Nydeligste jenta i verden

Happy Birthday to the sweetest bestfriend ever! You deserve all the success, happiness and love in the world. ♥

I går var det bursdagsfeiring for verdens nydeligste jente. Hilde Har dere sett så fin hun er? Hilde er jo faktisk en levende barbie, med det fineste smilet. Blir jo så stolt av henne at jeg har faktisk ikke ord, haha! Det er ikke mange mennesker som er så fantastiske som bestevenninna mi, og jeg er utrolig heldig som har dette nydelige mennesket i livet mitt. Ei jente som alltid stiller opp, i både gode og vonde tider. Hilde er snill som dagen er lang, og virkelig en helt ubeskrivelig person. Så i går var det klart hun måtte feires, med fine jenter i selskapet og god stemning. Med rosa ballonger, flotte bursdagsgaver og champagne i glasset vet jeg vi alle koste oss glugg ihjel 🙂

Nå har jeg nettopp spist frokost og må straks få stelt meg litt. I dag kommer det nemlig et innlegg om tips til sminke og hår på 17. mai 🙂 Første gangen jeg skal lage et slik innlegg, så dette blir spennende! Tiden fyker virkelig avgårde, tenk at det snart er både feiring av grunnlovsdagen og få uker igjen til sommer? Vi har en god og lys tid i møte, bokstavelig talt. Hoho! Men ja, nok snikksnakk fra meg – nå må jeg komme i gang her… Vi sees igjen litt senere, kos dere så lenge

24 kommentarer

 1. Martine❤️

  Kan du legge ut oppskrift på oreo muffinsene?😊❤️

 2. susanne

  Før hang du veldig ofte med hun Tone fra salong xtend, hun fikset jo og ofte håret ditt. Er dere ikke venner lengre?

 3. Kristina Andersen

  susanne: Jeg har vært med Tone hele fire ganger denne uken, hun er nok den venninnene min jeg ser mest. Jeg deler ikke alt jeg gjør, vet du 🙂

 4. Kristina Andersen

  Martine?: Jepp! Mamma som bakt dem, så må bare få oppskriften av henne først 🙂

 5. Kamilla Haaland

  Herlig! De oreo cupcaksene så SYKT gode ut!

 6. theresekristina

  Herlighet så nydelig ho var! Og for ein deilig kveld 🙂

 7. Kristiane

  Å, så flotte dere er allesammen!

  Syns det er så hyggelig og lese hvor godt du tar vare på alle mennenskene i livet ditt! Det gir meg mer giv til og gjøre det samme! Ingenting er virkelig verdt noen verdens ting, med mindre du ikke har venner og familie rundt deg! og man skal virkelig sette pris på alle øyeblikkene man får med hver enkelt person!

  Du er så god Kristina!

  Ha en fantastisk søndag fine<3

 8. Lena Ludvigsen -

  Herrejesus for ei nydelig jente ja:-)

  Synes dere er så flinke å fikse istand skikkelige jentevorspiel og fester – samt jentekvelder i koselige settings.. skulle ønske min venninnegjeng fikk til det:)

  God søndag søta <3

 9. Linda Marie Stuhaug - besøk min nye blogg: WWW.LINDASTUHAUG.NO

  Oh, hello! Dei oreomuffinsane gav meg vann i munn 😀

  Håper du får en strålende Søndag, Kristina! Spennande med sminke- og hårinnlegg 🙂

 10. Hvor er de fine øredobbene til deg og Maren fra?:)

 11. Kristina Andersen

  Anonym: De er fra Cecilie Melli 🙂

 12. Kristina Andersen

  Kristiane: Så koselig å høre, kjære deg! Er jo så koselig å ta vare på de rundt seg 🙂 Ønsker deg en fin søndag <3

 13. Hei! 🙂

  Hvor er treningstaightsen kjøpt? Den fra nike på det ene bildet 🙂

 14. Kristina Andersen

  Marte: Nike Town i London 🙂

 15. Hvor er kjolen hennes fra? Den var utrolig fin!

 16. Hvor er de søte rosa ballongene i fra? 🙂

 17. Vet du hvor kjolen til Hilde er kjøpt? Superfin! 🙂

 18. Helene S

  Kjolen hennes var jo bare helt fantastisk fin!!:D

 19. Kan jeg spørre hvor du har kjøpt ballongene? Min datter fyller 3 år i mai og vil så gjerne ha Minnie bursdag, de ballongene hadde vært midt i blinken 🙂

 20. Kristina Andersen

  Maren: Hobbyhimmelen 🙂

 21. Tusen takk 🙂 da må jeg sjekke ut det 🙂

 22. Hvor er buksa di fra? 🙂

 23. Hvor er kjolen til Hilde kjøpt??? Den var utrolig fin :D:D

 24. Hei 🙂 Hvor har du kjøpt blusen din? Den var så fin 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *