The perfect lunch

Keeping up with the Kardashians, questbar and fruit. Perfect lunch

God morgen, fininger! Nå går turen straks til regnskapsføreren min, vi skal gå gjennom bilag og ordne litt i papirene. Greit å rydde opp før helgen, så kan jeg slappe av med god samvittighet. Etterpå tenkte jeg å ta turen innom min kjære Tone, før jeg må hjem å jobbe videre. Og ja, i dag må jeg også på teppejakt igjen. Blir gal av å se stua mi helt uten teppe, hehe! Har funnet et fint et fra Pappelina, så spørs om jeg ikke bare kjøper det. Alltid gøy med en liten forandring her i leiligheten, og jeg er så fornøyd med den grå sofaen. Elsker den! Anyways, før jeg løper avgårde tenkte jeg å dele et lite lunsjtips med dere. Se en episode med Keeping up with the Kardashians HER, kutt opp masse frukt og kos deg i lunsjpausen. Det gjorde jeg i går, og det var helt perfekt!

18 kommentarer

 1. alexandra

  Heisann:)

  Hvordan fungerer den siden der du kann se serier? Var innom å tittet litt men må registrere meg og legge igjen kortnummer..uten at det skal bli belastet. hørtes litt mystiskt ut!!

 2. Ser at man må registrere seg for å kunne se på seriene, og skrive inn kort nummer osv! Har du gjort det? Er det trygt? 😛 Sons of Anarchy sesong 6 så jeg der inne!! SÅ GØY 😀

 3. Hvor ser du på Keeping up with the Kardashians? jeg finner ingen nett side å se det på 🙁

  (Kan du være så snill å svare på dette på bloggen og ikke i kommentarfeltet)

 4. karoline

  vilken episode og seson av kardashian?:)

 5. Kristina Andersen

  karoline: Sesong 9, siste episode.

 6. Kristina Andersen

  Eline: Link ligger i innlegget.

 7. Kristina Andersen

  Anonym: Jeg har ikke registrert meg, men klarer fint å se fordi om 🙂

 8. Kan ikke du lage en MAI-challenge? 😀 <3

 9. Jeg eeeelsker deg!! Du er bare helt herlig :-)))

  Helt klart min beste inspirasjon & største forbilde!

 10. ååå SÅ digg lunsj 🙂

 11. Hei!:)

  Kan du vær så snill å forklare hvordan du får sett episoder på den nettsiden? Jeg som de fleste andre får bare opp melding om at man må registrere seg. Prøvd hundrevis av linkene.. Hadde vært veldig snilt om du kunne gjort det:)

 12. Lauraline

  Wow wow wow it looks so perfect !!

  Love, xxx

  Lauraline

 13. Er heilt enig med C over her!! Hadde vært greit med en liten oppskrift også på hvordan du får sett dem 🙂

 14. meftestoel

  Hvor er den lekre sofaen fra? 😀

 15. Hvor er sofaen fra, lekker 😀

 16. Plis? 🙂

 17. pliiiiiiiiis,fofrtell oss hvordan du får sett episodene……strever å strever men står at jeg må registrere meg å skrive inn kortnummer so on and sooooo on….

 18. Soppelars

  Hei 🙂 Uten at jeg har noen rasjonell forklaring på det, må jeg bare ærlig innrømme at jeg er blodfan av Kardashians. Og jeg må slenge meg på de andre her; Hvordan får du sett episodene? Håper på noen gode svar 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *