Gratulerer med dagen!

17.mai feirer vi fordi Norge fikk sin egen grunnlov den 17.mai 1814, og tenk at det i dag er det hele 200 år siden den ble vedtatt? Det gjør denne feiringen ekstra spesiell, og er ganske så fantastisk å tenke på! Hipp hipp hurra for vårt fine lille land, som vi alle er så glad i.

Hva er planene deres for dagen da, kjære lesere? Dagen min starter med verken champagnefrokost eller andre festligheter, jeg skal derimot ut å løpe i myr. Haha, jeg må jo bare le! Hva da sunn ungdom? Jeg og Hilde avtale i går at vi skal snøre på oss joggeskoene og få unnagjort en mil i skogen i en blytung myr, før vi gjør noe som helst annet. Regner med vi har løypen vi skal ta helt for oss selv, så det blir jo bare enda deiligere med en skikkelig syrefest! Etterpå går turen hjem til familien, før vi alle skal dra å se på folketoget og spise masse is. Mine fettere skal kjøre i crosstoget, og jeg gleder meg en hel haug til å se skjønningene mine. Vetle er på firehjuling og Torjus på cross! Alltid like gøy å vinke til dem fra sidelinjen, folketoget er utrolig moro syns jeg. Så blir det grilling hjemme hos mine foreldre, og ut å spise med gode venner i kveld. Bare hygge og god feiring, akkurat slik en 17.mai skal være!

Litt bilder fra gårsdagen, vi var på løpetur i Baneheia og avsluttet kvelden med nachos på ballkongen. Solen steikte til den gikk ned, og himmelen var skyfri. En deilig start på helgen! Ønsker dere alle en fantastisk 17.mai, håper dagen deres blir fylt med glede og latter ♥

9 kommentarer

 1. Så deilig. Vurderte faktisk det selv, men prioriterte litt hjemme god frokost og 17 mai tv. Her blir det å se på toget i nærmiljøet sammen med familien, som i alle år før det blir kaker. I kveld blir det grilling med venner, der vi å skal ha sykkelløp og potet løp!!! Gratulerer med dagen! Elsker Norge, en rørende dag. Sittet med tårer i øynene mange ganger allerede! Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 2. Linda Marie Stuhaug - besøk min nye blogg: WWW.LINDASTUHAUG.NO

  For en herlig start på 17.Mai!

  Håper du får en strålende dag, Kristina 🙂

 3. Hei, Kristina!

  Vil du være med å hjelpe et land i nød? Bosnia er blitt rammet av en sterk flom, og alle menneskene som bor der mister alt (og det eneste) de eiere. Innbyggerne er uten strøm og rent vann, og broer og veiene flyter vekk. Matbutikkene blir tømt, og de får ikke nye forsyninger pga flommen som stenger alle veiene. Røde kors har startet en innsamlingsaksjon, og til nå er det (kun) blitt samlet inn 7000kr til hele(!!) landet.

  Jeg håper så veldig veldig at du vil være med å hjelpe med å spre budskapet rundt til andre mennesker: http://minaksjon.rodekors.no/roede-kors/innsamling.aspx?col=4-1514#.U3cmlXvPyJo.facebook

  Hver eneste krone hjelper!:)

 4. Henriette

  Gratulerer med dagen til deg også 🙂 håper du har en strålende dag ☀️

 5. Kristina Andersen

  Linda Marie Stuhaug: Like så fina <3

 6. Karoline

  Høres ut som en herlig dag! 😀 Nydelige pavlovamuffins du hadde laget også!

 7. Hei! Hvor er den tightsen fra?

 8. Kristina Andersen

  elmira: nike 🙂

 9. Hvor har du kjøpt den fine hvite nike jakka?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *