En liten oppfriskning

Endelig føler jeg meg litt mer fresh! I dag har jeg endelig fått fikset både negler og vipper igjen. Denne gangen gikk jeg for shellac på neglene, dette er som neglelakk – bare at det varer i 3-4 uker. Helt genialt syns jeg, i tillegg er det jo så fint å ha litt farger nå som vi går mot lysere tider. Dette gjorde jeg selvfølgelig hos Anita på Auds Minste Hudpleie, og hun kan dere bestille time hos ved å ringe 38 02 47 00 ♥ Vippene fikset jeg som alltid hos skjønne Linda som holder til på Auds Hudpleie, og hun kan dere nå ved å ringe 38 07 09 45. Begge to er superflinke, og jeg er så glad for å ha et samarbeid med disse skjønne jentene 🙂

New nails and lashes. Love it!

Nå skal jeg rett videre i et spennende møte, før jeg etterpå sykler avgårde og spiser middag med Tone. Kjenner jeg oss rett blir det fiskekaker og potetgryte på bestis, mens jeg som alltid velger sushi. Det er jo så godt! Hvordan har dagen deres vært så langt?

23 kommentarer

 1. camilla

  ååå, så nydelig du er!! hvilken sminke bruker du her? 😀

 2. Kristina Andersen

  camilla: Tuusen takk! Akkurat samme som på dette innlegget her, bare minus øyenskyggen 🙂 http://kristinaandersen.no/1398604634_styling_til_nasjonald.html

 3. Elisabet

  Fine sommerlige freshe negler! Tror jeg må gå i anskaffelse av noen sånne sjæl!

  Må bare si noe:

  WOW! Fikk nettopp Det Nye Shape up hjem i posten i dag, og må bare si hvor utrolig bra du tar deg på forsiden! Ble glad bare av å se på deg! 🙂 Syns du stråler Kristina, ikke bare i bladet, men på bloggen også. Håper ting står bedre til med deg nå 🙂

 4. Kristina Andersen

  Elisabet: Tusen takk, så koselig å høre! Kjenner ikke meg selv igjen på forsiden, så var egentlig litt rart. Men kjekt at du likte bildet, det gjør meg glad 🙂 God klem til deg <3

 5. Anita jobber på Auds minste, ikke Auds lille ; )

 6. Hanne Mjåseth

  Så fresh og fin! Deilig å skjemme seg litt bort 🙂 Min dag har blitt tilbringt i joggisen med eksamensnotater? Blir ein spasertur seinare i kveld, så gleder meg til det 🙂

 7. Hei! Jeg husker du skrev på bloggen for en stund tilbake at du tatoverte øyenbrynene dine. Jeg vurderer det samme, men vil gjerne høre om din erfaring først! Er du fornøyd? Holder fargen?

  På forhånd takk :*

 8. Fast leser :-)

  Hello sunshine, haha 🙂 du? Jeg har ganske lik hårfarge som deg, men jeg føler at fargen blasser etter bare et par vask, utrolig plagsomt :/ kunne du lagd et lite innlegg om hvilke hårprodukter du bruker? Hadde vært utrolig fint 🙂 du er så fin, og det håret ditt, say no more..hehe! Ha en fin dag videre😋

 9. Her var det litt dårlig retusjering 😛

 10. Så nå at det stod i innlegget. 🙂

 11. Kristina Andersen

  Isa: Bildene er 100% uredigerte, noe du ser ganske tydelig. Så hva sikter du til?

 12. For noen søte fregner! Sommertegn på sitt beste 😀 skal jammen meg freshe opp negler både på hender og føtter til helgen, men må nok gå får noe naturlig da jeg skal bruke bunad til 17.mai. Etterpå blir det nok noe ala dine, såå freshe 🙂 men til noe annet, hva synes du om Shape-up bildene som kom på trykk? Så forsiden idag og du så jo kjempeflott ut 🙂 badedraktfebern vil nok herje nå 😉 vær stolt! ;D

  Smil fra meg

 13. Ingvild

  Jeg elsket den fargen på neglene dine.😉Men jeg bare lurer på hva du anbefaler av lengde på vippene? Jeg har bestilt time for å gjøre det før ferie. Hvilken lengde har du? Kommer de borti solbrillene når du går med det?

  Jeg gleder meg til å prøve det. Viktig med egenpleie👍 😉

 14. Reklame?

 15. Lunthjem - Maren Busterud

  Hei Kristina! 🙂 Er det noe makeup over vippeextensionsene dine? Isåfall om det ikke er det synes jeg de er veldig rart satt på? De spriker her og der og ser veldig klumpete ut, det er ikke sånn det skal være. Jeg jobber med dette selv. De skal være tette, jevne og fine. Det er ikke kritikk og «hatkommentar», ville bare si ifra <3

  Ha en fin kveld.

 16. Kathrine Louise

  Så utrolig lekkert! Du er jo fantastisk vakker 😀

 17. victoria

  Hva har du gjort med brynene dine? 🙁 de var fine før..

 18. Henriette

  Jeg ser veldig godt at disse bildene ikke er retusjert! 🙂 Så naturlig som mulig 🙂 Må være noe galt med øynene til Isa! :-))

 19. Kristina Andersen

  Lunthjem: Det er litt maskara på, ser nå at jeg ikke burde tatt bilder med det på.. Haha! Skal huske det til neste gang 🙂

 20. Kristina Andersen

  Lise: Noen liker jeg, andre ikke (blant annet forsiden fordi jeg kjenner ikke meg selv igjen). Men slik vil det vel alltid være, man kan ikke vinne på alle bilder :p Haha!

 21. Veldig fint! 🙂 Du så utrolig fresh ut, veldig fint! Må bare spørre, du gikk til en frisør for en stund siden som visstnok var veldig flink på farging, hvem var det? Jeg må virkelig få noen som er flinke til å ordne opp i hårfargen min, og du er alltid så fin på håret 🙂 Ha ein fin dag!

 22. Marit Elise

  Hei Kristina! Bruker du noe forlengelse på dine negler? Shellacen vil ikke sitte på mine. Jeg har helt normal lengde 🙂 veldig kjipt, virker så greit at det holder seg i 3-4 uker 🙂

 23. Hva heter fargen som du har på neglene Shellacen?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *