Etter trening: bananis

Den siste tiden har jeg fått helt dilla på hjemmelaget bananiskrem! Spesielt etter trening liker jeg å lage meg denne, den danker lett min vanlige protein-shake ned i støvlene. Nå på sommeren syns jeg det er så godt med noe skikkelig kaldt og avkjølende i varmen, så denne er virkelig perfekt for meg. I denne isen får du i deg rikelig med proteiner, fiber, vitaminer, kalium, jern, sink og godt med karbohydrater. Sistnevnte er gull etter nettopp trening!

Til en porsjon bananis trenger du:

En frossen banan 30 gram proteinpulver 1-2 dl melk

Ta proteinpulver, melk og banan i en blender, og kjør til du får en kremete og fin konsistens. Så er det bare til å servere, og nyte! I dag ble min porsjon litt mer som en milkshake, da jeg fikk i litt for mye melk og den ikke ble så fyldig som jeg helst liker den. Her er det med andre ord bare å prøve seg frem! Angående proteinpulver så bruker du bare det du har i hus, selv liker jeg best vanilje eller banansmak i denne 🙂 Superenkelt, sunt, godt og forfriskende i varmen. Bedre blir det ikke!

– Healthy and homemade banana ice cream. So yummy! –

10 kommentarer

 1. theresekristina

  Ååå nam!

 2. åh, nam nam nam! Denne er så god, særlig med litt kakao-pulver i også! Og rå kakaonibs 😀 Trener du mye om dagen?

 3. Hei!

  Du er en helt utrolig inspirerende jente!

  Skal du på Handlens dag imorgen?

  Isåfall, er det noe du ser etter som du liksom skal kjøpe?

  Klem Julie<3

 4. Hah! I det siste du liksom.. Du kom jo nettopp hjem fra ferie, tipper du aldri har lagd det før i dag

 5. Margrethe

  Kan jeg spørre hvor blenderen din er fra? 🙂

 6. Renie Landgraff

  Ser sunt ut! Det der må jeg prøve en dag 🙂

 7. Kristina Andersen

  Margrethe: Den er fra Kitchen Aid 🙂

 8. Kristina Andersen

  Julie: Nei, det skal jeg dessverre ikke. Orker ikke folkekaoset, og har heller ikke noe jeg trenger egentlig. Klem tilbake 🙂

 9. Kristina Andersen

  Bell: Nei, lite. Skylder på sommer og sol 🙂 Blir lite styrke og mer cardio akkurat nå, syns det er så deilig å løpe/gå ute.

 10. Sponset av Bama?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *