Happiness is

… moments like this with your best friend ♥

Gårsdagen seiler rett inn i historieboka som et av de fineste øyeblikkene noensinne. Se på denne utsikten da? Og himmelen, havet, skipene og ja – alt! Helt ubeskrivelig å se dette utrolig fine showet, som var en del av Tall Ships Races. Wiiih! Jeg og Hilde satt å mimret tilbake til gamledager i går, og vi begynte å snakke om den eneste gangen vi har kranglet. Jeg var 18 år, og var så sur på stakkars Hilde at jeg bestemte meg for å ta henne. Så jeg kjørte ned utenfor der hun bodde, og sendte melding om at hun måtte komme ut. Hvorfor? Fordi jeg skulle drepe henne. Haha, jeg ler! Er det mulig å være så gal?! Hilde er heldigvis fortsatt i levende live, og vi har ikke hatt en eneste diskusjon siden den gang. Min aller beste venn i hele verden ♥

18 kommentarer

 1. Jeanette

  fantastiske bilder!

 2. Camilla Korsnes

  Fantastiske bilder :D!!!

 3. Kristina Andersen

  Camilla Korsnes og Jeanette: Tusen takk! 😀

 4. minlangehistorie

  Så flotte bilder 🙂

 5. Det så bare helt fantastisk ut, og de bildene dine, de er så fiine! Hvor kan jeg kjøpe kameraet du bruker i krsand, og hva heter det? 🙂

 6. Wow! For noen utrolig fine bilder, ser nesten ut som om de er tatt ut i fra en film. Hvilket kamera har du brukt? 🙂

 7. Kristina Andersen

  Amanda og Isa: Tusen takk, gøy å høre! Kameraet jeg bruker er Powershot Canon N100 🙂 Kan kjøpes på alle fotobutikker vil jeg tro. Eller her, dersom dere vil få best pris på nett: http://www.prisjakt.no/product.php?p=2428819

 8. Kristine

  Oioi, for noen fine bilder! Skulle ønske jeg var hjemme i går 🙂 Håper dere koser dere massemasse!

 9. Caroline Corthouts

  All your days and activities just look so perfect!!!

 10. Ingvild

  Hahaha drepe henne?? Hva i alle dager hadde hun gjort?? xD

  Veldig fine bilder ❤️ser ut som dere har kost dere masse!! 🙂

 11. Birgitte

  Herregud så fine bilder! Skulle ønske jeg var i Bergen i går, så helt fantastisk ut!

 12. Takk for linken, da var det bestilt! Er det det samme du har tatt bilde i headeren med?

 13. Drar dere hjem i dag? Skal du møte susanne eller eirin (siden du var på reise med de tidligere)? Deilig med sommerferie? 🙂 fine bergen!!

 14. Solfrid

  Utrolig fint! =)

 15. Lauraline

  So perfect and cosy !! Wow ! Amazing pictures ! ♥♥

  Thanks for sharing this moment with us !

  Love, xxx

  Lauraline

 16. Åh så vakkert! Jeg bor alltid på Admiral når vi er i Bergen – elsker at jeg føler hotellet ligger PÅ vannet, og det er herlig service hos betjeningen! 🙂 Ser virkelig ut som om dere har fått nytt Bergen by til det fulle, for et show 😀

  God tur hjem igjen og nyt resten av søndagen!

 17. I knew it. You are crazy.

 18. Karoline W

  Hei Kristina! Fantastiske bilder av byen min – jeg likte så godt det av fyrverkeriet over båtene at jeg tok det som coverbilde på Facebook-profilen min. Håper det går fint <3 Ville bare gi beskjed, vil ikke stjele bilder heller!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *