Little Cupcake Bakery

sponset opphold

How cute is this little cupcake bakery at our cruiseship?

Som dere vet er jeg en stor sucker for søte ting. Derfor ble jeg helt fra meg av glede når jeg så dette bakeriet på cruiseskipet vårt Det må jo være verdens søteste bakeri? Her selges det kun cupcakes, i ekte Amerikansk stil med masse frosting og sprinkles. En liten bit av himmelen! Her på Liberty Of The Seas er det en egen handlegate, hvor man blant annet finner dette bakeriet – i tillegg til Ben and Jerry’s isbutikk og en haug av klesbutikker. Samt parfymeri, restauranter, utesteder og barer. Akkurat som det man finner i en by. Ganske så kult, med tanke på at vi faktisk er på en båt. Storkoser meg her, jeg

14 kommentarer

 1. Oh my god! HEAVEN!!

 2. Så fint at du koser deg, Kristina! Jeg skal på akuratt det samme cruiset og turen om 2 uker, derfor veldig spennende å lese om alle stedene og oppholdet ditt 🙂 Jeg lurer på hvilke klesbutikker det er der? Jeg var på cruise i karibean for 2 år siden med freedom of the seas, et av de andre skipene til royal caribbean. Av erfaring var det veldig få butikker der, så lurte på hva jeg har i vente her? 🙂 Ikke det at det har så mye å si cruise er jo fantastisk i seg selv, men en liten bonus! Kos deg videre 🙂

 3. Rikke Tansøy

  Åh, så utrolig koselig! 🙂

 4. Heii Kristina 🙂 I natt låg jeg oppe en stund og leste gjennom kommentarfeltet fra dine siste innlegg fra når du har vært på tur, og jeg fikk bare så veldig lyst å si at du MÅ ikke ta til deg alt det usaklige som blir nevnt her. Herrefred, folk har virkelig problemer når de må påpeke ditt og datt om deg, dine holdninger og utseende ditt. Håper du NYTER ferien din, og at du klarer å finne tilbake til hverdagsgleden din, også når du kommer hjem <3 Du virker vertdall som en skikkelig ray of sunshine, også elsker jeg humoren din! Jeg og samboer lo i dagevis hver gang vi så den Æ DÆ HVIDHAI videoen, bahahah!!

  Uansett, klemklem fra fast leser som er altfor dårlig på å kommentere 🙂 HEIHOPP kooos deg honey!

 5. Kristina Andersen

  Nadia: Takk snille deg, setter stor pris på det 🙂 Stor klem tilbake til deg fra Italia 😀

 6. Om du er i Trondheim en gang må du stikke innom cupcake fairytales. De har og himmelsk gode cupcakes! Selv om jeg har en anelse om at alt smaker litt bedre på cruise haha 😉

 7. Mmmmm, hvilke smaker prøvde du? Elsker frosting……..nam nam!!;)

 8. Herlegheit for ein skjønn butikk!

 9. Hvor mye koster det å dra på et slikt cruise? 🙂

 10. Trine :)

  Det er veldig fint at du skriver om dette på bloggen, mange gode tips!:) jeg kom på liberty i Roma i dag, så det er veldig fint å se det du har skrevet!:D familietur her også, så du får si fra om du blir lei og vil ta en øl en kveld😊

 11. Kristina Andersen

  Trine: Så kjekt! kos deg masse 😀

 12. Kristina Andersen

  Iselin: Kommer helt ann på hvilken lugar du skal ha og slike ting. Prisene finner du på royalcaribbean.no 🙂

 13. Jeg hadde ikke klart å begrense meg i slik en butikk.

  Hadde sikkert kjøpt en av hver! 😛

 14. Litt morsomt å gå innom bloggen din når vi var på cruisebåten samtidig. Så deg flere ganger:) du skriver fint, men måtte kommentere det med butikker..det er ikke en haug med klesbutikker der. Faktisk veldig få! Men man er jo i land i ulike byer med mange shopping muligheter. Greit for leserne å vite så de ikke blir skuffet..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *