In the streets of love

Denne dagen startet med morgencardio sammen med min kjære Maren. Så deilig å ha en avtale om dette med noen, for da kan jeg liksom ikke snike meg unna. Haha! Nå er havregrøten nettopp spist og to kopper kaffe inntatt, så jeg er klar for å komme i gang med dagen 🙂 I dag har jeg mye på agendaen, og innimellom salgene skal jeg lunsje med Tone. Gleder meg til å se henne og bebismagen igjen!

bershka sko og veske – zara bukse – bikbok skjorte – céline solbriller – daniel wellington klokke

13 kommentarer

 1. Hei skal du på noen flere ferie turer i åt?

 2. Kristina Andersen

  ada: Jepp, blir noen turer til 🙂

 3. Jeanette

  utrolig fin veske!

 4. http://www.vg.no/rampelys/bok/vg-slakter-boken-forlaget-fikk-bloggere-til-aa-elske/a/23244084/

  Noen kommentar til denne saken? Du skrev jo selv at du anbefalte den på det sterkeste. Boken er helt forferdelig skrevet og kan ikke sammenlignes med Fifty shades.

 5. Kristina Andersen

  N: Denne boken kjøpte jeg selv på Libris for 149 kroner etter å ha lest om den hos nettopp bloggere. Jeg ELSKER boken, og ville gjerne lest den igjen 🙂 Man liker vel alle forskjellige ting, og godt er det.

 6. Superfint antrekk 🙂 😉

 7. Neste uke skal jeg på bobilferie med familien og på den tiden vil jeg få trent litt. Trener til vanlig 5 ganger i uka så vil holde det vedlike. Så lurte jeg på om du vet om det er mulighet å trene der du trener kun for en gang? Liksom betale for å trene en gang hvis du skjønner? 🙂

 8. Skal da til Kristiansand, glemte å skrive det!

 9. Du må laste ned appen kardashian Hollywood eller no. Er et spill der du skal prøve bli kjendis, også hjelper Kim deg! Haha, jeg er avhengig! 😀

 10. Linda Marie Stuhaug - besøk min nye blogg: WWW.LINDASTUHAUG.NO

  Tipp topp supert med morgencardio i sol og godt selskap 😀

 11. Kristina Andersen

  Frida: Ja ,det er det 😀

 12. Josefine

  Hvilken strl har du i buksen? 🙂

 13. Siv Renate

  Kjempe fin sommerveske! 🙂 Du er alltid så fin! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *