Styling til nasjonaldagen

annonse

I dag tenkte jeg å gi dere tips angående styling til nasjonaldagen. Denne looken passer både fint dere som er så heldige å ha bunad (ønsker meg bunad så utrolig mye…), og til dere som skal gå i vanlige penklær. Jeg syns at det er fint å sminke seg naturlig på en dag som dette, så da har jeg gått ut i fra en naturlig makeup-look med håret i en tilfeldig flette med blomster flettet inn.

 Celine Englestad sitt supersøte I love Norway smykke passer perfekt til nasjonaldagen

Jeg har gått ut i fra seks sminkeprodukter i dag. Foundation, solpudder, øyenskygge, maskara, brynpudder og lipgloss. I tillegg til Glo Minerals sine blottingpapers som er helt geniale på en dag som dette. Disse fjerner nemlig overflødig olje fra ansiktet uten å ødelegge sminken, og gir deg en matt og ren finish. Perfekt å presse mot huden og spesielt rundt T-sone området en gang eller to i løpet av dagen. Nasjonaldagen eller ei, disse er alltid med meg i vesken.

BareMinerals foundation: denne har jeg fortalt dere om tidligere, men jeg gjør det gjerne igjen. En supergod foundation laget av løse mineraler, som er den mildeste og mest naturlige sminken som finnes på markedet. Denne foundationen gir et helt utrolig fint og feilfritt resultat, da den smelter inn i huden og gir en helt feilfri look. Anbefales på det varmeste! Stort pluss i boken er det også at den har solfaktor 15 i seg, samtidig som den dekker urenheter og kviser.

Too Faced solpudder: et deilig solpudder som lukter sjokolade, og blir vanvittig fint på huden! Det gir deg en matt og fresh sommerglød, nesten slik man får når man har kommet hjem etter en lang dag på stranda. Solpudderet finnes i to fargenyanser, jeg bruker det mørkeste som heter chocolate.

Idun Minerals mascara: dette må være en av de beste mascaraene jeg har prøvd! Kosten er så vanvittig lett å jobbe med, og passer perfekt hvis du ønsker lengre og mer separerte vipper. Denne mascaraen inneholder også en vippeforlengende peptid, som vil stimulere din egen vippevekst. Helt genialt! Denne har blitt en ny favoritt hos meg.

BDB brow powder: jeg definerer alltid brynene med brynpudder, da rene og pene bryn er utrolig viktig for meg. Dette er kanskje det beste brynpudderet jeg vet om, og jeg har lenge sverger til Billion Dollar Brows. Pudderet er enkelt å legge, gir en naturlig look og sitter fint på hele dagen – selv under trening! Brynpudderet kommer i forskjellige farger, jeg som er såpass mørk bruker fargen raven.NYX eye shadow palette: tre fantastiske fine øyenskygger som glir helt perfekt sammen! Disse er nude og utrolig fine, så de passer perfekt til både dag og natt. Paletten kommer i forskjellige farger, men den jeg selv buker heter The Brazilian. Og at denne paletten kun koster 87 kroner, er jo helt fantastisk!

Sara Happ lipgloss: endelig en ligploss som ikke føles «sticky» på leppene, men heller myk og deilig. Dette er en nydelig og naturlig lipgloss fra Sara Happ, i en fin nude farge.

Hva syns dere om denne looken? Jeg liker den utrolig godt, og syns den er så naturlig, ren og fin! På bildene ser dere det ferdige resultatet, og dette er uten tvil den sminken jeg kommer til å gå for på 17.mai 🙂 Som alltid vanker det en rabattkode til dere fra jentene i Coverbrands, så frem til lørdag den 3.mai får dere -20% på alle produktene og smykket over ved å bruke rabattkoden KA17MAI

17 kommentarer

 1. Går på hudpleielinjen – der jobber vi med BareMinerals 🙂 FANTASTISK bra sminke.

  Du er så vakker 🙂 🙂

 2. Fromfat2phat

  Helt, helt aldeles nydelig, Kristina! Så utrolig søtt med de blomstene i håret, og så fint med naturlig sminke til, det passet ekstra godt:) Og så er du så RÅ i slik gulfarge!

 3. Desiree

  Jeg synes looken var veldig fin til vanlig penklær! Selv er jeg litt opptatt av at det ikke skal bli «for mye», så derfor hadde jeg nok ikke valgt blomster i håret til min bunad, i forhold til mønster på bunaden og luen som hører til!

  Synes også denne frisyren er utrolig fin på sommerkvelder med venner osv. Så jeg likte den!

 4. Tina Angelica

  aaa, du er så NYDELIG!!! :)Hvor er kjolen fra forresten?

 5. Kamilla Haaland

  fytti å fin du er!

 6. Katrine

  Hvor er den gule kjolen fra? 😃

 7. Marielle

  HVOR er den kjolen fra? Må være noe av det fineste jeg har sett på lenge, den dritfine fargen til sommerbrun hud! Wow!!

 8. Victoria Hellerud

  Ikke vondt ment i det heletatt, men dette irriterer meg så syyyykt. Og har sett flere lesere kommentert det også. VÆR SÅ SNILL, begynn å se inn i kameraet. Ikke det dumme «se tilfleldig bort, smile og «oooh, ikke ta bilde da … hehehe smiler»», det blir så .. teit.

  Veit det ble en veldig frekk kommentar, men veit ærligtalt ikke hvordan jeg skal ordlegge meg for at du skal forstå hvor irriterende og stygt det er. Du er så pen når du ser rett i kamera!!! 🙂

 9. Henriette

  Jeg må bare få sagt at du er så mye penere når du sminker deg naturlig, veldig mye finere faktisk!! 🙂

  Men har ikke du råd til bunad egentlig, du har jo penger til dyrt interiør og dyre klær! Den kommentaren hørtes sikkert litt spydig ut, men det var overhode ikke ment slik 🙂

  Ha en strålende fin dag <3

 10. Fint sminket! Hvor har du fått blomstene fra? 🙂

 11. Kristina Andersen

  Marie: Fra en butikk i London 🙂 Husker dessverre ikke navnet..

 12. Kristina Andersen

  Henriette: Joo, men jeg har liksom ikke fått summet meg til å kjøpe en enda. Men kanskje jeg burde, det er så fint 🙂

 13. Kristina Andersen

  Marielle: Forever 21 🙂

 14. Kristina Andersen

  Kamilla Haaland: Tusen takk snilleste <3

 15. Kristina Andersen

  Fromfat2phat: TUSEN TAKK <3

 16. Bruker du sunspa selvbruner? Og hvilken av dem fra sunspa anbefaler du?

  Helle 🌞

 17. Du er så nydelig Kristina:) Du ser smashing ut med naturlig sminke, du ser glødende ut!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *