Bypåske

Great day with my bestfriend.

For en deilig dag! Jeg våknet til strålende sol gjennom soveromsvinduet, så da var det bare å nyte det. Det må jo være den beste følelsen å våkne til solstråler i ansiktet? Herlig! Siden butikkene var åpne litt igjen og vi begge hadde fri – dro jeg og Hilde på aldri så liten bytur. Vi spaserte rundt i handlegatene, shoppet litt nytt interiør og klær, spist god lunsj og frozen yoghurt til dessert. Bypåske er jammen ikke verst, dere! Og det beste av alt, i år ble det begge deler på meg. For nå kom jeg nettopp opp på hytta og blir her frem til mandag. Gleder meg til lave skuldre og kvalitetstid her sammen med Mamma, Øyvind og Eirik ♥ Hvordan har dagen deres vært?

4 kommentarer

 1. Ingvild

  Åh så koselig! 🙂 isen såg dødsgod ut!!

  Har hun Hilde en naturlig hårfarge? Digger den!

 2. Melissa

  Fine bilder!! Sommerfølelse de lux :)Hvor har du kjøpt den fine jakka di?

 3. Kristina Andersen

  Melissa: Kjøpte den i London på Bherska 🙂

 4. Kristina Andersen

  Ingvild: Hun er lys naturlig ja, tror jeg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *