You smile, I smile

Hvordan har dagen deres vært, fininger? Jeg har nettopp dratt av meg noen alt for varme jeans, lagt løshåret på hylla og hoppet i joggedressen. Været her i Kristiansand tar virkelig helt av, i dag var det hele 30 grader i sola på det varmeste. Og vi er bare i april? Det er virkelig helt sykt! Etter hva jeg har hørt er været såpass bra over store deler av landet? Det er i så fall bare helt fantastisk! Satser bare på at vi ikke bruker opp finværet nå, og at det kan holde seg gjennom hele sommeren. Anyways, fra været og til noe helt annet! Resten av kvelden min skal bare gå til å slappe av, og se noen episoder av Suits. Begynte nettopp på denne serien, og har bare kommet til episode to – men så langt ser den veldig lovende ut. Serien minner meg faktisk litt om White Collar, bare uten den alt for heite Neal. Haha! Skulle vel egentlig ønske han var med i alle serier jeg, ass..

 Ønsker dere alle en fin kveld

16 kommentarer

 1. Daniella

  Du er så flott, Kristina ! Ha en flott tirsdag! 🙂

 2. du ser helt fantastisk ut!

  Ha en superfin kveld <3

 3. Åh så heldige dere er! Her i nord hagler det…

 4. Hvor er toppen fra???

 5. Benedicte

  Du strålerer virkelig!

  Jeg lurte på om du hadde noen tips til god lunsj/mellommåltid nå som mange av oss er i eksamenstiden, en som inneholder masse god og varig energi?

  Klem

 6. amalieh

  Hvor er toppen fra?:)

 7. Venter fortsatt i spenning på det gode været jeg. Gikk faktisk på ski i går. I dag var jeg på crosstraining 0640(!!!) så nå kiser jeg meg med en avocadosmoothie mens jeg ser på leiligheta mi i Trondheim som jeg flytter til i august. Åhh livet altså! Ha en fin dag da solstråla! 😀

  Ps; om man skriver inn mailen sin, vises den for alle da?

 8. Kristina Andersen

  vilde: Wow så flnk du er!! Det er jammen ikke verst 🙂 Nei, om du skriver inn mailen din er det bare jeg som ser den.

 9. Kristina Andersen

  Benedicte: Jeg er veldig glad i gresk yoghurt eller skyr sammen med bær og frukt + liiitt mandler. Veldig godt og sunt 🙂

 10. Kristina Andersen

  Lene: Nelly

 11. Du kommer til å bli helta på Harvey Specter etterhver!

 12. Lena Ludvigsen -

  Herregud å heldige dere er .. Vi hadde litt sol igår – men idag er det heeelt hvitt ute! ..og kaldt:-(

  Håper du får en find dag idag og – med minst like mye sol:)

 13. Hei hei. Så litt igjennom bloggen din og kom over innlegget om at du hadde kjøpt celine veske. Jeg leser bloggen din hverdag, og kan ikke huske å ha sett den på outfit bildene dine. Har du solgt vesken? Eller velger du bare og ikke legge ut bilde av den på bloggen? Uansett lurer jeg på om du vet hvor den selges i butikk? Er super keen på celine vesken den er sååå fin!! :))

 14. Du er så utrolig vakker!!

 15. Lauraline

  SOOOOO beautiful !!!!!

  Love, xxx

  Lauraline

 16. Hvordan er toppen i stl? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *