Verdens første 2-3 ukers selvbruner

annonse

Hvis jeg fortalte deg at det har kommet en selvbruner på markedet som gjør deg brun i opptil tre uker, hva ville du sagt da? Sannsynligvis ville du spurt om jeg tullet, men det gjør jeg altså ikke. Vita Liberata er det nye store innen selvbruning, og med god grunn. Jeg har selv testet produktene over en lengre periode og har endt opp med å bli heeeelt frelst! Sommeren er her, og de fleste av oss ønsker gjerne å kunne vise frem armer og ben som ikke er blåhvite. Her er altså redningen, en selvbruner som endelig varer lenge – uten å lukte vondt.

Check out @vitaliberata_norge at instagram also

pHenomenal Mousse er verdens første og eneste selvbruner som varer opptil tre uker! Dette er en lett og luftig mousse, som du påfører med denne påføringshansken for å få et jevnt og fint resultat. Jeg vil anbefale å smøre seg en gang på kvelden før du legger deg, for så å gjenta prosessen en gang til neste kveld. Denne selvbruningen vant faktisk prisen for beste produkt under Beauty Awards 2014, så det sier seg selv hvor magisk god den er! Selvbruneren kommer i tre forskjellige grader, jeg bruker den mørkeste. Og best av alt: den tørker umiddelbart, er fri for parabener og parfyme og den lukter minimalt! Et lite tips fra meg er å smøre kroppen inn med bodylotion først, så er huden fuktig og klar for bruningen. Jeg har snakket med flere som har brukt denne og er like fornøyde som meg, noe som er litt gøy! Og den skal visstnok være helt magisk for de som er veldig lyse i huden også – da denne ikke skjolder og trekker veldig godt inn i huden. Så dersom du er veldig lys i huden, vil jeg sterkt tipse dere om å prøve nettopp denne i den lyseste fargen.

Til ansikt og hals vil jeg anbefale Rich Face, som er en egen selvbruningskrem for ansikt og hals. Denne passer perfekt om du ønsker en umiddelbar og gyllen farge i ansiktet som holder seg godt.

En annen snerten sak som har sneket seg inn i favoritt kategorien min, er Capture The Light Latte. Dette er en askepottkrem som gir en helt fantastisk fin glød til ansikt og kropp! Jeg bruker den i ansiktet de dagene jeg ikke har sminke på meg for å få litt ekstra glød, og på armer + legger. Denne har skimrende og lysreflekterende egenskaper, så den ser utrolig fin ut på huden. Bruker den hver eneste dag her i ferien, da den gjør seg så utrolig fint på huden.

Nå får dere 20% rabatt på alle Vitaliberata.no sine produkter, og den varer frem til 6.juli. Rabattkoden dere må bruke er Kristina20 (husk å trykk oppdater etter at koden er lagt inn, ellers går ikke rabatten igjennom). ♥

13 kommentarer

 1. Hei hvilken foundation har du brukt på denne ferie? Du har så fin hud

 2. Hvis du har prøvd denne selvbruneren over en lengre periode, hvordan kan du da samtidig si at betakaroten fungerer så bra på deg?…

 3. Susanne

  Er det ikke sånn at selvbruning bare sitter så og så lenge uansett fordi huden fornyer seg hele tiden (de døde hudcellene fornyes) og da forsvinner fargen.

  Hva er det som gjør at denne skal holde så lenge da? Det høres merkelig ut..

  klem 🙂

 4. Ååå, det har jeg lyst på!! søren at rabatten ikke er til 12 juli, for da får jeg min første lønning etter et hardt studieår med lite penger. Haha 🙂

 5. Å, så bra! Vurderte å kjøpe denne forrige uke, etter at en kunde var innom meg på jobb og lurte på om vi hadde denne da hun hadde hørt så mye bra om den. Nå som du hadde rabattkode, har jeg klikket hjem kremen! Gleder meg 🙂

 6. Kristina Andersen

  Silje: Så kjekt! Bare å glede seg til den dumper ned i postkassa 😀

 7. Kristina Andersen

  heidi: Selvbruning er en krem du smører på huden din. Betakaroten er kapsler du tar for å unngå soleksem og blir raskere brun når du SOLER deg. To helt forskjellige ting, som fint kan brukes sammen 🙂

 8. Kristina Andersen

  linn: Bruker kremen jeg har skrevet om her, concealer under øynene og solpudder. Orker ikke styre så med sminke på ferie 🙂

 9. Hvilke farge bruker du på selvbruningen? Så det var to forskjellige 🙂 (til kroppen)

 10. camilla

  før og etter bilde? 🙂

 11. Vil det si du brukte disse når du var på GC? :/ For du sa jo du ble så brun av de beta karoten-pillene du gikk på! Og jeg har begynt på dem nå, i håp om å bli knallbrun selv hehe…

 12. Jeg testet dem etter Hedda Skoug anbefalte dem..Men synes rett og slett jeg ble helt oransje og ikke fin brun i det hele tatt. Og så må man jo komme det på 2-3 ganger for at det skal holde i 3 uker og da blir det jo det samme som med andre selvbrunere..

  De luktet også veldig av selvbruner.= asj… Jeg liker bedre st. tropez.. 🙂

  Klem Elsa..

 13. kristine

  husk at hun reklamere for produktet og da kan hun ikke si noe annet om at dette produktet er BEST! men jeg har selv handlet den etter at jeg leste denne annonsen hennes. så er spent nå!!! =)) har ikke smurt på ennå da jeg venter på en til forsendelse pga hvis den skal vare i 2-3 uker så må du smøre på 3 kvelder på rad og det holder da ikke med en flaske. i tillegg skal du smøre på 1 uker senere etter dette. hver flaske koster nå på tilbud ca 400 kr. anbefaler og kjøpe gavesettene til 649 kr i stedenfor. lykke til alle sammen =)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *