A day in Monaco

Jeg føler meg helt nyforelsket…. Kjære Monaco ♥ Hvor skal jeg begynne? Dette skatteparadiset må jo være det absolutt råeste landet jeg noen gang har fått oppleve! Fy søren, hvorfor er ikke jeg født her? Altså, jeg mener.. Her shopper man ikke bare Chanel eller Hérmes – nei her ligger det Ferrari, Lamborghini og Rolls-Royce butikker midt i handlegaten. Bare sånn hvis man spontant skulle få lyst på en ny bil, liksom. For å ikke snakke om de gigantiske yachtene som ligger som perler på en snor nede ved havna. Den ene større enn den andre.

Her er det bare å ønske velkommen til det gode liv!

Hvordan skal livet i Norge noen gang bli det samme etter dette? Himmel, jeg dør så kraftig her jeg sitter! Har sagt til mamma at jeg skal tappe kontoen min og reise ned her med Ida i slutten av Juli og aldri komme hjem igjen. Hun ble livredd. Klandrer henne ganske mye for å ikke ha født meg i Monaco akkurat nå, det er nemlig her jeg hører hjemme uten tvil. Monaco – you are my future home ♥

Som dere sikkert forstår er jeg helt frelst av Monaco! For en plass ♥ Ord strekker faktisk ikke til for å beskrive dette lille, utrolig mektige og unike landet. Et skikkelig skattekammer som bare må sees! Så dersom dere ikke har opplevd dette stedet, ville jeg uten tvil satt opp Monaco på listen over steder man vil besøke før man dør. Amaze!

20 kommentarer

 1. Jeg synes det er litt skremmende at dette innlegget kommer fra ei som var Afrikafrelst for ikke så lenge siden.

  Det er helt lov å forelske seg i et land med mye fint, men jeg reagerer litt på at rikdom og materialistiske ting er det eneste du trekker frem her.

  Tenk deg litt om før du poster mer sånt, Kristina.

  Jeg elsket den holdningen du kom hjem med fra Afrika, da du innså at merkevesker og dyre vaner faktisk ikke er en nødvendighet.

  Håper du ikke tolker innlegget mitt som hakking, det er nemlig bare et velment råd, også håper jeg at du koser deg videre på ferie. Nyt tiden med familien din!

 2. karoline

  wow wow! harikke du en gang sagt at alt det materalistiske ikke er så viktig, og at det er venner og familie som er det viktige?

 3. Heia! Kjempe fine bilder, Kristina! Men jeg trodde ikke du var så fan av alkohol?

 4. Kontrastene mellom fattig og rik. Kvalmt. Du vant fødselslotteriet og kom i Norge istedet for sudan somalia osv osv. Vær fornøyd

 5. Kristina Andersen

  Marte: Ikke særlig fan, men tar gjerne et glass champagne eller vin til maten 🙂

 6. Kristina Andersen

  karoline: Ta litt humor, da 🙂

 7. Christina

  Det er da lov å la seg glede av å oppleve noe helt anderledes og spennende!!! Syns det er gøy med sånne innlegg,

 8. Kanskje ikke det innlegget her alt siktes til, var ganske kvalmende at du måtte ha to bilder av bæreposene dine og, hvor det bare var fra dyre butikker. Skjønner at akkurat det innlegget her var satt litt på spissen, men er enige med de øverst her. Uansett, materialistisk eller ikke, ha en fortsatt fin ferie 🙂

 9. Ingvild

  Ååååh din Heldiggris!!! Har alltid har lyst å dra dit! 😀 elsker ferieinnleggene dine <3 og ikke minst ferietips 😉

 10. Victoria Hellerud

  Synes det blir for dumt av de som kommenterer her å mene at du ikke skal kunne synes at dette er en veldig fin plass, for ja det er ganske stilig at det er så mye rikdom på en plass. Man føler seg jo nesten litt kongelig av å bare gå der. Og hvem vil vel ikke ha en sånn rikdom? Men det betyr jo ikke at du ikke bryr deg om de i Afrika, som ei nevnte lenger opp her.

  Fordi om noen i verden har det grusomt, betyr ikke det at du ikke skal kunne beudre og hige etter noe bedre enn det vi allerede har i Norge. Det blir som å si at man ikke kan være lei seg, for det er alltid noen som er mer lei seg av verre grunner.

  Kommentaren min var veldig kronglete,men sikker på at de fleste skjønner hva jeg mener. 🙂

 11. Sikkert fint og flott der, men syns ikke det er så lenge siden «de beste ting i livet er gratis» og at slike merkevarer ikke er så viktig? Da blir dette bare helt snålt .

 12. Haha himmel altså. Bare fordi man koser seg på en annen måte enn til vanlig betyr det ikke at man har mista verdiene sine! Jeg setter og venner og familie øverst, men det betyr ikke at jeg ikke har lyst på ei veske fra Chanel 😉

 13. Kristina Andersen

  vilde: Sier meg totalt enig i den 😉 Haha!

 14. kristina

  Visste du at du må ha rundt 3 mill i inntekt for å få lov til å fkytte til monaco ? med mindre du er født der, da har du lov til å bo uansett inntekt.

 15. Elizabeth

  Herlig, heldigen, står absolutt på min liste! Du må sjekke ut bloggen til bycelina når du kommer hjem da, hun bor i Monaco! Favorittblogg <3 🙂

 16. Camilla

  Ser ut som du koser deg Kristina 🙂 Monaco er et veldig fint sted. Var der for første gang i fjord sommer og hadde det kjempe koselig. Selvfølgelig sjokerende å se så mye flashing av cash, men en opplevelse alikevel. Rakk ikke å vandre rundt i Japanese Garden sist så må nok ta en svipptur innom Monaco i August når jeg likevel befinner meg i området 🙂

  Ha en fortsatt koselig ferie! 🙂

 17. Åhh, var i Monaco forgje tysdag sjølv! For ein luksus, og såå vakkert!

 18. LisaLDN

  Forelska meg sjølv i Monaco første gong eg var der! For ein himmelsk plass 🙂

 19. Der er det vakkert! Litt morsomt er at de fleste båtene ved havnen er uten motor, ops! Ble visst litt for dyrt for dem likevel 🙂 hehe

 20. Hanne & Nora

  Nydelige bilder! Monaco er fantastisk 🙂 Sjekk ut bloggen vår http://www.jetsetsisters.blogg.no – vi bor i Monaco.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *