Gjensynsglede og uheldig morgen

God morgen fra Kristiansand Det er så godt å ha min firbeinte bestis hjemme igjen! Tante og Sten Inge ventet på oss med Milo på flyplassen i går, så dere kan tro jeg løp rett bort til han og koste han ihjel. Gjensynsglede! Selv om jeg tror han lengter litt tilbake til Arendal, har nemlig en misstanke om at det var vært tidenes luksusferie for den lille tassen. Merker allerede tendenser til divanykker, haha!

Jeg våknet opp til tomt kjøleskap i dag, så jeg tok på meg joggeskoene og trasket bort til butikken i halvsøvne for å kjøpe noen egg jeg kunne ha til frokost. Det var en tur forgjeves, for det var så tidlig at ingen av butikkene hadde åpnet ennå. Kremt! Så da var det bare å traske videre til bakeren, kjøpe en skive speltbrød med salat og skinke som pålegg. Godt med ordentlig, norsk og sunn mat igjen! Det er vel alltid noe man savner på tur etter noen dager? Nå er frokosten spist, og jeg sitter igjen med en ildrød mage og hovne lår. Klarte nemlig å miste en kopp med glovarm, nytraktet kaffe over meg. Unnskyld språket, men pokker heller – det var så vondt at jeg begynte faktisk å grine. Auuuuu! Trøster meg med at ting bare kan gå oppover nå etter denne morgenen, haha 🙂

Trening står på planen straks, så skal jeg jobbe frem til i kveld. Når jeg er ferdig med alt kommer Hilde til meg, og vi skal endelig ha litt kvalitetstid igjen. Enn så lenge må dere ha en super start på den nye uka!

9 kommentarer

 1. Ragnhild

  Det hørtes ikke godt ut 🙁 Håper den videre dagen blir bedre 🙂

 2. camilla

  Hvordan går det med din gravide venninne Tone? 🙂

 3. Kristina Andersen

  camilla: Kjempefiiiint 😀 Skal se henne igjen i dag, gleder meg masse!

 4. Hanne Mjåseth

  Auu, så vondt!! Håper dagen din blir bedre og at du forsatt får ein fin mandag:)

 5. Kristina Andersen

  Hanne: Takk Hannemor! Ha en super mandag <3

 6. Leste i et tidligere innlegg at du hadde lest Idas Dans, så tenkte å bare tipse om at jeg så moren nå har kommet ut med bok nr 2 som heter Etter dansen, har ikke lest den enda så kan dessverre ikke si så mye mer om den enn at det er ifra tiden etter Idas død. Ha en fin dag:)

 7. Så brun og fin du er! Du stråler. 🙂

 8. Charlotte

  Hvor er dynetrekket fra? Det var nydelig!

 9. Kristina Andersen

  Charlotte: Ellos tror jeg at jeg kjøpte det hos 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *