Ikke så verst likevel

Seee hva jeg kom hjem til i kveld, da! Hilde er verdens beste som har låst seg inn her i all hemmelighet (hun har selvfølgelig egen nøkkel her, hihi), satt friske roser på bordet og lagt igjen et kjempefint kort til meg. For en nydelig overraskelse! Det er jammen ikke så verst å komme hjem likevel når man blir møtt av dette, jeg er så heldig

Suprise from my bestie when I got home from vacation today. How lucky am I?

Med andre ord er jeg altså hjemme igjen! Reisen hjem igjen ble litt lengre enn tenkt, med fly-forsinkelser og litt stress. Men det må til det også, alt kan jo ikke gå smooth hele tiden 🙂 Nå har jeg nettopp pakket ut kofferten, noe som virkelig må være det kjipeste som finnes. Derfor fant jeg ut at det var best å få det gjort med en eneste gang, hvis ikke ville den nok blitt stående lukket en god stund til. Best å gjøre seg ferdig med det kjedelige, så kan man slappe av resten av kvelden med god samvittighet! Det er så godt å være hjemme i leiligheten igjen, så resten av kvelden blir det skikkelig søndagskos med sushi og Dexter. Håper dere koser dere masse i kveld dere også, godingene mine

16 kommentarer

 1. Fromfat2phat

  Åh, så utrolig koselig og så fint gjort av henne! Og dette så farlig fristende ut;D Hva heter forresten de små flaskene? Klarer akkurat ikke å tyde etiketten godt nok, men de så SÅ flotte og gode ut at jeg også vil ha:D

 2. Så herlig!

  Har du planer om å lage et innlegg der du viser alt du har kjøpt deg på turen? 🙂

 3. Terese Hagen

  Heldig du er da! Pakker alltid ut av kofferten med en gang jeg også, så er jeg ferdig med det, selv om det er utrolig kjedelig! 🙁

 4. Anonym S

  Så søt bestevenn du har! Kan tenke det var godt å komme hjem til det 🙂

  Jeg skulle gjerne snakket litt med ang trening osv. Har du en mail jeg kunne kontaktet deg på?

  Jeg er ikke ei av de som er sånn som vil snakke så mye i offentligheten om det, så vil gjerne sende deg en mail om min situasjon hvis det er mulig 🙂

 5. Ahh den sushien så knallgod ut. Hvilket nummer er det på bestillingen og hvor i Kristiansand er den fra?

 6. Noe jeg har lurt på i en evighet av rein nysjerighet: har du kontakt med granit:)?

 7. Hei! har hørt så mye om blivakker i det siste, at produktene er falske og håret/huden vil bli ødelagt dersom mn bruker det..

  vet du om dette er sant, eller kan du garantere at det er ekte produkter vi får tilsendt?

 8. Kristina Andersen

  Anonym: Jeg har kjøpt mye derfra, og aldri fått falske varer. Så jeg kan ikke si at jeg er enig i det, nei 🙂 Er veldig fornøyd kunde fra nettbutikken.

 9. Kristina Andersen

  Anonym: Nei 🙂

 10. Kristina Andersen

  Vilde: Nei, det kommer jeg ikke til å gjøre. Men dere får jo se det meste på i antrekk fremover 🙂

 11. Kristina Andersen

  Fromfat2phat: Det er cava! 😀

 12. Linda Marie Stuhaug - besøk min nye blogg: WWW.LINDASTUHAUG.NO

  For ei fantastisk venninne!

  Velkommen heim igjen – virker som du har hatt en fantastisk ferie 🙂

 13. Jeg har også hørt så mye rart om blivakker. Kjedelig å kjøpe noe derfra hvis det er falske produkter. Men er også kjedelig å betale en formue hvis produktene er ekte. Jeg opplevde en gang å få en hårkur som var rennende som vann.

 14. Jeanette

  Hvilke størrelse har du på sofaen? 🙂 Er det den største eller minste? Utrolig fin i grå!

 15. Vart har du köpt de fina peace kuddarna? 🙂

 16. Mamma og jeg liker så godt å se på bloggen din! Mamma er også «alt hvitt» og falt veldig for de blanke telysestakene dine. Så da tillater jeg meg å spørre deg hvor du har kjøpt dem?

  Glad for at ting er lettere for deg nå enn tidligere, selv om du selvsagt sikkert fortsatt har tunge dager innimellom.

  God sommer!

  Klem fra mor & datter

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *