-10% hos Royal Caribbean

i samarbeid med RCCL

Flere av dere har etterlyst litt opplysninger om cruiseturen jeg nettopp var på, så jeg tenkte å komme med et lite sammendrag til dere 🙂 Denne reisen fikk jeg sponset til meg selv, mens resten av familien betalte sin tur på egenhånd. Royal Caribbean er et flott selskap jeg har reist på tur med siden jeg var 7 år, hele familien har vært på utallige turer med cruiseskipene og vi har vært like fornøyde hver eneste gang. Cruise med RCCL er rett og slett magisk, det passer for alle og man får oppleve minner man vil huske resten av livet.

Denne gangen dro vi med cruiseskipet Liberty Of The Seas, dette har jeg vært på flere ganger tidligere og liker skipet utrolig godt! Ombord på skipet er det så utrolig mye å finne på, jeg tror rett og slett det er umulig å kjede seg her! Liberty byr på blant annet klatrevegg, skøytebane, boksering, surfebølge, golfsimulator, fotballbane, treningssenter, løpebane, spa og skjønnhetssalong, teater, kino, handlegate, barneklubber og egen vannpark – for å nevne noe. Det er rett og slett helt sprøtt å tenke på at dette er et skip! I tillegg finner du flere restauranter om bord som er utrolig flotte, så her er valgmulighetene store. Når du bestiller cruise er alle måltider inkludert i prisen på de fleste restaurantene, mens det i tillegg er flere alternativer som du betaler litt på hvis du ønsker å spise på en av de også en kveld. Vi spiste alltid på restaurantene hvor maten er inkludert i prisen, rett og slett fordi maten der er helt magisk.

Litt bilder av våre opplevelser på Liberty Of The Seas:

Denne gangen var vi på cruise i middelhavet, og fikk se utrolig mange forskjellige steder. Skipet la til kai i Barcelona, Marseilles, Villefranche, La Spezia, Roma og Napoli. Vi var i land på alle plassene bortsett fra den ene, og stedene var så utrolig flotte! Dere har jo sett bildene på bloggen min, så dere vet jo hvor fint det har vært. Tidligere har jeg vært på cruise i Karibien flere ganger, og det er også helt MAGISK. Ingenting slår Karibien, noe som egentlig sier seg selv. Ellers har jeg vært på cruise i Hellas og Kroatia også, dette var i fjor sammen med Hilde som dere sikkert husker. Favorittene mine til nå er uten tvil Karibien og ruten jeg var på i fjor. Den ruten vi hadde nå nettopp var kanskje litt mer storby-ferie enn de andre, men vi koste oss likevel glugg ihjel 🙂

Tidligere i dag ble jeg spurt hva jeg ville anbefale av en vanlig ferietur eller ei uke på cruise. Og som jeg svarte, cruise banker alt annet av ferier ned i støvelene! Personlig ville jeg ikke vært i tvil om hva jeg hadde valgt. Altså, hva er vel bedre enn å ha ei uke på noe som kan minne om en flytende luksus-by hvor mat og opplevelser er inkludert i prisen? Du våkner til et nytt sted hver eneste morgen, og får nye opplevelser hver eneste dag. Så utrolig mye gøyere og mer spennende enn å være på samme plass hele ferien! Nei, jeg er virkelig helt cruisefrelst – noe hele familien min er. Har du reist med Royal Caribbean en gang, så kan jeg garantere at du gjør det igjen!

I samarbeid med nettopp Royal Caribbean, har jeg nå fått en utrolig eksklusiv rabattkode til dere. Frem til 31.juli får dere 10% rabatt på ALLE rutene til cruiseselskapet – noe som virkelig er et helt fantastisk moro tilbud å få dele ut til dere. Denne koden er utrolig eksklusiv, og det er kun meg som har denne. Koden dere må bruke for å få -10% rabatt er kristinaandersen.no – og den gjelder altså ut denne måneden på reisebestillinger. Fullstendig oversikt over alle reisemål finner du HER – ja, det er utrolig mange flotte destinasjoner å velge i…

25 kommentarer

 1. ble turen deres sponset? 🙂

 2. Veldig bra blogging og sammendrag fra turen.Takk for rabatter,så bra for oss som tenker oss på cruise…

 3. Det høyres jo heilt magisk ut!

 4. Fromfat2phat

  Åh, hadde jeg hatt råd og mulighet, hadde jeg tatt en slik ferie på flekken, og enda mer mtp denne rabatten!! Jeg har hatt kjempelyst til å dra på et skikkelig flott cruise i årevis, men bare enda mer nå som jeg har lest innleggene dine fra den vidunderlig deilige ferien:D Og så fantastisk skjønt å få tilbringe den med familien sin – blir ikke bedre enn det♥

 5. Kristina Andersen

  Fromfat2phat: Helt magisk! Du må gjøre det en gang du får muligheten 🙂

 6. Kristina Andersen

  Anonym: Les innlegget så finner du ut av det.

 7. Veldig enig i at cruise er noe av den beste ferien du kan få!! Og at det er faktisk umulig å kjede seg ombord!!!! 🙂

 8. Fromfat2phat

  Åh, gjett om! Det vil være topp prioritering når jeg får sjansen:D Tusen takk for alle flotte innleggene fra oppholdet på cruiset (selvom jeg har blitt fristet ihjel her jeg sitter, haha;D)

 9. Hei, lurer på en ting. Vet du om det er mulig å få alle måltider til lugaren? Er dette i så fall med i prisen eller må man betale tillegg for dette?

 10. May Lene

  Ser virkelig ut som du og familien din har hatt en fantastisk ferie, og så utrolig gøy at du har fått mulighet til å gi en rabattkode til leserne dine! Jeg liker meg ikke så godt på båt, så blir nok ikke til at jeg tar den i bruk, men likevel 🙂 Hadde dere en fin dag i Roma? Gleder meg til bilder derfra – nydelig by! Og hva synes du om The Fault in Our Stars, hvis du er ferdig med den? Jeg leste den på Kreta forrige uke, og synes den var såå søt 🙂

 11. Kristina Andersen

  Anna: Det aner jeg ikke, vil tro at de fleste ikke ønsker å spise frokost, lunsj, middag og kvelds på lugaren :p Men RCCL er alltid veldig behjelpelige, så hvis det er et ønske så er det helt sikkert fult mulig. Frokost bestilte vi opp på rommet i blant, så det vet jeg at går fint ann 🙂 Vi betalte ikke tillegg for frokost på rommet.

 12. Kristina Andersen

  Fromfat2phat: Så kjekt at det har falt i smak! 😀

 13. Takk for rabatter.Den skal brukes.Flotte bilder du gir oss fra Cruiset.Skal prøves.

 14. Lena Ludvigsen -

  Vet du hva som blir billigst av å kjøpe flybilletter separat eller kjøpe pakkereise? 🙂 Hvordan gjorde familien din det ift det?

 15. Kathrine

  Var du på samme cruise som fotballfrue? ☺

 16. Hei,

  Hvordan er det med antrekk ombord? må alle være veldig pent kledd til enhver tid? Jeg og kjæresten skal dra neste uke!:) Også lurer jeg på hvordan det er med internett og wifi? Er det muligheter for å kjøpe seg en slags pakke til mobilen eller er det dyrt uansett?

  Gleder meg mye! Og enda mer etter jeg har sett alle bildene dine og alt du har skrevet :))

 17. Veldig synd at denne koden ikke fungerer da… Prøver å bestille, men det kommer ikke opp noen rabatt når jeg taster inn koden.

 18. Kristina Andersen

  Iselin: Har sjekket opp med RCCL nå.

 19. Kristina Andersen

  Lena Ludvigsen: Kjøpte flybilletter på egenhånd 🙂

 20. Så bra innlegg med flotte bilder! Crusie ser er helt fantastisk ut! 🙂

  Alle fasilitetene er sikker (surfing, kino..) inkludert i prisen?

  Men så trenger man litt lommepenger viss man skal kjøpe noe på feks. the cupcake cupboard?

 21. Kristina Andersen

  Eileen: Ja, det er inkludert. Men cupcakes koster penger, men ikke mye. Rundt 2-3 dollar 🙂

 22. Mstraveltipsy

  Jeg har vært på flere cruise i Karibien og med forskjellige selskaper og jeg er helt enig i at RCCL er de beste. de kan være litt dyrere enn andre selskaper, men når alt kommer til alt så er de ekstra kronene vært det 🙂 Kommer til å reise med de igjen, helt klart 🙂

 23. Så bra med rabattkode:):) har prøvd å bestille, men koden fungerte ikke?

 24. Kristina Andersen

  Anonym: Koden fungerer slik at når dere booket på hjemmesiden, så legger dere inn koden og rabatten blir godkjent i ettertid av RCCL. Så kommer det en ny bekreftelse med godkjent rabatt 🙂 Evt kan du ringe inn til kundesenteren og si rabatten – så får du den riktige prisen med en gang. Litt forvirrende, egentlig 🙂

 25. Anne Panne

  Jeg skal på cruise i karibien om 5 uker og gleder meg noe helt vanvittig! Sommerfuglene ble ikke mindre av å lese dette!! 🙂 Fine bilder også.

  Det eneste som bekymrer meg er om jeg kommer til å gå amok i enten buffeten eller shoppingen! Takk for fredagsinspirasjon!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *