, og har derfor vært en flittig bruker av disse padsene. Eyedews er dynket med aloe, collagen, Q 10 og vitaminer – som sammen gir deg en avkjølende, lindrende og avslappende behandling for det sarte området under øynene. La de sitte på i rundt 20 minutter de gangene du vil føle deg litt ekstra fresh og våken, så skal jeg garantere deg at øynene dine ikke er slitne lengre når du tar padsene av. Psssst! Disse er også perfekt å ha med seg på både flyturer eller etter en lang natt ute.

– Take care of your skin and body. It’s the only place you have to live in –

Håper dere likte tipsene mine, jenter! Om dere ønsker å prøve noen av disse fantastiske produktene, får dere nå -15% rabatt hos Coverbrands.no ved å bruke rabattkoden KA27. Koden varer ut 30.juli, og gir 15% rabatt på ALT fra Maya Water, Glo Minerals, Smilelab, Eyedews, Glamglow og Alexander Sprekenhus! Enjoy

14 kommentarer

 1. Nydelige bildet, Kristina! Takk for gode tips, du er så flink =)

 2. minlangehistorie

  tusen takk for tips 🙂 må prøve noen av disse 🙂 og bare lurer, får du sponset mye liksom? 🙂

 3. Kristina Andersen

  minlangehistorie: Dette er sponsende produkter, ja 🙂 Det er det alltid når det står annonse i toppen av innlegget. Men det skal sies at jeg ALDRI skriver om ting hvis jeg ikke bruker produktene flittig selv, og kan stå 110% for disse produktene. Alt er ærlige meninger, og ting jeg selv bruker 🙂

 4. Takker for bra innlegg,med alltid gode tips og tilbud.

 5. Kristina Andersen

  Anonym: Hyggelig at du liker det! 😀

 6. Okey, en litt sær forespørsel, men hvor er skittentøyskurven din fra? Haha.. Jeg flytter inn i nytt hus og leter etter en stor kurv i akkurat den fargen 🙂

 7. Når det står annonse betyr det at det kun er sponset? Trodde det betød at du fikk en viss sum for å skrive om de gratisproduktene også?

 8. Kristina Andersen

  A: Annonse = sponsende produkter og/eller betaling for å gjøre jobben med å skrive innlegget + ta bildene.

 9. Kristina Andersen

  Maria: Bohus 🙂

 10. WencheS

  Takk for tips:-) Concealeren fra glo minerals, er den kun til mørke ringer eller også for å dekke kviser? hvis ikke, hva vil du da anbefale?

 11. Kristina Andersen

  WencheS: Bare mørke ringer. Dersom du vil dekke kviser, syns jeg denne er veldig god 🙂 http://www.coverbrands.no/camouflage-concealer-2 .. Den dekker rødhet, kviser, arr, sprengte blodårer, hyperpigmentering eller andre hudproblemer. Bruker den selv og liker den godt 🙂

 12. WencheS

  Tusen takk for svar:-) Skal prøve denne! men er veldig usikker på hvilken farge jeg skal bestille… Hva bruker du? Selges de i vanlige butikker så en kan prøve?

 13. De greierne du skal bruke under øynene, er det bare engangsbruk? Ser på coverbrands at det står at det følger med 3 par. Kan du bruke de flere gang? 🙂

 14. Kristina Andersen

  stine: Jeg bruker mine en gang bare 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *