New York – bekjennelser

Noe av det beste jeg vet er å ha ro nok i både kropp og hode til å klare å lese en bok. Synke ned i hagemøblene, ha kald brus i glasset og drømme meg bort i bøkenes verden. Og på Gran Canaria fikk jeg endelig ro nok i sjela til å gjøre nettopp dette! Jeg leste faktisk ut boken jeg hadde med meg på bare to dager, så jeg angret ganske kraftig på at jeg ikke tok med meg flere. Det er jo så deilig å lese på stranda! Uansett, jeg tenkte å tipse dere om boken jeg likte så godt. Den heter New York bekjennelser, og er en skikkelig avhengighetsskapende bok. Om du likte Fifty Shades bøkene, vil du elske denne! Den handler kort fortalt om Drew, en rik og kjekk mann som har alt. En god jobb, en digg leilighet, gode venner, flott familie, en fanskare av damer og en konto som gjør at han ler hele veien til banken. Men en dag møter han Katherine, en jente som forvandler byens største playboy til å bli en helt annen utgave av seg selv….. Mer vil jeg ikke si, kan jo ikke røpe for mye. Den anbefales i hvert fall på det sterkeste fra meg!

Om dere har noen gode bok-tips, må dere gjerne legge igjen en kommentar! Jeg reiser på ny tur om noen dager, så da trenger jeg noen nye bøker til å bli med meg. Liker egentlig å lese alt, men bøkene må ikke bli for tunge. Lett underholdning passer meg midt i blinken! 🙂


Latest pictures from my instagram @kristinaandersen 1. Sengetid etter en lang dag i varmen. 2. Duggfrisk rosevin på ballkongen. 3. Jentekveld med snoperier på bordet. 4. Vannmelon is, en god bok og cola light – perfekt for meg! 5. Svett og fornøyd etter en god treningsøkt. 6. Kloke ord å ta med seg. 7. Jeg vet å kose meg, hihi! 8. Fornøyd jente første dagen på jentetur. 9. Sunne boller og kaffe på en søndag slår aldri feil.

52 kommentarer

  1. Er du en av bloggerne som anmeldte denne for å være med i konkurransen til forlaget – der en kunne vinne 10.000? I så fall burde du merke dette som reklame, nor annet er fullstendig villedende.

  2. Kristina Andersen

    Malin: NEI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *