Shades of grey

Jeg har jo helt glemt av å vise dere bilder av hvordan sofaen ble etter at jeg byttet trekk på den! Fikk endelig summet meg til å ta noen bilder til dere i dag, så her kan dere se hvordan det ser ut 🙂

Makeover in my livingroom. What do you think?

Hva syns dere? Som dere sikkert har forstått liker jeg dette mye bedre enn det hvite. Ikke bare er det grå trekket hundre ganger mer praktisk, men jeg syns også det var skikkelig deilig med en forandring her. Så kan jeg heller bytte tilbake til det hvite hvis jeg skullle gå lei av dette, selv om det garantert blir en god stund til. Hvitt er pent, men det blir alt for fort skittent… Hihi! Nå mangler jeg bare noen bedre hagemøbler på ballkongen, så sier jeg meg superfornøyd med min fine leilighet! Som jeg trives her hjemme altså, jeg vil bo her til jeg er gammel og grå

45 kommentarer

 1. Kristine

  Bra du setter pris på leiligheten din, og det har du all grunn til! Heldige deg, den er kjempefin 🙂

 2. Så utrolig fint det ble…

 3. Anne Berit O

  Lekkert!! Jeg har en hvit stol som faktisk ikke er så veldig hvit lengre, kanskje jeg skal se om jeg kan få byttet trekk på den? God ide, jeg undersøker!

  Takk for tips! 😉

 4. hvor er teppet fra? 🙂

 5. ♥ Lizbeth Osnes - Endelig mammablogger!

  Så utrolig fint det ble! 🙂 Mye penere med grått ja, det er jeg helt enig i =) Hvitt er forferdelig upraktisk når man har hund (og ikke minst barn!) 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com

 6. Hvor har du kjøpt putene med peacetegn?:)

 7. Madelen

  Det var en utrolig nydelig sofa, Kristina!

  Likte gråfargen veldig godt!!

  Du har en elegant og ren og pen stil med hvitt, grått og sølv!! Elsker det!!

 8. Kristina Andersen

  Madelen: Tuusen takk! Gøy å høre 😀

 9. Kristina Andersen

  Emma: Bohus 🙂

 10. Kristina Andersen

  Anne Berit O: Det syns jeg du skal gjøre! Genialt når man bare kan trekke om :))

 11. Leiligheten din er helt utrolig fin! Og elsker den lyse stilen din, blir nok sikkert i godt humør av å komme inn der 🙂 ha en kjempe fin kveld videre! Klem 🙂

 12. Martine

  Åh, nyyydelig ble det, Kristina! Elsker grått og jeg er enig med deg med at det ble finere 🙂 Elsker hvitt selv, men grått er minst like pent 🙂 Synes du er så flink til å innrede. Du skulle vært min personlige interiørstylist nå som jeg flytter for meg selv, haha! <3 Kan jeg spørre hvor du har kjøpt paljettputen og putene med peacetegn? Ha en fin kveld videre <3 Stor klem fra Martine

 13. Kristina Andersen

  Martine: Så søt du er 😀 Takk snille! Paljettputen er fra nr.1 og putene med peacetegn er fra Living. Stor klem right back at you 🙂

 14. Karoline

  Wow såå fint det ble 😀 Liker grått best selv også!

 15. Så fint! Hvor er den hvite puten med peace tegn fra? VIL HA! 😀

 16. Hanne Mjåseth

  Åh, du har det såå fint 🙂 Det gjer seg alltid litt med forandringer, og det gråe trekket var nydelig 😀

 17. Cecilie

  Hvor har du kjøpt sofaen? Super fint! 🙂

 18. Silje Wang Jensen

  De rosa ballongene, hvor har du fått tak i de?

  Skal i utdrikkningslag i helgen, og de hadde vært midt i blinken! 😀

 19. Hva heter trekket? Og kan jeg spørre hva du betalte for det? Har samme sofa som deg med hvit trekk men vil så gjerne bytte til grå. Takk for svar!

 20. Kjempefint 🙂 ble en helt ny stue!

 21. Caroline

  Nydelige Kristina. Vi bare gi deg skryt for at du driver en så gjennomført og flott blogg. I tillegg er du en av få som svarer mer eller mindre alle leserne dine i kommentarfeltet, noe som sikkert tar litt tid, men det viser hvor mye du bryr deg om mottakerne dine. Du virker så genuint god. Leiligheten din er forresten like gjennomført og nydelig som du.

  Ha en fin dag 🙂

 22. Ser flere spør om putene med peacetegn. Jeg lar de handle dem alene, hvor er den blå i midten fra?:) Så fint det ble:)

 23. Ingrid Marie

  Det ble skikkelig stilig! 😀

 24. Kristina Andersen

  Bliss: Bohus 🙂

 25. Kristina Andersen

  Caroline: Så kjekt å høre! Tusen takk for gode ord Caroline <3 Håper tirsdagen din blir kjempe fin 🙂

 26. Kristina Andersen

  Silje Wang Jensen: Hobbyhimmelen 🙂

 27. Kjempe fint Kristina!! Hvor er tv-bordet ditt fra? 🙂 Ha en fin tirsdag <3

 28. Du har det utrolig fint! Leter etter en lignende lampe som du har, men har ikke funnet. Blir veldig inspirert av deg! Stå på 🙂

 29. Hei, hvor har du fått kjøpt trekket fra?

 30. Hvor er sofaen fra? Kjempefin! 🙂

 31. Hei. Så utrolig fin stue du har. Kan jeg spørre deg om hvor du har kjøpt gulvlampa di?

 32. Så utrolig fint du har det. Hvor har du kjøpt sofaen fra? Er på utkikk etter en god og behagelig sofa selv, og denne var jo veldig fin også 🙂

 33. Kristina

  Hei 🙂

  Jeg skal snart flytte for meg selv, og er på utkikk etter sofan!

  Jeg syns den sofan du har er veldig fin. Hvor har du kjøpt den? Og hva heter sofan?

 34. Hvor er lampen fra? Fin:)

 35. Catrine

  Jeg ser veldig mange har spurt om hvor sofaen er fra.. Jeg regner med det er ektorp fra IKEA, men jeg lurer på hva trekket heter?? Ser ingen bilder på ikea.no som ligner… den fargen du har på den nå er bare kjempekjempe fin! Fint om du kunne svare på det siden så veldig mange lurer på det 😀

 36. Catrine

  Igjen: Hvor er sofaen og trekket fra?? mange lurer på det 😀 Jeg trodde det var ikea, men det er ikke samme armlene 😛

 37. Catrine

  Jeg fant det ut 😀 Sofaen heter Kivik, fra IKEA 😀 😀

 38. Hvor er lammeskinnet fra? 🙂

 39. Susanne

  Hvilken farge og hvor langt og bredt er teppe? Ikea du har kjøpt det?

 40. Hva heter den sofaen? 🙂

 41. Marianne

  Hvor er sofaen din fra?? Veldig fin 🙂

 42. Hvor er gulvlampen din fra? 🙂

 43. Sofaen ser ut som Kivik fra IKEA. Det samme er stolen 🙂

 44. Jeg under jeg skal bytte trekk på min hvor får jeg tak i trekk til putenene og rygg puten

 45. Åh vart är mattan ifrån? 😍

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *