It’s all about Nixon

Jeg har aldri brydd meg særlig mye om dyre merker, verken innen klær eller sko. Jeg kjøper det jeg liker, enten det er fra BikBok eller Acne. Men når det kommer til klokker og vesker, da kan jeg gjerne like at det er fra de litt mer eksklusive merkene. Spesielt klokker, jeg har med årene blitt en skikkelig klokkesamler! De siste årene har det gått mest i Marc Jacobs, og tidligere i år kjøpte jeg hele fire nye Daniel Wellington, mens jeg nå har fått øynene opp for Nixon. Fy søren, så utrolig mye flott det finnes i dette merket! Rett før jeg reiste på ferie bestilte jeg en fra nettopp Nixon, så dere kan tro jeg ble fornøyd når jeg kom hjem til denne ventende i postkassen.

The newest member of my watch collection:

    Nixon 42-20 Chrono All Rose Gold (annonselenke)

Denne klokken må være noe av det fineste jeg har sett. Den oser av eksklusivitet, og det skal jeg lett innrømme at jeg elsker! Den kommer til å bli perfekt i sommer, til lette sommerkjoler og freshe skjorter. Min nye favoritt! Jeg kjøper alltid klokkene mine hos Klokker.no, dette gjelder faktisk for absolutt alle jeg har. Rett og slett fordi dette er en trygg og god nettbutikk med super service og rask levering 🙂

10 kommentarer

 1. Sara Katrin

  Hvis du aldri har brydd deg noe særlig om merker, hvorfor har du kjøpt vesker fra både Michael Kors og Louis Vitton da?

  Acne er også et merke som er kostbart, så hvordan du kan si at du aldri har brydd deg noe særlig om merker, forstår jeg ikke helt.

 2. Ungdomsperioden - En blogg for ungdommer

  Kjempefin!

 3. Denne var NYDELIG! perfekt!! Dessverre litt for dyr for meg, men får starte å spare 😀

  Du er nydelig, Kristina <3

 4. Veronika

  Utrolig fin!!

 5. Pernille

  What is the name of the Michael Kors purse?

 6. Kristina Andersen

  Pernille: I’m not shure.

 7. Sara Katrin: Hun sier jo at hun kjøper det hun liker, uavhengig av om det er et dyrt merke eller ikke. Ergo – Hun bryr seg ikke.

 8. Hva skjedde med Rolexen?

 9. Kjempefin klokke ♥

 10. johanna

  Kjempefin klokke Kristina,er den stor og tung og ha på armen?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *