Hygge med familien

I dag har jeg hatt en herlig dag sammen med familien! Mommo og Tante kom til byen for å være sammen med oss, så vi har alle storkost oss denne lørdagen. Vi har vært på cafe, spist god lunsj, frozen yoghurt, shoppet masse i butikkene og hygget i solen i timesvis.

Pics from this great day with my aunt, cousin and grandmother.

Nå må jeg bare hive meg rundt her hjemme og gjøre klart til kvelden. Min aller beste venninne Hilde fyller år til mandag, så i kveld skal vi feire bursdagen hennes her hjemme hos meg. Så hvis dere har sett meg løpe rundt i Kristiansand i dag med en haug av rosa ballonger hengende etter meg, vet dere altså hvorfor. Haha! Er sikker på at dette blir en alle tiders kveld Hva er planene deres for lørdagen?

12 kommentarer

 1. Therese

  Kos deg masse ikveld!!! Blir nesten rørt over at du steller i stand fest for venninnen din tiltross for hvor tungt du har hatt det den siste tiden. Venninnene dine er utrolig heldige som har en som deg i livet! Hvor er dongeri jakken din ifra? Jeg er også på jakt etter det!:-) klem

 2. Høres ut som at du har hatt en koselig dag^^

  Hvor er jakka di fra?

 3. Så utrolig fine solbriller du har! Kan jeg spørre hvor de er fra? 🙂

 4. Jeanette

  så fine bilder! Blir så glad av å se slike bilder!

 5. Jeanette

  trodde du skulle se på artistgallaen jeg.så skal du heller feste? blir litt feil å «reklamere» for det når du selv fester synes jeg. menmen

 6. Tenkte jeg skulle se på «Artistgallaen.» Har du glemt ditt eget innlegg om «årets viktigste TV-program?»

  Ditt brennende engasjement i denne sammenheng er lite troverdig og lite idealistisk. Jeg utfordrer deg til å følge dine egne anbefalinger i fremtiden i stedet for å bare skrive om «fred og sånn.»

 7. Hvor har du kjøpt den fine toppen din? 🙂

 8. Kristina Andersen

  Maria: BikBok 🙂

 9. Kristina Andersen

  Silje: Hva er det du snakker om? Jeg har allerede blitt fadder, og satt Artistgallaen på opptak slik at jeg kan se det igjen i dag. Bestevenninna mi har bursdag, og jeg dropper ikke å feire henne for å se Artistgallaen når jeg allerede er blitt fadder og kan se det igjen noen timer senere 🙂 Alltid de som gjør minst selv som skal ha noe å si, det er rart med det. Så kjære Silje! Regner med du selv har fortalt tusenvis av mennesker om dette tv-programmet OG blitt fadder siden du peker på meg som faktisk har gjort det jeg kan for å hjelpe Flyktninghjelpen? 🙂

 10. Kristina Andersen

  Mia: Tusen takk! De er fra Celinë 🙂

 11. Kristina Andersen

  Therese: Så snilt sagt av deg, takk for fine ord! Jakken kjøpte jeg på Forever 21 da jeg var i London 🙂 Klem

 12. Madelen

  Nydelig outfit, Kristina! 😀

  Var sikker på at jakken din var fra Bik Bok den også, kjøpte meg nemlig en selv der i dag, og den lignet sånn 😀

  Link-tips til de som er på leting etter lys dongeri-jakke; http://bikbok.com/no/Categories/Collection/Jackets-blazers/L-Outw-Jackets/OJ-Dennis/p/7150360-500-L-Blue

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *