S ø n d a g

Some pictures from my sunday! Lunch with Glenn and football game with my family

Noen bilder fra søndagen min! Lunsj med kjære Glenn som endelig kom på besøk igjen, og rett videre på fotballkamp med familien. I dag ble både Eirik, Onkel, Torjus og Mommo også med meg og Øyvind på kamp, så da var gleden stor. Hadde store forhåpninger om at Start skulle knuse Viking, men det gikk jo mildt sagt ikke etter planen…. Dere skulle forresten sett hva som skjedde når jeg og Glenn lunsjet, tror dere ikke en måke dreit rett i hodet mitt? Og over maten min. Haha, er det mulig sier jeg bare! Typisk min flaks, like før Glenn døde av latter. Hehehe, jeg må jo bare le! Nå blir det Neste Sommer og Helt Perfekt på tv, før jeg kryper til sengs. Ønsker dere alle en riktig god natt

8 kommentarer

 1. Off da, snakk om uflaks!

  Men viss det er til noe trøst Kristina så har jeg hørt at om en måke drite på deg så betyr det god lykke! Ikke helt forstått hvorfor men du får krysse fingrene for at noe fint skjer i morgen!;)

 2. Jeg vil tørre å påstå at Glenn står likestilt med et par andre som Norges kjekkeste! 😀

 3. Kristina Andersen

  Anonym: Helt enig, Glenn må være en av de flotteste guttene jeg vet om. Både på utsiden og innsiden 🙂

 4. Kristina Andersen

  Vivian: Haha! Næsj? Da lever jeg i den troa, skal holde dere oppdatert 😀

 5. Hei!:)

  Kan du vær så snill å forklare hvordan du får sett episoder på den nettsiden? Jeg som de fleste andre får bare opp melding om at man må registrere seg. Prøvd hundrevis av linkene.. Hadde vært veldig snilt om du kunne gjort det:)

 6. Fromfat2phat

  Hahaahahahahaha, fikk nesten vannet i vranghalsen! Sorry, men så vanvittig morsomt midt oppi den utrolige frustrasjonen og forbannelsen jeg vet jeg selv ville ha følt hvis noe slikt skjedde med meg! Også midt i hodet, da! Uff, ikke særlig greit gjort!

 7. Lena Ludvigsen -

  haha, om det hjelper så virker det som om måsene er ute etter meg og.. de lager alltid babyer midt rett utfor huset her, så når jeg skal over parkeringsplassen stuper de i hodet på meg. Hver gang. Du kan tro du ville ledd like mye som glenn om du hadde sett meg på vei ut i dagen (hint; vi har ei busk rett utfor døra med laange grener. den begynner bli tom)

  Ser iallefall ut som reste av dagen din ble fin – så kanskje det ligger noe i den lykkegreia?:D

 8. Kristina Andersen

  Lena: Haha! Lets hope so :p

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *