Capri in Italy

God fredagskveld fra Italia, dere

I dag la skipet til kai i Napoli, så vi bestemte oss for å ta speedbåt over til ferieøya Capri. Turen over tok rundt femti minutter, noe som gjorde absolutt ingenting. Vind i håret og god stemning på speedbåt? Jatakk! Vi hadde alle SÅ lyst å se denne øya, da ryktene sier den er helt magisk. Og vel, det stemte på sekundet! For en utrolig fin plass, noe dere sikkert ser godt på bildene Her har vi altså kost oss i hele dag. Spist god lunsj, shoppet i butikkene, vært på stranda og bare nytt hvert eneste minutt. I Capri er det to deler hvor du kan velge å gå. Old Town, hvor det er mer normale butikker og typiske turistsjapper. Og den andre delen, hvor det er veldig eksklusivt med dyre og flotte butikker. Begge delene var veldig fint, med koselige restauranter, frodige blomster over alt og utrolig sjarmerende sidegater. Så ja, Capri er absolutt verdt å besøke hvis dere noen gang skulle få muligheten. En annerledes og utrolig fin plass!Nå har vi nettopp kommet tilbake til båten, og i kveld er det Captains Dinner igjen. Så jeg må komme meg i dusjen og få stelt meg for kvelden. Nå er det bare to kvelder igjen, før vi drar hjem på søndag. Jeg vil virkelig ikke hjem, det skal jeg ærlig innrømme! Heldigvis har jeg mye å se frem til og mye som skjer, så det skal nok ikke bli så alt for ille likevel. Hvordan står det til hjemme?

12 kommentarer

 1. Hei, hvor er den fine turkise kjolen du hadde på deg på forrige captains dinner fra? 😀

 2. Karoline

  Det ser utrolig fint ut der! 😀 Synes du har blogget utrolig bra på denne reisen med nydelige bilder 🙂

 3. Hei, hva heter Jimmy Choo solbrillene dine? Hvilken modell er det?

 4. Magisk ja.

 5. Kristina Andersen

  linn: Aaaner ikke.

 6. Kristina Andersen

  Karoline: Tusen takk, gøy å høre! 🙂

  Lise: Floyd 🙂

 7. Kan du se på stanga om det står ett navn der?

 8. Kristina Andersen

  linn: Det står Jimmy Choo 🙂 Håper du finner ut hva de heter, fordi tror de cirka er veeerdens fineste.. Haha!

 9. Alle solbriller har da eget sertifiseringsnr? Så lenge de er ekte ihvertfall. Begge mine ray B som er kjøpt på optikeren på senteret har det 🙂

 10. elisabeth

  Heisann. Ka slags kamera bruker du? Du tar så fine bilder 🙂

 11. Karianne

  Hvilken farge er det på vesken din? Utrolig fin!

 12. Hei:) Hvor er den hvite kjolen fra? Kjempefin:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *