Pampering Tuesday

Først må jeg si tusen takk for all støtte på innlegget under, dere er så fantastisk gode alle sammen! Heldig jeg er som har akkurat dere til blogglesere Dere skal selvfølgelig få oppdateringer fra turen, men det blir når jeg selv føler for det. Ikke når jeg føler at jeg må. Rart å tenke på at jeg på fem år ikke har hatt en eneste ferie uten bloggen med på slep. Dere har liksom vært med meg på alt, dere! Trives selvsagt med denne livsstilen og er heldig som får jobbe med det jeg elsker – men det er ingenting å legge skjul på at den siste tiden har vært tøff og at jeg føler meg sliten. Men jeg kommer meg igjennom dette også, så håper jeg tiden fremover kan begynne å lysne snart. Jeg tenker i hvert fall positivt, og har troa på at jeg kommer langt med bare det! 🙂


I dag har jeg hatt en haug av ting å ordne før jeg drar. Er det ikke alltid sånn før en ferie da? Jeg har hastet rundt i butikker, handlet masse nytt sommertøy (som jeg absolutt ikke trenger…) , solkremer og hele den pakka der. You know the drill! Så har jeg vært å skjemt meg selv bort litt, da. Følte for å være ekstra fresh når jeg skal på tur, så da dro jeg innom Anita for å legge shellac på både hender og føtter. Denne gangen gikk vi for en deilig korallfarge, perfekt når jeg skal til varmere strøk! Så har jeg vært hos Linda og satt på nye, lange fine vipper. Så nå er jeg jammen meg klar for Gran Canaria! Hvordan har tirsdagen deres vært?

15 kommentarer

 1. Så flott du er Kristina! Kos deg masse på ferie og lad opp batteriene sikkelig. Det fortjener du. God tur! 🙂

 2. Kristina Andersen

  Ida: Takk snille <3

 3. …..men så er sikkert mange av de reisene du har vært på de siste årene vært sponset eller pga bloggen:)

 4. Det var jammen meg mye å ordne før reising… nye vipper, negler og masse nytt i skapet er tungt arbeid 😛 sier ikke dette av misunnelse men fordi jeg blir lettere provosert eller noe.. tar meg selv i å riste på hodet eller småle av deg. Altså har full forståelse for at du sliter etter din morfars død, så det er ikke det jeg peker på. Det er alt annet. Hadde det ikke vært for sponsingen du får og alle pengene du har, hadde du kanskje ikke hatt denne reisen å se fram til. Du hadde kanskje heller ikke hatt råd og mulighet til å ta nye vipper og få nye negler rett før reising heller. Og ikke shopping heller… uten alt dette ville det vært mye vanskeligere for deg å se positivt på livet etter en tung periode.

  For oss andre «normale» er det sånn. Vi kan ikke bare reise bort når ting er vanskelig og like før det shoppe for et par tusen kr og få vippe eextension. Jeg personlig mener du er bortskjemt, og det må jeg få lov til å mene uten at du skal anmelde meg eller blokkere meg eller noe. Jeg er allerede blokkert fra deg på instagram fordi jeg kom med en kommentar som du klikker i vinkel av å hhøre. Det jeg også irriterer meg over, er at du bare svarer folk som roser deg oppi skyene og ikke de som kommer med konstruktiv kritikk og andre ting som ikke inneholder hvor fantastisk du er.

  Kommer ikke til å se tilbake på kommentarfeltet etter å ha publisert dette innlegget fordi jeg vet 100% at jeg vil få svar som at jeg er sjalu og at hvis jeg ikke har noe positivt å si så.kan jeg la Vær og at jeg er et dustehue osv. Men det jeg ville m dette innlegget var bare å si min mening 🙂

  Som du sier er dette ett fritt land. Dermed er man fri til å si meningene sine, enten det er positivt eller negativt. Og da snakker jeg ikke om mobbing så klart. Mobbing og det å si sin egen mening uten å henge deg ut eller noe er to forskjellige ting. Men det vet du vel 🙂

  Og jeg mener det når jeg sier dette: det blir lettere med tiden og sorgen vil legge seg litt på en måte. Man vil alltid savne en man elsket som er dø men sorgen vil bli enklere å håndtere. Har selv mistet bestemoren min og vet åssen det er. Det er fire år siden nå og nå kan jeg snakke om henne uten å bli lei meg liksom.. besøker graven hennes på bursdagen hennes og smiler fordi jeg husker henne som en søt og snill dame.

 5. Kristina!

  Dropp å lese kommentaren ovenfor og les heller min. Jeg er så glad for at jeg har funnet bloggen din. Jeg visste ikke om deg før jeg leste om deg i Shape-Up. Jeg synes du er et godt forbilde, jeg blir glad og inspirert av deg. Jeg vet godt av tunge perioder og verdien av å koble av. Ta deg en pause nå, nyt ferien, overse det som gir deg negativ energi og KOS DEG!

  Hilsen en ny og glad leser 🙂

 6. Vet du hva, kooos deg på ferien du! Det fortjener du virkelig. Bruk ferien til å koble helt av, og konsentrer deg om å lade opp batteriene, og så blogger du akkurat når du ønsker det selv 🙂 Klart vi forstår, du er et vanlig menneske som oss alle, og du har hatt det tungt i det siste. Håper du blir bra igjen snart, og at livet begynner å se lyser ut for deg 🙂

  Sender deg en stor klem 🙂

 7. Hei, er det dine egne negler med shellac over? Eller er det gelenegler? 🙂

 8. Andrea & Jónína

  Åh kos deg masse Kristina, det fortjener du! 🙂

 9. Kristina Andersen

  Helene: Har gelenegler under. Men neglene er mine, ingen forlengelse 🙂

 10. Kristina Andersen

  Silje: Så koselig å høre, takk for fine ord og takk for at du liker bloggen min 🙂 Klem til deg søta!

 11. Caroline

  Unner deg en fantastisk fin tur til herlige Gran Canaria fine deg 😊

  Håper du får slappet godt av (sovet om nettene) og får slikket masse sol ☀ Det fortjener du! Så blogger du når du har tid og lyst til det 😊

  Hvordan går det med Milo? Har han blitt noe bedre? 🐶 Han ser glad ut på bildet, men hvem hadde ikke gjort det i ditt nærvær 💜

  Goood tur 😊

 12. Hei! titter inn for å ønske deg en fantastisk ferie, det fortjener du mer en noen andre!:) det er på tide å koble av og ikke tenke på blogg/jobb! jeg kommer i alle fall til å være her når du kommer tilbake 🙂

  ferieklemmer!

 13. supermarie

  GOD TUUUR, Kristina! Slapp av og nyt, du både trenger og fortjener det nå 🙂

 14. Hei 🙂 lurte på om det er dine bryn eller tattovert ? Syntes de var fine 🙂

 15. Nathalie Andersen

  Hey! Jeg bare lurte på hvor du tar vippe extensions? Bor selv i kr.sand, men er redd for å få sånne rotete og klumpete vipper! Har sett ett par skrekk eksempler:-S

  Og jeg er helt ny på denne bloggen, men lurte på hva er det du jobber som?:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *