Slik får du perfekt sommerhår

annonse

Denne søndagen tenkte jeg å vise dere mine to favorittfrisyrer nå på sommeren! Den ene er en enkel hestehale til hverdags, mens den andre er en søt beachlook som er perfekt til festival eller sommerfest.

Hestehale til hverdags:

Jeg går som regel alltid med håret i en middels høy hestehale, som dere garantert har fått med dere gjennom bildene her på bloggen. Haha! Jeg syns både det er fint og praktisk i hverdagen 🙂 Denne looken lager jeg helt enkelt med å spraye tørrshampoo i hele hodebunnen, her bruker jeg Jan Thomas Studio sin – som forøvrig er den beste jeg noen gang har prøvd. Så rufser jeg litt i håret for å få volume, og børster over med Tangle Teezer for å få en fin finish. Så er det bare å feste i strikk, og du er good to go! Jeg bruker kun Blax hårstrikk, disse er seriøst helt magiske! De kommer i forskjellige farger, og er faktisk kåret til verdens beste hårstrikk gjentatte ganger.

Beachlook til hverdags eller fest:

En søt beachlook nå på sommeren er så fint! Det første jeg gjør er å vaske håret mitt med en god shampoo og balsam. Jeg har for lengst lagt min elsk på Alexander Sprekenhus sin arganbaserte hydtration serie, disse gir masse fuktighet uten å tynge håret. Anbefales! Så sprayer jeg inn ocean mist i håret mitt før jeg føner det, her har jeg brukt Reference Haircare sin, den gir en tørr og strandaktig finish – noe som er nettopp det vi ønsker å ha. Når håret så er tørt, går jeg over med en GHD-styler, for å skape litt liv, lette krøller og tekstur i håret. For at håret skal holde seg fint hele kvelden, avslutter jeg med Jan Thomas sin hårspray – som gir godt med volum og langvarig hold til frisyre.

My favourite hair products and styling tools.

Som alltid vanker det en rabattkode til dere fra jentene i Coverbrands. Nå får dere 20% rabatt på ALLE hårprodukter (ikke de som allerede er nedsatt) ved å bruke rabattkoden KAHÅR Koden varer ut 5.juli.

9 kommentarer

 1. Sant du bruker bare produkter som ikke er dyretestet? 🙂

 2. Hei! Jeg og kjæresten min skal på en liten tur til Kristiansand neste uke, skal bare være der et par dager, og lurte derfor på om du har noen tips til hva vi må se og gjøre, og evt spisesteder?:) hadde blitt veldig glad for svar!

  Mvh Mia

 3. Lizbeth Osnes - Stay at home mom :)

  Dette er vel tyvende gangen jeg sier det, men; åååhh, det HÅRET DITT! Nydelig! 😮 Jeg lurer på om du har gode anbefalinger til meg, jeg? Jeg har blondt, utrolig slitt, tørt og flisete hår, og ser etter sjampo, balsam og hårkur som kan passe meg 🙂 Leave-in-kurene i mitt hjerte har jeg allerede funnet (to forskjellige fra Joico), men særlig en passende sjampo og balsam syns jeg er vanskelig å finne 🙂 Jeg ammer, så det hjelper ikke akkurat på håret mitt det heller, så det kunne mildt sagt trenge noen skikkelig gode produkter 🙂 For øyeblikket bruker jeg bare produkter fra matbutikken, det later ikke til å være noen forskjell fra de produktene og de jeg har forsøkt fra frisør hittil =/

  ♥ Lizbethosnes.com

 4. Kristina Andersen

  Lizbeth Osnes: De jeg har linket til her er MAGISKE. Håret mitt er superslitt etter at jeg ble blond (haha!) – men disse gjør underverken. Try them 🙂

 5. Er disse testet på dyr?

 6. Jeg tror det har vært en ulempe at NØYAKTIG samme tur allerede har vært reklamert for av norges største blogg. Vanskelig å hoppe etter virkola, og samtidig skulle selge oss dette produktet :/ Håper du har hatt en fin tur likevel.

 7. Susanne

  Tusen takk for tips! Har bestilt hårstrikkene, hårspray og Reference Haircare 🙂 Skal til Bulgaria i august, så håper de kommer godt med på turen.

 8. Tjeita, jeg kunne ikke vært mer uenig med deg. Jeg synes virkelig ikke fotballfrue gjorde bedre innlegg om turen enn kristina, fotballfrue hadde færre innlegg, og MYE mindre informasjon i hvert innlegg, det meste hos henne dreide seg kun om mat. Hos Kristona fikk vi jo se mye mer fra når hun var i land feks, noe fotballfrue ikke var. I tillegg har kristina brukt mer det som var inkludert av restaurNt, mens fotballfrue har betalt for andre restauranter,. Jeg vil si de utfyller hverandre. Ellers skulle jeg ønske begge tok for seg mer av tilbudene på skipet, både på dekk ift aktiviteter, basseng, trening osv og også inne med butikker (hvilke osv), show osv.

 9. Älskar kjolen!!!! Vart finns den???😀😍

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *