Flower power on a Monday

Denne dagen våknet jeg som vanlig i et labert humør, fordi jeg vet jeg ikke kan dra å trene. Det tærer faktisk noe helt ekstremt på syken min når jeg ikke får brukt kroppen slik jeg er vant til. MEN, så bestemte jeg meg for å ta meg kraftig sammen og tenke at jeg kunne trene på min egen lille måte med å ta en ekstra lang spasertur. Og det hjalp virkelig på humøret, haha! Så jeg stod opp fra sengen, hoppet i shortsen, satte meg på ballkongen og spiste hjemmelagte knekkebrød med egg i sola. Så la jeg ut på en 90 minutters spasertur nede ved sjøen, og trasket rundt alle veier i min egen verden. Solen er så sterk også i dag, så jammen ble jeg litt varm på min lille tur. Veldig deilig! Det kan trygt sies at jeg gleder meg til å kunne trene igjen, men enn så lenge må jeg bare gjøre så godt jeg kan med andre alternativer 🙂

Ville egentlig bare raskt innom bloggen for å ønske dere alle sammen en fin start på uken! Håper mandagen deres blir fylt med mye glede, latter og hygge Selv har jeg ingen andre planer enn å jobbe frem til i kveld, men når jeg kan dra laptopen ut på ballkongen og nyte sola mens jeg holder på med arbeidsdagen – da kan jeg ikke klage!

Vero Moda: jakke, BikBok: topp, Gina Tricot: jeans, Zara: sko, Daniel Wellington: klokke.

24 kommentarer

 1. Linda Marie Stuhaug - besøk min nye blogg: WWW.LINDASTUHAUG.NO

  Å bevege kroppen i form av alternativ trening som turer er nok gull verdt når man ikkje kan trene som man vil 🙂 All bevegelse er bra for både kropp og psyke! Snart er du nok på rett spor igjen, men i mellomtida er det viktig å lytte til kroppen 🙂

  Ha en strålende Mandag!

 2. Henriette

  Du er bare så utrolig pen! Kjempen trist at du ikke kan trene, men du gjør heldigvis det beste ut av det 🙂 håper du får en flott mandag, fine deg <3 elsker blomsterpynten forresten 🌸🌸🌸

 3. supermarie

  ÆH! Du er NYDELIG, Kristina! Herregud!

  Fantastisk alternativ til treningen, da, greit å holde kroppen i gang så den ikke blir HELT forvirra, hehe. Ha en fin uke!

 4. Kristina Andersen

  supermarie: Tusen takk fineste Marie! Helt sant, må prøve å være litt i aktivitet i det minste.. Haha! God klem til deg <3

 5. Kristina Andersen

  Linda Marie Stuhaug: Veldig sant 🙂 Håper jeg snart blir i form igjen! Ha en fin uke kjære Linda <3

  Henriette: Tuusen takk!

 6. Julie S.

  Du er så utrolig fin!

  Hvor er blomsterpynten i håret fra? Leter etter den perfekte blomsterkrans/pynt for tiden, men finner ingen som er akkurat slik jeg ønsker.hehe. Denne så derimot helt perfekt ut! 🙂

 7. Hvilken str. har du i jakken? 🙂

 8. Hørtes herlig ut! Men hvordan får du sett skjermen på laptop’en når du sitter ute i sola? Jeg jobber hjemmefra og skulle gjerne jobbet ute i sola, men ser ikke skjermen:(

 9. Kristina Andersen

  Anonym: setter den motsatt vei fra sola 🙂

 10. Kristina Andersen

  Julie: Kjøpte den i London, husker ikke navnet på butikken :/

  Silje: Medium.

 11. Så herlig og sommerlig antrekk! Håper du nyter dagen i solen,

  stor klem

  http://www.tamt.blogg.no

 12. Anita A.

  Motsatt vei fra sola? For min del hjelper det ikke å selv få sola i øynene, selv med solbriller. Har det samme problemet selv, ganske frustrerende for jeg skulle virkelig ønske jeg kunne sitte litt mer ute og nyte sola.

 13. Sorg er en lang og tung prosess, som du sikkert allerede har merket. Jeg skulle ønske jeg kunne fortelle deg det motsatte! Derimot kan akkurat sånne forsiktige turer lette dagen. Både fordi samvittigheten over å ikke kunne bevege seg på samme måte stilner og fordi det klarner hodet. Ta vare på deg selv, det er det viktigste. Jeg pleier å si: Dersom DU ikke er på lag med deg selv, hvordan kan andre være det da?

  Lykke til med sorgprosessen.

  Klem fra ei som dessverre vet uendelig mye om sorg.

 14. Kristina Andersen

  Marie: <3

 15. FromFat2Phat

  Skjønning! En tur hjelper på det aller meste, alltid♥ Og herlighet så fin du er med blomster i håret:D Ha en strålende fin uke selv!

 16. Sunnere hverdag

  Kjipt å ikke kunne trene, men utrolig digg å gå lange turer i fint vær 🙂 Balsam for sjelen mener jeg 😉

 17. Skjønner deg godt! Har ikke fått trent skikkelig på to og en halv måned pga skrantende og overtrent kropp. Kjedelig, men akk så nødvendig når den sier i fra at nok er nok :/ God bedring videre! 🙂

 18. Husker ikke tilfeldigvis hva jakka «heter» eller hva den kosta? Umulig å finne den 😛

 19. Lauraline

  You’re absolutely stunning !

  Love, xxx

  Lauraline

 20. Kristina Andersen

  Lauraline: Thank you so much sweety! <3

 21. Karoline

  Herlig å gå tur da, spesielt når det er fint vær. Utrolig flott antrekk Kristina, du kler blomstermønster skikkelig godt 🙂

 22. Her var du fin!!!

 23. Camilla

  Hvor er båndet du har på hode fra?:)

 24. Kristine

  For en fantastisk kropp du har :O såå fit! Vær stolt over den kroppen du har! Hilsen shape-up leser ☺️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *